Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (475)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Svoboda je sice neumětel, ale povedl se mu husarský kousek, když dokázal do své prvotiny získat skvělou hereckou sestavu v čele s Novotným, která vždy naplní kina. Stvořil značně bizarní svět plný kravských ezo spolků, latentních homosexuálů, pánských obleků Bandi, a aby toho nebylo málo, tak přidal druhou ligu vodního póla plnou čtyřicátníků. Námět je ideální pro nějaký nízkorozpočtový sitcom, ve filmu poslepované skeče úplně nefungují. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Povedená pohodová komedie s kultivovaným humorem. A navíc je to sympaticky přiznaná reklama (krom klasicky "nutné" vtíravé dávky product placementu) na mé rodné město, kde se téměř celý film odehrává a natáčel :) (viděl jsem: 2x) PS: Jasně, je to spíš jen na standardní tři hvězdy, ale jedna je navrch z výše zmíněného... ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

České filmy posledních let (když nepočítám Troškoviny) mi většinou nevadí a vyhledávám je s chutí, ale stalo se ošklivým zvykem cpát do komedií melodramatické prvky typu úmrtí jednoho z hlavních hrdinů. Tenhle debut byl příjemnou změnou. Žádná Geislerová, žádný Macháček (Matáska je v českých kinech trestuhodně málo!), dobrá hudba od mých oblíbenců Portless, boží David Novotný a scény, při kterých slzíte smíchy. Bohužel mi docela dost vadila Latinákova postava a druhé zhlédnutí už tolik nebaví. Na debut ale fajnová záležitost. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná česká komedie, která je celkem nic moc, ale taky to není vysloveně průser. Přežil jsem nesympatickýho Davida Novotnýho, který celý film mrdá tělnatou Čvančarovou a miluje Norisovou, Bolek má prostatický problémy s Holubovou a Matásek je teplouš, což je taky docela zklamání. Jo a taky tam hraje obludná Simona Babčáková. Mihne se tam docela hodně známých hereckých tváří, což ale moc nestojí za zmínku. Lepším momentem je paní Divíšková a fandění Dukle a taky město Nymburk. A happy ending, který byl předvídatelný hned od prvních několika scén (za happy ending nepovažuju návrat k Norisový, to byl spíš shit ending). ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nebylo to uplně hloupé a chodit do kina podobných českých komedií každý rok 10, tak na ně občas s rodinkou zajdu. Moc sympatické ústřední obsazení a ve slabých chvílích to hodně tahal Novotný s Polívkou. Nevím proč všechny Kameňáky, Babovřesky nemohou mít tuto úroveň. Přitom to nebyla žádná extratřída, jenom mne uplně nebolely oči při sledování a neměl jsem chuť se okamžitě opít. Co bych tomu vytknul a co působilo neskutečně komicky a to ne v dobrém, je product placement. Já chápu, že ufinancovat u nás film není prdel a upřímně si cením víc člověka, co se snaží film zafinancovat ze soukromých zdrojů, ale šlo by to alespoň dělat nějak s grácií nebo trochu taktně. Jako internetovou prodejnu nářadí a Albert bych ještě bral, ale tričko CSFD? TO hádám vymysleli až na place a celou linku s Tatralandií tam pravděpodobně připrcli až po skončení natáčení formou dotáček. Ale smál jsem se tomu. :-D Vcelku fajn a pozitivních 6/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Rok pred vydaním snímky vznikol v Česku podobný amatérsky film, s rovnakým názvom – Hodinový manžel (2013). (PATWIST)
  • Filmaři pro film hledali nejhorší bazén. Nakonec byl vybrán bazén v Nymburce. (aporve)
  • Titulnú skladbu filmu "All those places" zložila a nahrala košická skupina Peter Bič Project. (De Large)

Reklama

Reklama