Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacátník Alan, který nedávno dostal košem přímo před oltářem a následně i vyhazov z práce, skončí jako turistický poradce na letišti v Dublinu. A právě tady stane tváří v tvář své první lásce Alice, která čeká na let domů do New Yorku... Osmadvacetiletý Alan pracuje jako turistický poradce na letišti v Dublinu. Alice je Američanka, která tu čeká na let do New Yorku. Alan s Alicí mají za sebou nevydařený románek, který skončil před osmi lety. A teď jsou všechny hotely v Dublinu plné. Alan prolomí počáteční ledy a nabídne Alici, aby přespala u něj doma. Toho večera se oba začnou znovu vzájemně poznávat. Ačkoli jeden druhému nalhávají, jak se jim všechno během uplynulých let dařilo, brzy si uvědomí, že se k sobě hodí víc než kdy dřív. Film Odložený let pojednává o tom, co se stane, když dvěma dvacátníkům nic nevychází podle plánu – a když se muž znovu zamiluje do stejné dívky i města. (Cinemax)

(více)

Recenze (23)

asirtes odpad!

všechny recenze uživatele

Romcomy papám jak strejda Woody, ale... Keď sleduješ, ako sa dve otravné postavy bavia o tom, či sa to hovno zo stropu odlepí hneď, alebo až za chvíľu a potom sa tvária prekvapene, že sa to stalo, to mi príde moc aj pre pacienta z geriatrie. Aby toho nebolo málo, tak táto zlátanina sa snaží byť variáciou, ak rovno nepoviem nepodareným plagiátom excelentnej Linklaterovej trilógie s Ethanom Hawkeom a Julie Delphy. A keďže to nie je komédia ani romantika, tak je adekvátnym ohodnotením tak pol hviezdy. Pol hviezdy za Dublin, ktorý tu asi mal radšej hrať dôležitejšiu rolu a bolo by to snáď celé znesiteľnejšie. Keďže na pozadí nebol ani náznak (aspoň) smradu z Guinnessu a dublinských whores, pod týmto tlakom som bol donútený zaokrúhliť nadol. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že se jedná o obyčejný a ohraný romantický příběh. Ale musim se přiznat, že mě dostal úplně vším hned od začátku. Líbilo se mi, jak je příběh přirozeně a nenuceně zpracovaný. Herci k sobě krásně zapadali. Hudba se mi taky moc líbila. A kulisa nádherného nočního Dublinu tomu dodala tu správnou atmosféru. Víc takových filmů … 90%. ()

Reklama

dogma97 

všechny recenze uživatele

3* dám. Skvělá expozice - kamarádi z kapely, kolegyně v práci, klienti infocentra, partička pokeru s fotříkama - slibovala výjimečnou zábavu. Jenže pak (jako obvykle) příběh sklouznul do klišoidních kolejí se střídáním restauračních prostředí, hledáním receptu na šťastný život a jako zlatým hřebem letištní scénou s nevyhnutelným prozřením. Škoda. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

S týmto filmom je jediný „veľký“ problém – to, že základný príbeh sme už tu mali niekoľkokrát. Ten neobsahuje žiadne inovácie (napr. nečakané momenty , riešenie alebo dialógy) alebo aspoň náznak toho. Na druhej strane však mi film pripomenul dobré spomienky z krátkej návštevy Dublinu (prekrásne mesto!). Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jasně nalajnovaná a průhledná romanťárna, která ani na chvilku nevypadne ze sakra hluboce vyježdených kolejí, ale tady to moc nevadilo. Úsměv film vyvolat dokáže, ústřední dvojice ve složení Jessica Paré-Brian Gleeson působila příjemně a opravdicky a našlo se i pár ostrovních vtípků, ačkoliv jsem jich čekal trošku víc. Žádná hitparáda, ale jako oddychová jednorázovka Standby v pohodě funguje. 60% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama