Reklama

Reklama

Zasněžený ráj

Trailer 1

Zasněžený ráj je drsný thriller natočený podle skutečného příběhu člověka, který se pokusil ovládnout své hluboce zakořeněné sklony k násilí prostřednictvím víry. Dave je drobný zločinec, jenž se potlouká po východní části Londýna a libuje si v drogách a násilí. Poté, co zapříčiní smrt svého nejlepšího přítele Tariqua, propadne dosud neznámým pocitům studu a lítosti. Obrátí se k islámu a konečně začne nacházet kýžený klid - dokud ho ovšem nedostihne zločinecká minulost a nepodrobí jeho novou víru zkoušce. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

hoffo odpad!

všechny recenze uživatele

oh my gosh!!! to som si zase naložil! Toto je celé zle! od scenára až po hudbu, cez réžiu, hercov vrátane kamery... A to som musel pozerať na dvakrát, lebo prvýkrat som pri tom niekde v polke zaspal. Toto by som povinne nonstop 24x7 premietal vo väzenských kinách ako jeden z mentálnych trestov, ktorého účinnosť bude určite porovnateľná s výsledkami lobotómie. Jediné čo nie je celé zlé, ale len zlé, je ten obsah tutok hore od Cinemaxu... Andrew Hulme by si mal namiesto písania scenárov a režírovania filmov radšej večer vyraziť do nejakého masážneho salónu a nechať si tam poriadne Hul it, lebo už mu to pekne tlačí na hlavičku! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, který mě v současné době prostě nemůže nadchnout. Je to sice drama, je to kriminální, ale je to podáno způsobem, který mě už od začátku vadí. Je zde snaha o to, aby to bylo dramatické, ale tempo je tak neskutečně pomalé, a přitom se vlastně nic neděje a není zde nic dalšího, co by mě okouzlilo, že se prostě jen dívám a čekám, až to skončí. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Mám rád britské filmy o lidech z ulice Londýna,ale tenhle mě moc neoslovil a hledat spásu v islámu????k tomu není ani co dodat............... ()

Reklama

Reklama