Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacátník Alan, který nedávno dostal košem přímo před oltářem a následně i vyhazov z práce, skončí jako turistický poradce na letišti v Dublinu. A právě tady stane tváří v tvář své první lásce Alice, která čeká na let domů do New Yorku... Osmadvacetiletý Alan pracuje jako turistický poradce na letišti v Dublinu. Alice je Američanka, která tu čeká na let do New Yorku. Alan s Alicí mají za sebou nevydařený románek, který skončil před osmi lety. A teď jsou všechny hotely v Dublinu plné. Alan prolomí počáteční ledy a nabídne Alici, aby přespala u něj doma. Toho večera se oba začnou znovu vzájemně poznávat. Ačkoli jeden druhému nalhávají, jak se jim všechno během uplynulých let dařilo, brzy si uvědomí, že se k sobě hodí víc než kdy dřív. Film Odložený let pojednává o tom, co se stane, když dvěma dvacátníkům nic nevychází podle plánu – a když se muž znovu zamiluje do stejné dívky i města. (Cinemax)

(více)

Recenze (23)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že se jedná o obyčejný a ohraný romantický příběh. Ale musim se přiznat, že mě dostal úplně vším hned od začátku. Líbilo se mi, jak je příběh přirozeně a nenuceně zpracovaný. Herci k sobě krásně zapadali. Hudba se mi taky moc líbila. A kulisa nádherného nočního Dublinu tomu dodala tu správnou atmosféru. Víc takových filmů … 90%. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

3* dám. Skvělá expozice - kamarádi z kapely, kolegyně v práci, klienti infocentra, partička pokeru s fotříkama - slibovala výjimečnou zábavu. Jenže pak (jako obvykle) příběh sklouznul do klišoidních kolejí se střídáním restauračních prostředí, hledáním receptu na šťastný život a jako zlatým hřebem letištní scénou s nevyhnutelným prozřením. Škoda. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

S týmto filmom je jediný „veľký“ problém – to, že základný príbeh sme už tu mali niekoľkokrát. Ten neobsahuje žiadne inovácie (napr. nečakané momenty , riešenie alebo dialógy) alebo aspoň náznak toho. Na druhej strane však mi film pripomenul dobré spomienky z krátkej návštevy Dublinu (prekrásne mesto!). Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V Dublinu jsem na návštěvě už jednou byl a jel bych klidně znova. A klidně bych tam jezdil až do nekonečna. To město má totiž obrovské kouzlo a právě i z toho důvodu jsem si tuhle walk trip s náhodným setkáním po letech velkým jak sloní stehno, prostě nemohl nechat ujít. Výsledek je přesně takový, co jsem od filmu chtěl. Příjemní herci, nádherné prostředí a jeden velký nesouhlas s názorem hlavního hrdiny, který paradoxně pracuje v informacích na letišti, ale není schopný vymyslet, co se v takovém městě dá dělat. Naštěstí na to přijde a překvapí nejen jeho dlouho neviděnou kamarádku, ale i mě, protože mi připomněl, jak hezky mi v tomhle městě bylo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková celkem průměrná romance, která má všechno, co dnešní romanci nechybí - celkem obyčejnou zápletku, kdy se potkají dva lidi, sbližování a nějaké ty humorné i emotivně vyhrocené situace. Má ale to, co z ní dělá mírně nadprůměrnou romanci. A to jsou postavy, které vás baví sledovat. Pokud by tohle film neměl, tak už to ani Irsko nezachrání. Stejně z něj moc neuvidíte. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama