Reklama

Reklama

Jedenáctiletý Cameron (David Mazouz) se znenadání začíná chovat podivně. Uzavírá se ve svém pokoji, mluví zvláštními pradávnými jazyky a vykazuje i další příznaky posedlosti. Jakmile to jeho matka (Carice van Houten) zpozoruje, spojí se s odborníky z Vatikánu, kteří za chlapcem vyšlou specialistku na podobné případy, která si na pomoc přizve Dr. Setha Embera (Aaron Eckhart) a jeho tým. Dr. Ember má totiž jedinečnou schopnost, kdy při léčbě posedlých osob vstupuje přímo do jejich mysli a v ní čelí zosobněnému zlu způsobujícímu pomatení mysli. Nepovažuje se za tradičního vymítače ďáblů, ale spíše za jistého „uklízeče". A jeho chvíle nastává tehdy, když selhává veškerá dosavadní snaha tradičních exorcistů. A tento okamžik nastal právě u malého Camerona. Dr. Ember vstoupí do jeho podvědomí, v němž démon drží chlapce v zajetí v imaginárním světě snů. Ukáže se, že tento ďábelský protivník je mnohem silnější, než Ember čekal. Navíc jej pronásleduje nejen lstivý a zákeřný démon, ale i jeho vlastní traumatická minulost. Ember musí nasadit veškeré své schopnosti a možná i život, aby přemohl démona a chlapce zachránil. (CinemArt)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (107)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Som rád, že to vyšlo skôr, ako som na to šiel do kina. Boli by to trochu vyhodené peniaze. Nie preto, že by bol film nejaký veľký prepadák. Ale je to len šedý priemer, ktorý sa dá pozrieť, ale za pár hodín úplne vyšumí. Z hororového hľadiska tam divák veľa nenájde. Ani žiadne veľké strašenie, ani žiadne pekné masky. Čierne démonické oči mi už jednoducho nestačia. Námet nevyužitý, ale totálne. Pretože keď sa už hlavný hrdina dostane do myšlienok posadnutého fagana, tak ja osobne automaticky čakám pekné démonické svety a výjavy, peklá, príšerky a podobne, ako to bolo povedzme v podarenom Cell či Insidious. Tak som čakal, kedy to konečne príde, a ono to vôbec neprišlo. Vlastne som v celom filme nenašiel nič, čo by stálo za pochvalu. A tak je najväčším plusom krátka stopáž, keďže film končí skôr, ako začne nudiť. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Inkarnace není průser, ale není to ani horor. Je to spíš béčkovej thriller obsazenej známými tvářemi, na kterej se dobře kouká, je krátkej a rychle odsýpá, a tak ani nemá prostor diváka nudit - ba možná naopak. Zajímavá myšlenka kompenzuje podivný scénář, který lépe být natočen ani nemohl. Pár slušných zvratů včetně zajímavě překombinovaného WTF konce zvedá laťku hnedka o trochu výš. A když vás celý film provází "SAIL" od AWOLNATION, je to příjemný. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Režisér Brad Peyton poprvé zavítal do hororových vod a příliš nepochodil. San Andreas a Journey 2 mu jako žánr sedlo více. Rozhodně se nedá kritizovat vizuál, který je zručný a přibral zde i známější tvář v podobě Aarona Eckharta, ale to hold nestačí. Absence jump scares či čehokoliv děsivého zamrzí, atmosféra vesměs žádná, zaujme jen nápad, kde místo klasického exorcismu se vchází do myšlenek posednutého, z čehož vznikly i nejzajímavější sekvence filmu, ale přílíš toho film zkrátka nenabídne. Na podívání to je, ale do kina určitě nedoporučuji. 55% ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

viděl sem v poslední době hodně blbostí,ale nutno podotknout,že většina byla z našich luhů a hajů...celkem smutné je,že Incarnate jim může směle konkurovat.Jedná se totiž o kousek,který by strašně moc chtěl být něčím víc než dooporavdy je.Něčím chytrým,potažmo strašidelným...není ale ani jedno.Ve skutečnosti se jedná o neuvěřitelně nudnou,i přes stopáž zdlouhavou a zybtečně ukecanou nudu,která všemu nasadí korunu závěrečným WTF zvratem,který je ale ještě hloupější než sem čekal že bude.Peyton by se měl rychle vrátit k popcornovkám,které mu celkem jdou.Jít na tohle do kina,mile rád bych si také vymyslel dveře a hned za nimi skočil z okna...0% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Hororový snímek "Inkarnace" je céčkovou podívanou, kterou se tvůrci snaží povznést béčkovým obsazením Aarona Eckharta.. Bez úspěchu.. Je to tisíckrát přemletá nuda o posednutí a následném vymítání.. Způsob byl celkem zajímavý, ale děsně zpracovaný.. Efekty připomínaly spíše 90. léta než rok 2016. Ostatní herci působili jako ochotnický soubor.. Např. kostým, který měl na sobě Keir O'Donnell, vypadal spíš jako na maškarní než do filmu.. Žádná pořádná lekačka, ani jsem se nebála, dokonce to není ani s smíchu.. Ztráta času.. ()

Galerie (108)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama