Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (18)

Trailer 6

Recenze (81)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Šest nindžů vyzbrojených bojovými roboty musí odrazit další útok padoucha Garmadona, který chce město Ninjago ovládnout... V krátké hrané části filmu hraje Jackie Chan majitele obchodu se starými věcmi, který diváky do příběh Ninjago uvede. Jackie také namluvil postavu mistra Wu. Je docela škoda, že Michael Peña (FIRE NINJA) neměl více textu, protože toho moc nenamluvil. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Připravte své Ninjago chtivé synátory na to, že tohle nemá se seriálem dvakrát velkou spojitost; respektive žádnou. Ušetří si zklamání nad tím, že zrovna ten jejich oblíbenec se tam sotva mihne (v našem případě ohnivý Kai). Předloha je sice neskrývanou vykrádačkou Želv Ninja a Power Rangers, ale solidní vykrádačkou, která má různorodý tým, kde každý je stejně důležitý. Ve filmu jde pouze o Lloyda (ten zelený). Což je na úrovni toho, kdyby celovečerní Želváci byli jen o Leonardovi a ten by navíc neměl ani své meče, ani nestál proti tradičním protivníkům a navíc řešil problém rodinného rázu. A řeší se to ve stejném ztřeštěném stylu a se stejnými tématy jako v předchozích dvou LEGO® filmech. Tentokrát o to hůře, že to nefunguje jako celek; scénář nebyl silnou stránkou ani u Příběhu/Batmana, ovšem zde absentuje již zcela. Stále to však má tak zběsilé tempo a tolik nápadů, vtipů a aluzí (tvůrci neopomenou ani na tradiční titulkový sestřih Jackieho nepovedené eskapády), že se u toho nelze začít nudit. A to ani pokud jste v roli povinného doprovodu/nechtěného rukojmího. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Platí prakticky to stejné co jsem napsal minule u Lego Batmana. S tím rozdílem, že už jsem ani moc nečekal že by mě dokázalo tohle Lego nějak pobavit. Jackieho Chana jsem viděl dvakrát po sobě a trošku mě mrzí, že o něm vím jak moc je vášnivým Číňanem. Tohle mě kdysi v době Police Story absolutně nezajímalo a na jeho kaskadérské estrády se mě tudíž koukalo lépe. Příští Lego pokud vznikne, tak zřejmě už pouze s minimálním rozpočtem. Nápady došly. 55% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Chápete, kam tým mierim?“ – „Nie.“ Musím dať len 40%, lebo kým Lego príbeh a Lego Batman ma bavili tak na 60%, Ninjago ma bavilo o dosť menej. Oceňujem, že nejde o nudný origin, ale že partia superhridnov, chrániaca mesto, je od začiatku už vytrénovaná, pokope a nejaký čas v aktívnej službe. Ale aj tak je to dosť nuda a prekvapivo to nevylepšila ani krátka minutáž. Smršť gagov nie je až taká vysoká, ako po minulé dva razy. Síce sa mi páčilo, že sme sa opäť dočkali žralokov (hoci tentokrát bez lejzrov, škoda), ale to je málo. Zvláštnym nápadom sa opäť ukazujú byť „hrané“ vsuvky. Myšlienka o sile vzťahu otec/syn alebo tímovom duchu je veľmi prastaré klišé, ktoré by muselo byť spracované oveľa zaujímavejšie, aby neotravovalo. Postavy vcelku ľahostajné. Potešili hlášky („Asi to nefunguje“, „Príde mi to ako naschvál.“, „Ty nie si môj syn, môj syn bol plešatý a nemal zuby.“) ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale seriál je daleko lepší. Tím, že seriál má už tolik sérií, tak tvůrci asi nevěděli, co za nový příběh vymyslet, a tak vymysleli tohle. Tedy ta hlavní kostra příběhu není zlá, ale je tam spousta scén, které bych úplně vynechal, resp. je nahradil daleko jinými a lepšími scénami. Každopádně minimálně děti to bude bavit. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Jedná sa o samostatný film, ktorý nemá spojitosť so seriálom Ninjago - Nindžova cesta (2011). Zároveň je však založený na sérii LEGO stavebníc Lego Ninjago, ktorú vytvorila rodinná dánska spoločnosť The Lego Group. (LuiCJ)
  • Úvodní útok na město je velice podobný úvodnímu traileru hry „Command & Conquer: Red Alert 2“. (LordArthas)
  • Lloydovy v mobilu zní úvodní znělka z Ninjago (2011) animovaného seriálu. (LordArthas)

Související novinky

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Lego filmy berou kina útokem

Lego filmy berou kina útokem

08.08.2014

Studio Warner Bros. včera oznámilo data premiér pro devět nových comicsových filmů a dvě „filmové události" (spekuluje se o tom, že jde o první dva díly potterovských Fantastických zvířat). A pauzu… (více)

Reklama

Reklama