Reklama

Reklama

Jedenáctiletý Cameron (David Mazouz) se znenadání začíná chovat podivně. Uzavírá se ve svém pokoji, mluví zvláštními pradávnými jazyky a vykazuje i další příznaky posedlosti. Jakmile to jeho matka (Carice van Houten) zpozoruje, spojí se s odborníky z Vatikánu, kteří za chlapcem vyšlou specialistku na podobné případy, která si na pomoc přizve Dr. Setha Embera (Aaron Eckhart) a jeho tým. Dr. Ember má totiž jedinečnou schopnost, kdy při léčbě posedlých osob vstupuje přímo do jejich mysli a v ní čelí zosobněnému zlu způsobujícímu pomatení mysli. Nepovažuje se za tradičního vymítače ďáblů, ale spíše za jistého „uklízeče". A jeho chvíle nastává tehdy, když selhává veškerá dosavadní snaha tradičních exorcistů. A tento okamžik nastal právě u malého Camerona. Dr. Ember vstoupí do jeho podvědomí, v němž démon drží chlapce v zajetí v imaginárním světě snů. Ukáže se, že tento ďábelský protivník je mnohem silnější, než Ember čekal. Navíc jej pronásleduje nejen lstivý a zákeřný démon, ale i jeho vlastní traumatická minulost. Ember musí nasadit veškeré své schopnosti a možná i život, aby přemohl démona a chlapce zachránil. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (107)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další sterilní žvást podobný Vzkříšení démona. Zapomeňte na atmosféru, lekačky, napětí nebo cokoliv zajímavého. Moc nerozumím tomu, kdo je ochotný takový bezvýznamný brak zafinancovat a už vůbec nechápu, jak tohle mohlo jít vůbec do kin. Nevim co se Peytonovi stalo, že měl nutkání odskočit si od rodinných pohádek a katastrofických velkoblbin do vod hororu, měl si spíš odskočit ke stánku na párek. Jediná dobrá věc na celym filmu je píseň Sail od Awolnation na začátku a konci titulků. Děsivý přešlap vedle. 30%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Normálne som Aarona Eckharta ľutoval, že sa namočil do takejto blbosti (nie, že by to bolo po prvý raz). Už po dvoch minútach ma to príšerne nebavilo. Nápad nie je najhorší, ale spracovaný a napísaný je úplne zle, nezaujímavo a mdlo, pričom rutinná, stereotypná, ako keby dva týždne mŕtveho potkana vidiaca réžia tomu rozhodne, rozhodne, rozhodne nepomáha. Vlastne ani neviem, prečo dávam až 40%. Ale asi preto, že som v živote videl už stovky ešte horších hororov. Aj keď netuším, či toto vôbec bol horor alebo niečo iné. Našťastie sa to trochu rozbehlo aspoň ku koncu a oholený Eckhart fajn. Bradatý a na vozíku nie. Maj ja ako chceš, Inkarnácia, už sa nikdy viac neuvidíme. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak úplně horor o vymítání, jak by poster napovídal, to není. Byl to slabší odvar thrilleru o nějaký zlý entitě. V některých momentech se to snažilo tvářit inovativně, hlavně v těch hrátkách v mysli. Ale ani to nedokázalo naplnit potenciál. Vždyť ten klučina posedlej jenom seděl v pokoji a nikomu neškodil a přitom prostor i oběti k dispozici měl. Minimálně větší masakr, nebo pár lekaček tam přidat měli. Tohle nemělo ani atmošku, ani napětí, ani pořádnou zápletku. Víceméně bych řekl zbytečnej film v rámci kinematografie. Herci byli pozitivum, ač se zas tolik nepředvedli, Byli tam prostě na efekt. Ale je to zklamání v dnešní době vypustit něco takovýho s žánrem horor. Divím se, že ten tým, kterej kolem toho je, se nad tím nepozastaví a nevyladí to pro oko hororovýho fanouška. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

viděl sem v poslední době hodně blbostí,ale nutno podotknout,že většina byla z našich luhů a hajů...celkem smutné je,že Incarnate jim může směle konkurovat.Jedná se totiž o kousek,který by strašně moc chtěl být něčím víc než dooporavdy je.Něčím chytrým,potažmo strašidelným...není ale ani jedno.Ve skutečnosti se jedná o neuvěřitelně nudnou,i přes stopáž zdlouhavou a zybtečně ukecanou nudu,která všemu nasadí korunu závěrečným WTF zvratem,který je ale ještě hloupější než sem čekal že bude.Peyton by se měl rychle vrátit k popcornovkám,které mu celkem jdou.Jít na tohle do kina,mile rád bych si také vymyslel dveře a hned za nimi skočil z okna...0% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Inkarnace je odvarem ze všech možných i nemožných populárních hororů a thrillerů na podobné téma. Brad Peyton ovšem nezvládá ani vytvořit alespoň trochu děsivou atmosféru ani odvyprávět modernizovaný příběh vymítání démonů. Nenapadá mě jediný důvod, proč tuhle podprůměrnou a nezáživnou podívanou vůbec doporučit. [40%] ()

Galerie (108)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama