Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja bývalí členovia paramilitantných špeciálnych jednotiek sa vydávajú na cestu pomsty naprieč Bangkokom. Peter (Dustin Nguyen), ktorému zabijú dcéru. Pri pátraní za pravdou a odplatou nechávajú za sebou spúšť a množstvo mŕtvych tiel.
Film nakrútil začínajúci thajský režisér Wych Kaosayananda a objavia sa v ňom aj známi britskí herci špecializujúci sa na bojové umenia, Scott Adkins a Gary Daniels. (ywo666)

(více)

Recenze (28)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem přece jen čekal trochu víc akce, pokud už jsem nečekal trochu lepší příběh. A ten jsem rozhodně nedostal. Trochu zamotanější pomsta. Zamotanější v tom smyslu, že je tu překvapivě víc postav, které do děje nějak zasahují. Ale ničím jiným opravdu tenhle snímek nevyniká. Snad jen ta přítomnost známých ksichtů. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Ježkovi voči....Vidím plakát, říkám si OK, to vypadá slibně, vidím Wácovo hodnocení jako odpad, říkám si, vo co de...Zkouknu film ...a hle..tam snad měli ožralýho střihače ,který nějaký scény omylem vystříhal a nebo fakt nevím...Všichni se tváří jako frajeři, to ano, ale Scott je tam celkově asi pět minut a to ještě možná přeháním, příběh vypadá nadějně, ale strašně bije do očí jak to do sebe nezapadá. O závěrečným vyústění filmu snad ani nebudu mluvit a ta bitka hlavního hrdiny co chce pomstít dceru se Scottem je snad jedna z nejhorších co jsem za poslední roky viděl...No horko těžko to celkově vytlačim na 30% a dvě hvězdy. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Aj tie dve hviezdy sú len z milosti, pretože na to, akých fighterov do filmu dostali, tak to bola slabota. Gary Daniels už dávno nehrá ani len béčka, to je OK, aj keď je ho škoda, Scott Adkins kolíše medzi béčkami a céčkami, ale Kane Kosugi, syn slávneho Shô Kosugiho, ten je celkom iná trieda a predsa ho tu dostrihali, v podstate mu to pokazili. Škoda. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné! Tenhle brak má výstižnej název a můj postoj k němu bude úplně stejný, takže Nulová tolerance!!! Ono holt z hovna bič neupleteš a nezapráskáš s ním už ani náhodou. Jinými slovy z Vietnamského dramatu neuděláš Thajský akční film. Že mi nerozumíte? Ale rozumějte nemusím ani dobře umět Anglicky, nemusím ani vidět původní verzi tohoto filmu Angels z roku 2012 (ups vlastně pardon právě jsem převážnou část z ní viděl, když jsem koukal na tohle) ono stačí jenom čeknout IMDb a dát si všech pět dohromady, aby bylo jasný k čemu, že tu došlo. Ten mantáckej ťaman Kaosayažumpananda nebo jak se ten kokot jmenuje provedl už vážně nemyslitelné. Vsadím se klidně o celou svou poslední výplatu z České pošty, že si prostě vzal už cca hodinu natočeného materiálu z již zmíněného filmu Angels a k němu už pouze dotočil pár scén z Adkinsem. Což je zjevné, páč Adkins po celej film vůbec není v interakci z ostatníma postavama a všechny scény s ním působí jako dotočené navrch a nesouvisející z předchozím dějem. Jako příslovečný vrchol kopce sraček pak působí kratičká účast dalších hvězd, který nepředvedou absolutně nic. Konkrétně Kosugi chcípne hned na začátku a Gary Daniels se rovněž na chvilku mihne, aby taky předvedl naprostej prd a vořech a navrch zařval tou nejtrapnější smrtí jakou si vůbec dovedete představit. Takže prosím neberte tohle jako Adkinsovku. Sem je Adkins jenom dodatečně přifařenej, aby se nalákalo na jeho jméno, jinak by to v životě neprodali. I jemu se to zřejmě vyplatilo... Já jsem naprosto konsternován byl jsem v poslední době v DTDVD tvorbě přinucen brodit se pěkným svinstvem, ale tohle mi vzalo i poslední naději tady teprve dostává opravdu pravý význam slovo R.E.C.Y.K.L.A.C.E. Něco takovýho si dovolit to už je opravdu vrchol a těžká zkouška nervů a trpělivosti všech fanoušků kdysi podařených béčkových akčňáků. Tohle je čirý zoufalství, výsměch, plivanec do ksichtu, urážka nejvyššího ražení, ODPAD největšího kalibru!!!!! No dobrý docházejí mi slova. Díky za tuto zkušenost. Nejeblo mě z ní a už to nikdy v životě nechci znovu vidět.0% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dustinovi Nguyenovi zabili dceru a tak sa spolu so svojim kamaratom vydava na cestu pomsty. Lenze netusi kto ju zabil a tak strávi väcsinu filmu nudnym patranim, ktore je prerusene par fadnymi prestrelkami a zakoncene grandiozne slabou bitkou so Scottom Adkinsom. Ta bitka ma jednoduchu choreografiu a aj ked pôsobi drsne, tak je natocena dost neprehladne. Kazia ju velke detaily a bleskovy strih rovnako ako prestrelky. Znova tu mame priklad filmu, ktory láka na mena hercov, ktori sa vo filme mihnu a absolutne nic nepredvedu. Takze kto vdaka obsadeniu spickovych bitkarov ocakava kopu bitiek, tak nebude sklamany ale doslova nasraty. Daniels alebo Kosugi sa vo filme len mihnu a trapne zhebnu. Jednu hviezdicku davam za brutalitu s ktorou sa nesetri, ale to je tak vsetko a film nestoji ani za jedno pozretie. 2/10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Scott Adkins (Steven) a Kane Kosugi (Kane) sa v pôvodnom filme Angels vôbec neobjavili. Všetky ich scény vznikli až dotáčkami. (ywo666)
  • Film bol najprv natočený pod názvom Angels a uvedený vo Vietname. Neskôr sa ale k nemu robilo množstvo dotáčok a celý dej sa prestrihal, čím vznikol nový film so súčasným názvom Zero Tolerance. (ywo666)
  • Wych Kaosayananda sa v jednom rozhovore vyjadril, že pôvodná snímka Angels bola viac dráma. Vďaka rozsiahlym dotáčkam ju prerobili na svižný akčný film. (ywo666)

Reklama

Reklama