Reklama

Reklama

Boj o Hedvábnou stezku

  • Čína Tchien ťiang siung š' (více)
Trailer 1

Když zkorumpovaný římský vůdce Tiberius (Adrien Brody) přijíždí v čele obří armády, aby si nárokoval Hedvábnou stezku, Huo An (Jackie Chan) se skupinou zkušených bojovníků spojí síly s elitní legií zběhlých římských vojáků vedených generálem Luciem (John Cusack) a pokusí se zajistit křehkou rovnováhu sil v regionu. V touze ochránit svou zemi a své nové přátele shromáždí Huo An válečníky 36 etnik, kteří se postaví na odpor Tiberiovi v neskutečně velkolepé bitvě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (160)

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Tak treti nejdražší cinsky film říkáte... Už od začátku není moc jasné kdo, co a proč. Dokonce jsem musel zkontrolovat, jestli mi neblbne internetová televize, protože scény na sebe moc nenavazovaly. Furt se někdo někde řezal bez většího vysvětlení. Hipisak Chan je vyhnán z ne moc jasných důvodů, vleze do nějakého města na hranici, tam je na ně velitel města hnusnej. Ale když přijdou Římané, nestrhne se bitva, ale bitka mezi Cusackem a Chanem, který nevím proč tam najednou byl a ne ten velitel. Vysvětlení proč Cusack utekl s armádou k hranicím Číny je úlet, objevení Brodyho uprostřed Asie s plány na dobytí stezky ještě větší a navrch jde Římany poznat jenom podle chocholu na prilbach, protože jinak jsou oblečení jak Jolaos ve Xene. Do toho velmi zvláštní amatérské zpomalovacky... inu, asijský bitky neutahnou všechno. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Na začiatku som si myslel, že to bude celkom schopné. Začalo to pekne akčno vtipným Jackie Chan štýlom, ako to vie len on, ale čím ďalej tým to bolo len horšie. Predháňanie Číňanov a Rimanov, kto ma väčšieho pipíka, hudba miestami ako z hry Crash Bandicoot a Tiberius v podaní Adriena Brodyho úplne nepozerateľný. Vlastne bolo to dosť zlé. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Výborný čínský historický film, tohle se opravdu povedlo. Příběh mě od začátku zaujal a byl napínavý až do konce. Hlavně tam byla spousta akce, spousta soubojů a hlavně Jackie Chan, který je fantastický, s ním mě baví každý film. Povedená byla i hudba ve filmu a hlavně ty písně, co zpívali bojovníci, ty se mi líbili. Drobné chybky byly vidět v režii a scénáři, ale celkově se jedná o kvalitní snímek. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Od Číňanov človek nikdy nevie, čo by mal očakávať. Historické filmy vedia a keď sa držia pri zemi, zapoja do toho známe tváre, štipku historickej pravdy a neprepálený digivizuál, tak je to celkom pozeratelné. V púšti toho veľa nenarobíte, ale s mestami sa vyhrali, súboje boli nápadité, prelínanie bojových štýlov zaujímavé. Chan dostal po dlhej dobe úlohu, ktorá mu sedela, aj konaním, aj vekom. Biele tváre v radoch rímskej légie skoro nemali čo hrať ( veď človek ktorý je od mala vychovávaný ako vojak a nič iné nevie je najlepší staviteľ, čo si budeme hovoriť ) a Brody už mal lepšie a démonickejšie úlohy ( v tom kožuchu na tej púšti mu zima teda asi nebola ). Ale dá sa to vydržať, myšlienky to má pekné. 3 z 5 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho nečekal a byl jsem velice mile překvapen. Výborná výprava, kostýmy, hudba i bitvy, kterých je požehnaně. Co na tom, že se to asi nestalo. I přes dvě hodiny má film spád a nenudí. Nesmím zapomenout na herce a to hlavně na Brodyho, který si zápornou postavu opravdu zahrál s chutí. A pro uživatele Acrobat, jestli chceš historickou korektnost, zajdi si do knihovny. ()

Galerie (284)

Zajímavosti (11)

Související novinky

10 nejlépe placených herců roku 2015

10 nejlépe placených herců roku 2015

06.08.2015

Časopis Forbes i letos vytáhl kalkulačku, aby dal nám na vědomí, kterým hereckým tvářím máme závidět výplatu za první polovinu roku. Kdo usedl na trůn? Podle očekávání Robert Downey Jr., který letos… (více)

Reklama

Reklama