Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (475)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak strašne predvídateľné, až som zostal nemilo prekvapený. Už od samotného začiatku bolo jasné kam sa to celé bude uberať, a bohužiaľ, šablóna bola napokon aj dodržaná. K tomu pripočítam dávku nelogickosti, ktorá ma vo filmoch vždy dokáže znechutiť, a máme na svete tuctový ničím výnimočný film. Teda námet bol ako tak originálny, ale scenár a spád boli hnusná šablóna. Aspoň že hudba bola celkom fajn, a sem tam aj niektoré scény. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tak jsme po delší době zavítali v naší vísce do kina. Předem jsme se podívali na hodnocení, což už samo o sobě nás nalákalo, neboť český film s hodnocením nad 50 % se stává jevem nevídaným. Přivítalo nás více než z poloviny zaplněné kino, což jsme již také dlouho neviděli. Navíc, jednalo se u nás již o čtvrtou reprízu. Film začal, hezky ubíhal a překvapivě rychle skončil. Dobře jsme se při něm bavili, protože po delší době byla u nás natočena komedie, kde se člověk baví, směje a nemusí se vyrovnávat se smrtí některé z důležitých postav (tedy skoro :-). Příběh byl sice trochu roztříštěný do jednotlivých gagů, ale o humor jde především, takže v tom jsme byli spokojení - trochu více, než hlavní hrdinové, pro něž byl závěr filmu maličko trpčí. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na české poměry povedená komedie.Vtipnost jednotlivých epizod je sice nevyrovnaná,ale něketré hlášky opravdu hodně pobavili.Trošku překvapivě pak pánské osazení válcuje to dámské,které je snad až na Ninu Divíškovou docela upozaděno.Buď jak buď,už dlouho se mi nestalo,že bych se u české komedie několikrát zasmál nahlas...70% ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Letní kino Maršovice. Úplně ideální letní pohodovka. Na české poměry relativně málo laciných fórků, v podstatě jen jeden (lékařské vyšetření). Všechno ostatní mi sedlo a vážně jsem se pobavila. Milé obsazení (Jitka Čvančarová je má oblíbená žena vamp) a celkově i povedený příběh. Některé scény dovedené do absurdních rozměrů a procitnutí manžela, který měl ženy jen za zboží (pračky, myčky, vařečky a… pohovky), je v klasické rovině "okus svou medicínu". Škoda, že ladění do komedie za každou cenu, trochu ubírá na kvalitě, aby mohlo být finále správně šílené. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Keď sa s tým budete jebať, tak to dojebete." Přiznám se, že jsem od Hodinového manžela očekával o něco víc, než jen zavěšení lustru, trochu sexu a spravování lanovky. Rozhodně jsem chtěl víc humorných situací typu nástup Lachtanů do vody či hromadného fandění Dukle a rozhodně jsem chtěl méně slepičince. No nic, je to tak, jak to je a ve finále to vůbec není špatná zábava. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Filmaři pro film hledali nejhorší bazén. Nakonec byl vybrán bazén v Nymburce. (aporve)
  • Autobusová zastávka u restaurace UGregorů, kde se scházeli hlavní protagonisté filmu, byla pouze kulisa, ve skutečnosti zde autobusy nejezdí. (M.B)
  • V scéne, keď ide Eva Holubová vyšetriť hodinového manžela, Bolek Polívka si má vyzliecť spodné prádlo. Je však viditeľné, že si ho nevyzliekol, ani neskôr keď ho doktorka vyšetruje. (domco10)

Reklama

Reklama