Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 1

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (411)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jako hodně dobrej film, ale ty kurvy mě mega srali jak ubližovali Keanu Reevesovi. Ale abych to shrnul, Evan Weber (Keanu Reeves) zůstane na víkend sám doma a pomůže dvěma sexy kočkám. Ty jsou ze začátku milé a chtějí jenom sex, následně však Evan začne litovat, že je vůbec pustil do domu. Děvčata si totiž naplánovala vražednou hru. Ty holky byly mega šáhlý, ale zase díky nim byl ten film tak dobrý. Tohle se fakt povedlo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Taťka měl asi tu párty." Měl a jsem si jistý, že na ni nebude vzpomínat moc v dobrém. Na začátek určitě ano, protože snem každého slaměného vdovce je odhánět dvě sličné slečny při ataku svého přirození. Jenže Evanova obrana byla od začátku mdlá a trapná, takže mě moc nebavila. Jsem však přející člověk, takže když vychechtané holky převzaly iniciativu, tak jsem jim přál co největší zábavu. Ony si to spokojeně užily, Evan evidentně nic nepochopil a já jsem se nudou zahrabal po krk do země. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Teraz neviem či som si to pozrel, kvôli Neovi, Elimu, alebo tým kočkam. No myslím, že s každého. Veď kto by si nepozrel odhalené dvadsiatky, ktoré !znásilňujú! chudáka Nea, pod režisérskym úchylným dohľadom Eliho Rotha ? Musím, sa priznať, že som čakal viac, ale vďaka krátkej stopáži to rýchlo odsýpalo, čo je plus. Eli je bohužiaľ strašný režisér, oceňujem ten jeho úchylný zápal a hlavne nápad, ktorý ma zaujal, a ktorý dokáže predať na plátno. No to je tak všetko, pretože atmosféra a napätie na daný žáner boli skutočne mizerné. Asi rovnako ako Eliho filmografia. 65% - 3* ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zápletka, jak z porna, ale vyvine se to a fakt mě to bavilo. Megajsem se gebil, jak to Keanu Reeves kupuje a je bezmocnej. Když tam už na konci hystericky řve, že to bylo jak pizza zadara, tak už to byla fakt komedie. A ten finální like byl fakt super. Keanu Reeves je tam dost prkenej, ale je to jedno. Alespoň působí jako ještě větší vocas. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný, celkem solidní thriller. Magor Eli Roth zřejmě dokáže natočit i vcelku normální film, neskutečný. Keenu zaslouží pochvalu za to, jak dlouho si ty andělský mrchy držel od těla. Druhá půlka je tak trochu přitažená za vlasy, ale bez potíží se to dalo dokoukat. 65% ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Prvá úloha pre kubánsku herečku Anu de Armas vo filme natočenom v angličtine. (beso74)
  • Dej filmu je inšpirovaný snímkou Death Game (1977), no nejedná sa o remake. (m.a.t.o.)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama