Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film rozpráva o živote Jane (Louisa Krause), mladej kostýmovej výtvarníčky, ktorá pracuje ako stážistka pre divadelné predstavenia. Napriek jej boju s každodennými výzvami autistického syndrómu požiada svoju sestru Biancu (Eliza Dushku), aby jej pomohla nájsť jej úplne prvého priateľa. Keď už Jane randí s jej prvými chlapcom, Bianca si tiež uvedomí, že na konci dňa si napriek všetkému všetci zaslúžia byť milovaní. (Msscastillo)

(více)

Recenze (2)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Jane Wants A Boyfriend" bol nakoniec veľmi príjemným filmom s ideálne vyváženými prvkami komédie a drámy. Myslím si, že sledovať život autistov je vždy zaujímavé a okrem toho Louisa Krause podáva skutočne vynikajúci herecký výkon. Veril som jej to vo všetkých smeroch. Rovnako skvelý je podľa mňa aj Gabriel Ebert v role Jacka. Pravda je taká, že oni dvaja sú pre mňa najlepším elementom celého filmu. Jack a Jane tomu dodávajú príjemnú romantiku, dodávajú tomu srdce a mal som chuť ich sledovať počas celého filmu. Myslím si, že keď idú spolu na večeru, patrí to medzi jedny z najlepších scénok vo filme. Obaja majú medzi sebou dobrú chémiu a hlavne tie dialógy, ktoré spolu vedú pôsobia úprimne a od srdca. Takže obaja super. Eliza Dushku v trošku netradičnej role, no zato sa s ňou popasovala veľmi dobre. A možno nerobí najlepšie rozhodnutia, no nemyslím si, že ich robí so zlými zámermi. Iba niekedy nie je dobré byť absolútny control freak a snažiť sa mať všetko pod palcom. A niekedy veciam treba dať voľnejší priebeh, a môžu stále fungovať. A v záverečnom dialógu so svojou sestrou je mi jasné, že si to všetko uvedomila. Osobne neviem čo viac povedať. Myslím si, že ak máte radi príjemné dramédie s prvkami romantiky, toto je presne film pre vás. Príjemne nenásilný a milý. Hodnotenie: B+ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový celkem fajn film, který je ale v konečném důsledku jen opět romantickou věcí, kde se díky lásce vyřeší všechny problémy. V tomhle ohledu mi to přijde naivní, i když je film jinak celkem dobře zahraný. Jsem rád, že Eliza hraje i v jiných, než akčních filmech, protože i klidná a emotivní poloha jí svědčí velmi dobře. ()

Reklama

Reklama