Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Celkově tři, ale v českém rybníčku lepší průměr. Něco se povedlo ("oni ale nevyhráli"), něco trapně ne (modrý pomocník), od road movie části scénář moc zběsilý. Příjemná hudba Kryštofa Michala. Vyhodit Lichýho a tu hloupu berličku na konci, šlo by to přeci i bez ní. Stryková jako kompars? :-) A Zahradnická nahoře bez. A co to tričko ČSFD? Zajímalo by mě, jestli si ho Babčačka nemusela od POMA koupit... Ale opice dobrá a úd taky pasoval. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Jarda Kužel, homo Matásek, dědek Bolek, čobol Luke, tlustá Čvančarová, o trochu míň tlustá Norisová ( kurva fix, už jednou jsem Ti v komentářích psal, ať tolik nežereš,asi sis to nečetla nebo co) a spousta tupých předvídatelných rádoby fórků, který zapomenete se záverečnýma titulkama. Jediný světlej výkon je samozřejmě Jardy Kužela, kterej má ten tah na branku vyrýsovanej z dob Okresního přeboru. Za něj a za občasný pousmání se, dva kusy. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Nymburáci zajásají, ale mé srdce rozhodně neplesá. Doufal jsem v to, že půjde o nadupanou komedii s humornými situacemi a místo toho se zase hodně řešila romantika a podobné věci, které se objevují téměř v každém novodobém českém filmu. A opět tu jsou do očí bijící reklamy. První reklama na čsfd, co jsem viděl. :D ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jsou tu milé i vtipné momenty, David Novotný navíc ve svojí "Jarda Kužel" poloze (Já jsem nepil... já se vožral jako PRASE!) nikdy nezklame. Měl jsem každopádně celou dobu pocit, že se dívám na dvacetiminutovou epizodu seriálu, kterou někdo bezradně natáhl na hodinu a půl. Fóry vesměs předvídatelné (závěrečná sekvence je ale paradoxně vtipná i přesto, že je jí vidět až do žaludku), příběh nijaká slepenice humorných situací a celek poněkud... zdechlý. Ne trapný, ne blbý - zkrátka jen sto minut nicoty, z níž občas vykoukne nadějný moment. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by "Hodinový Manžel" rozbil prekliatie posledných českých komédií, ktoré akosi nie a nie ma rozosmiať. Kde sú tie časy zo 70-tych a 80-tych rokov, kedy tvorcovia skutočne chceli napísať čo najlepšie scenáre, aby sme mali dobré príbehy s dobrým humorom a srdcom na správnom mieste? Kde sa stratili talenty českej kinematografie? Myslím si, že odpoveď vieme sami, no teraz si povedzme niečo o tomto filme. A začnime tým čo sa mi na filme páčilo. V prvom rade mám pocit, že Nina Divíšková je vtipná a kedykoľvek ju vidím, tak mi príde veľmi príjemná. Je to taký typ babičky, ktorú by človek chcel mať aj vo svojej rodine. A sem-tam sa vo filme nájde nejaká tá scénka, ktorá ma presvedčí, že to môže aj celkom fungovať. No tam by som s pozitívami skončil a pozrime sa na negatíva. V prvom rade som akosi nebral vôbec David Novotný v tejto role. Bol presne tak otravný a málo zaujímavý, že som chcel, aby odtiaľ vypadol. Matásek a Polívka sú podľa mňa okey a viac im v tejto role verím, no tiež si mohli dať viac záležať s lepšími scénkami. A čo sa týka Latináka, tak si myslím, že je tu trošku mix. Viem, že vie byť vtipný, no materiál, ktorý tu má mu nedáva moc priestoru. A akosi neviem ako sa do tejto zostavy dostal. Nebral som ani fakt, že sa stali absolútnymi expertami na všetko. Okey, niektoré problémy by som dokázal vyrirešiť asi aj ja, ale keď si to reálne vezmeme, na konci prídu opraviť lanovku. Ako vedia ako majú opraviť lanovku? A potom samozrejme love story. A reálny dôvod prečo sa celý tento film vlastne začne. Hlavná dejová línia je podľa mňa maximálne klišé, otravná, nezaujímavá a mne úplne ukradnutá, či to dopadne v prospech nášho hrdinu. Nemyslím si, že je to dobre napísané, zrežírované je to možno okey, no film ma nevedel moc rozosmiať. Miestami som skôr ostal zhrozený. A hoci tu nebolo nič bolestne zúfalé, tak tu rozhodne nebolo ani nič čo by bolo hodné vášho času. S výnimkou Niny Divíškovej. Hodnotenie: D+ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Téměř celý film se natáčel v Nymburce. Natáčelo se také v Poděbradech a Nízkých Tatrách. (M.B)
  • Cedule označující číslo silnice 7 ve vzdálenosti 20 km od Brna je nesmysl, protože tato silnice vede z Prahy na hraniční přechod Hora Sv. Šebestiána / Reitzenhain. (petrsv)
  • Firemní auto „Hodinového manžela“ je Subaru Libero. (ČSFD)

Reklama

Reklama