Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka šiestich vnadných kaderníčok z Brooklynu sa rozhodla vypadnúť na víkend z mesta a spraviť si neviazanú dievčenskú párty. Ich cieľom je atraktívne Jersey Shore. Chybička sa však pritrafila a ubytovanie im spred nosa vytrhla skupinka iných zábavychtivých dievčat. Našťastie, strýko jednej z nich má neďaleko, v oblasti Pine Barrens, postavené prepychové sídlo s prekrásnym bazénom, ktoré je momentálne prázdne, a tak sa baby rozhodnú ubytovať v ňom. Keď sa im podarí v nočnom klube zbaliť päticu mládencov, vyzerá to na parádnu párty. Netušia však, že v ich blízkosti striehne na svoju príležitosť krvilačný vrah. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty největší piče, které si dokáže vaše mysl představit (a že to bude mít kurva těžké), se vydají na výlet. A tam je někdo začne kosit. Naneštěstí hrozně pozdě. Tohle měl být patnáctiminutový kraťas. Minuta na představení těch pipin, minuta na Rona Jeremyho a třináct minut čtvrcení těch pizd. Tak by to stálo za to. Více než posledních 20 minut ten film prostě nemá žádný smysl a je neskutečné utrpení na to koukat. Možná je ale má chyba, že jsem se na "ten humor" nedokázal naladit. 1.5* ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Povedený Slasher, který paroduje sám sebe. Než si Jersey Shore Massacre pustíte, nastavte si mozkové buňky na nejnižší stupeň, tak jako já a ve výsledku pak budete spokojeni. Dost jsem se i nasmál, jak moc debilně se postavy chovaly, ale to byl záměr režiséra, určitě. Nechybí zde nahota, teda vlastně kozy a Gore bylo překvapivě taky dobré. Za nejlepší scény považuji podříznutí krku v lese, scénu ve sprše (+ solárko alá nezvratný osud), robertka v oku a stodola. Příjemná blbůstka. (165. hodnocení, Full HD) ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle byla paráda!! Půl filmu sem se válel smíchy !! Co tam ty vykozený štětky a nasvalení týpci předváděly ... testosteron pomalu kapal z obrazovky, vtípky super, i když tradičně buranský, ale od půlky to byl tak nečekanej masakr, že jsem se musel smát ještě víc !! KRV, KRV Miloš !!! Hekťáky krve !!! Uřezaný všechny co snad jde, kozy usekaný, tortura dvou týpků ve sklepě, řev, ječení a úžasná fresh stupidita, která fakt pobavila !! 3/5 a nedivím se, že dal někde 4* ... tohle se povedlo jako hororová oddychovka ... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem hororovou komedii s pěknejma holkama. Místo toho jsem dostal trapárnu s nesnesitelnejma courama, kterým nejde přát nic jinýho než smrt. Komediální stránka filmu je slabá(trapnej humor) a hororovou stránku zachaňuje jen pár celkem povedenejch gore scén. A to jsem si to pouštěl abych si spravil chuť po Skull: The Mask(2020). A ono jde o obdobnou chujovinu. S tím rozdílem, že Jersey Shore Massacre si přiznává, že jde o hororovou komedii(ač s trapným humorem) kdežto Skull: The Mask se tváří až moc vážně a ve výsledku je to spíš komediální. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Vstup pouze na vlastní riziko! Tohle je totiž tak (záměrně?) debilní "guilty pleasure", až je to místy docela prdel. JSM (ale houby JASM) totiž zjevně paroduje onu stupidní reality show z produkce MTV, jinak si nelze vysvětlit to sextero extrémně vymaštěných buchtiček v upnutých minišatičkách, co sbalí grupu snad ještě vymaštěnějších playboyů. Společně si zajdou zapařit do klubu, v odlehlém luxusním sídle pak povinně zkouknou horor ("Fat Camp Massacre"), a samozřejmě si spolu zašukaj. Jenže to už se naštěstí nacházíme v druhé půlce filmu, kde konečně přijde na onen slibovaný masakr. A že to nebude nic pro desetiletý smrady, vás přesvědčí třeba koupelová scéna ala upgradované Psycho. Ta ve stodole je však taky výborná. Je toho ale rozhodně víc, bodycount je totiž neobvykle bohatej (14 nebo 15 nebo tak něco). Pokud jste se bavili třeba u podobně laděného slasheru The Hatchet, JSM rozhodně zkuste. K páteční domácí pařbě možná ještě lepší. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama