Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

AddieWilimes 

všechny recenze uživatele

Meryl Streep je můj oblíbený robot, který zahraje cokoliv. Ale když je film ze své podstaty nedotažený, sama bohužel nic nezmůže. Nejsem si úplně jistá, o čem měl snímek být. Pokud o rodině, měl jí být místo písniček přidělen větší prostor. Kde bylo to slíbené drama? Všechno se po tolika letech téměř vyřešilo během pár dní jako lusknutím prstů. A když se zdálo, že se něco rýsuje (kontaktní scéna s ex-manželem), opět vše utichlo. Škoda. Pokud ale film měl být o kapele (protože mi to obsahově tak víc připadalo), měli dostat prostor ve filmu i ostatní členové (místo figurující dvojice). Streep sice ve svém věku vypadala sexy, ale pouhé pozorování její energičnosti na pódiu nestačí, zvlášť když vím, co všechno další umí. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Miestami parádne zvládnuté scény, miestami však dosť „umelo vykonštruované“ snímky. Ako vždy, M. Streep je tá ktorá na seba najviac upozorní. Keď niekoho príbeh neláka (je to však zo skutočného života a v každej rodine sa to môže objaviť), tak aspoň môže vidieť jeden z ďalších hereckých tvár skvelej M. Streep. Jej hra a postava bol veľmi dobrá! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Opravdu dojemný film. Skvěle natočený, úžasně zahraný a parádně atmosférický. Meryl Streep se mění každou svojí další rolí a dokazuje, že je opravdu bohyní, která dokáže zahrát cokoliv. Ke všemu přidejte kvalitní scénář Diablo Cody a krásné písničky. Nevím, jestli bych to zařadil přímo mezi feel-good filmy, ale chci to vidět znovu, takže i přes jisté chyby dávám pět hvězdiček a můžu jedině doporučit :) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Přes překvapivě nízké hodnocení jsem se u filmu příjemně bavila ;-) Příběh nebyl nijak převratný, ale díky vynikajícímu hereckému obsazení jsem tvůrcům zápletku zhltla i s navijákem ;-) Neumím si představit jinou herečku, která by dokázala tak lehce pozvednout úroveň filmu s takovou lehkostí o několik oktáv výš.. Příběh o ženě, která sice na velmi nízké úrovni, ale zato celým srdcem dělá to, co jí baví v životě nejvíc a upřednostňuje to před rodinnou, mě opravdu chytil za pačesy a nepustil.. Téma je mi velmi blízké, takže jsem možná až příliš zainteresovaný divák.. Za mě super zábava a rozechvělé emoce ;-) ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Asi sú dva uhly pohľadu, ktorými sa dá film vnímať. Buďto odsúdiť matku za to, že opustila svoje deti a venovala sa tomu, čo považovala za svoju vášeň, alebo pochopiť, že každý z nás sme rozdielni a máme veľmi ďaleko k dokonalosti. Nechcem sa púšťať do psychologických rozborov, alebo moralizovania. Napíšem to jednoducho. Som taký ten zodpovedný typ, ktorý má celkom pevné zásady a veľmi dokladne usporiadaný rebríček hodnot. Podľa toho, by som mohla postavu Maryl odsúdiť k zatrateniu a pohŕdavo si odfrknúť nad tým, že predsa pár hodín snahy zďaleka nevynahradí roky tvrdej práce a obetavosti matky, ktorú jej deťom nahradila iná žena. Mala by som pravdu, ale... deti milujú svoje matky a nikto nie je dokonalý. Bolo by fajn, keby sme dokázali získať druhú šancu a príležitosť pochopiť a napraviť, aj keď len z malej časti, svoje chyby. Takto som film vnímala ja a poskytol mi krásny zážitok. Rčenie všetko zlé je na niečo dobré, platí aj obrátene.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Diablo Cody se inspirovala životem své tchýně, která mnoho let hrála v rock & roll skupině. (jezurka42)

Reklama

Reklama