Reklama

Reklama

Boj o Hedvábnou stezku

  • Čína Tchien ťiang siung š' (více)
Trailer 1

Když zkorumpovaný římský vůdce Tiberius (Adrien Brody) přijíždí v čele obří armády, aby si nárokoval Hedvábnou stezku, Huo An (Jackie Chan) se skupinou zkušených bojovníků spojí síly s elitní legií zběhlých římských vojáků vedených generálem Luciem (John Cusack) a pokusí se zajistit křehkou rovnováhu sil v regionu. V touze ochránit svou zemi a své nové přátele shromáždí Huo An válečníky 36 etnik, kteří se postaví na odpor Tiberiovi v neskutečně velkolepé bitvě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (160)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vyloženě sluníčkový film o tom, jak všechny národy motající se kolem Hedvábné stezky zapomněly na své žabomyší spory a spojily se, aby čelily opravdovému zlu. Příběh je naivní a patetický až běda, ale to jsem očekával a i když jsem se občas neubránil smíchu, nevadilo mi to. Co se akční stránky týče, tak tady jsem spokojen a byť nedošlo na klasickou masovou bitevní scénu, choreografii jednotlivých soubojů a rvaček jsem si užil, přičemž šermířskou hádku mezi Jackiem Chanem a Johnem Cusackem řadím sakra vysoko. Tím se dostávám k hercům. Chan odvedl svůj standart, Cusack překvapil a Brody si svého parchanta vyloženě užil. Co do historické věrohodnosti je to samozřejmě blbost, ale pokud se jedná o samotnou přítomnost římských vojáků na čínském území, tak to zase takový úlet není. Spokojenost. 70% ()

fantasmic 

všechny recenze uživatele

Film pri ktorom by si asi každý historik vyškrabal oči. Príbeh je naivný a miestami nedáva zmysel, celkovo je to veľká blbosť ale od momentu kedy spolu začnú Rimania a Číňania opravovať mesto je to veľmi zábavná blbosť. Akčné scény sú celkom podarené a dôjde dokonca aj na niekoľko slušných bojov jeden na jedného. Pokiaľ od filmu nič nebudete čakať a zoberiete ho čisto ako historický fantasy úlet, tak sa možno zabavíte rovnako ako ja. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Výborný čínský historický film, tohle se opravdu povedlo. Příběh mě od začátku zaujal a byl napínavý až do konce. Hlavně tam byla spousta akce, spousta soubojů a hlavně Jackie Chan, který je fantastický, s ním mě baví každý film. Povedená byla i hudba ve filmu a hlavně ty písně, co zpívali bojovníci, ty se mi líbili. Drobné chybky byly vidět v režii a scénáři, ale celkově se jedná o kvalitní snímek. ()

Jigy 

všechny recenze uživatele

Další monumentální historický čínský film, tentokrát však velmi dobře obsazený. Jackie, hraje svou klasiku, Cusack je místy nevýrazný a až moc správňácký, ale zato Brody si zahrál padoucha výborně. Jeho legie pochodují pouští a nenechávají na pochybách všechny, kteří nevěří tomu, že Řím vládne světu. Bojové scény jsou moc pěkné a proto mě zklamal závěr, kdy opět musí dojít na boj muž proti muži i když Římané získali drtivou nadvládu a mohli všechny poslat do pekel. Škoda, takto se jedná o další velkolepý výpravný film, na který zase můžu zapomenout. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Velice dobře zprodukovaný mišmaš plný přehnané asijské tragiky a přepálených emocí. Cusack a Brody jsou v roli příslušníků římských legií jako pěst na oko, ovšem v soubojích vypadají skvěle (tvůrci HRY O TRŮNY by se mohli učit jak při souboji nasnímat totální paka tak, aby vypadali jako ultimátní killeři). 50% ()

Galerie (284)

Zajímavosti (11)

Související novinky

10 nejlépe placených herců roku 2015

10 nejlépe placených herců roku 2015

06.08.2015

Časopis Forbes i letos vytáhl kalkulačku, aby dal nám na vědomí, kterým hereckým tvářím máme závidět výplatu za první polovinu roku. Kdo usedl na trůn? Podle očekávání Robert Downey Jr., který letos… (více)

Reklama

Reklama