Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (239)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Magic Mike spadá do kategorie snímků, které nepotřebují duchaplný děj. Hlavní jsou kvalitní břišáky! Yeah! Nedá se tvářit, že je na tom něco hlubšího, existenciálního nebo tak podobně. Je tu prostě striptér, co má sen...a nebudeme si lhát, že nás ten sen příliš zajímá. Chceme hlavně vidět ty jeho namakaný pracky a šviháckej úsměv. Faktem je, že jsem maličko pochybovala, jestli šukézní chlapci stojí za ta hluchá místa v přepálené stopáži. A víte, co? Stálo to za to (stálo toho dost). A když jdu z kina s úsměvem, tak si říkám, že něco bylo ku*va dobře. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14,8miliónaTržby USA $66,013,057Tržby Celosvetovo $122,513,057Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,526,099Tržby za predaj DVD v USA $6,764,717║ prázdna bublina, už prvý diel mal dosť povrchný dej ale tu to pre istotu nemá žiadny, ak by to v poslednej štvrtine nechytilo trochu šťavu pri striptízových tanečkoch tak teda by išlo o nepekný prázdny výplach, Channing Tatum začína byť čoraz viac väčšie herecké drevo, dokonca aj Jay Courtney je znesiteľnejší oproti nemu, v podstate tu dokopy nič nefunguje a rutinná réžia tomu len dodáva nemohúcnosť na vrch, strata času /videl v kine: 25%/ ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Celá podstata tohoto diela je v tom, že pár chlapov za zenitom nechcú dovoliť zubu času aby určoval kedy majú skončiť svoju kariéru striptérov ale, že si o tom rozhodnú sami jedným veľkolepým vystúpením. Ok, to že sme celý príbeh prvého filmu spláchli do hajzla asi za 5 úvodných minút som prekusol. To že celá stredná pasáž bola nenormálna nuda som tiež ešte prekusol. Ale to že chalani sa idú rozlúčiť najmastnejším vystúpením svojej kariéry a potom tam predvedú pár roztrhaných tielok je dosť na hovno a to nie som žena bažniaca po troške testosterónu. Mám rád tanec a Čuník Tatum už neraz ukázal že to vie pekne rozbaliť ale toto bola katastrofa. Asi tá haluz v tých potravinách je to čo udržalo aspoň jednu hviezdu na tielku Magic Mika. 22% ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt nešlo, naprostá ztráta času. Děj naprosto tragický, jediný co bylo na filmu dobrý byly hezký těla a taneční choreografie taky nebyly špatný. Inteligenčně na úrovni Teletabís. Dialogy mě svou debilitou tak vytáčely, že jsem to musel přetáčet. Scenáristický a herecký odpad. Film naprosto o ničem. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Parta starnucich stripterov sa vyberie na autovylet uzit si naposledy velke vystupenie. Nuz a to je k deju vsetko, takze dalej k striptizu samemu. Napad vlozit do choreo nieco z postavy je super, len samotne prevedenie ma akosi neuspokojilo. Tarzan a Cukrik vobec nic, Matt Bomer je z akehosi dovodu ovela viac sexy plne obleceny v serialoch, Joe M je tiez pritazlivejsi ako drsnak, ked nie je za tutka, a tym padom zostava Channing a ako dobre no, ale ten tiez vie byt v priebehu filmov ovela viac charming. Zhrnute podrhnute, nepovazujem za ok, ked sa pekni chlapci vyzliekaju a ja by som si ich viac uzila v dalsej akcnej nahanacke. Vinim choreografov. :) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama