Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý polda si některé věci ze své minulosti rozhodně nechce připomínat. Ale připomenou mu je jiní... Pracuje jako soukromý detektiv, spí se svojí sekretářkou, sleduje lidi za peníze. Až do chvíle, než se mu do života připlete svůdná Raluca a otočí mu ho o 180 stupňů. Je to náhoda, osud, nebo na něj někdo nastražil past? Začnou se totiž dít věci, které by ho ani ve snu nenapadly. Jde v nich o sex, o vraždu, o velké odhalení, drsné připomenutí té proklaté minulosti... (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (128)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Na Ralucu jsem neměl moc chuti, ale když už mi ji naservírovala televize, přemohl jsem se. V podstatě jsem se přemáhal poté celý film, abych jej dokoukal. Nemám příliš v lásce krimi, film-noir v popisu mě odrazuje a erotický thriller k tomu, to je jako "lákadlo" filmu pro Otíka ve Vesničko má, středisková. Motanice je to náramná, ale postavy mě příliš neoslovily a někdy se děj vlekl jako hlemýžď. Napětí pomálu a spíše jsem litoval, že film není více krimi, ač to není zrovna můj šálek kávy. Film-noir jsem nenašel, vztah k tomuto filmu také ne, takže jednou a dost. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Za odvahu zkoušet něco relativně nového jsem samozřejmě rád, ale v tomto případě mám pocit, že by nebylo špatné raději zůstat u tématu u nás prověřeného, když už se tu mihne Stanislav Majer jako Roman Vrbovský, v jehož přítomnosti je film zdaleka nejzajímavější. Zbytek prakticky nemá čím zaujmout a to včetně opakujících se scén, které pravděpodobně mají sloužit k zamaskování těžce průměrného děje. Jenže i ty jsou navíc, Malvína Pachlová je jako femme fatale nedůvěryhodná, podobně je na tom ve své roli i Jan Dolanský. Nutno říct, že oběma podráží nohy v některých situacích neuvěřitelně hloupé dialogy. Scénář je ale celkově slabý a velmi předvídatelný. 45% ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Tak na film-noir je to příliš světlé, přímočaré a hlavní hrdina málo charismatický. Erotika ve filmu prakticky není, sem tam prso a zadek atmosféru a smyslnost nevytvoří. Thrillerem bych to taky nenazval, protože spíš než drsné chlapské odhodlání a už zmírněné charisma u Honzy Dolanského nehledejme - a obávat se o hlavního hrdinu takovou tou rodičovskou láskou, to není úplně to pravé ořechové. Jediné, co by se dalo uznat z žánrů fimu uvedených v záhlaví je krimi, ale to je pořád dokola jako v desítkách seriálů a moc nového nepřináší. Určitě jsem se na to podíval s chutí, protože to - a to musím uznat - není obvyklý počin na našem rybníčku, ale povedený bohužel také ne... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Súkromný detektív si chce luxusne zasexovať a trochu sa to zvrtne. Akým smerom, to sa dalo aj očakávať. Iba niekoľko postáv, jedna záhadnejšia ako druhá, až je tých záhad priveľa. Začiatok filmu sa vyvíja veľmi sľubne, zoznámenie v bare, pozvanie do luxusného domu, ale keď sa to začne točiť dookola, thriller sa mení na erotickú nudu. Vražedné flashbackové scény premiešané s nahými telami, to mi nešlo dokopy. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

V České republice se moc thrillerů netočí, takže každý pokus a nápad vítám. Pokud se nepletu, je Zdeněk Viktora autorem vynikající humorné novely Poslední tanga v Paříži, která mě provázela a rozesmávala během mého pobytu v Paříži. Vidím v něj velký potenciál a fandím mu. Raluca má své silné i slabší chvilky, tradičně budu kritičtější ke scénáři, který mohl být přece jen trochu víc opečován, neboť některé vedlejší postavy na mě působí zmatečně či zbytečně. Ale rozhodně slušné tři hvězdičky. ()

Galerie (17)

Související novinky

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

Noir Film Festival 2015 startuje již 20. 8.!

11.08.2015

4 dny, 5 míst, 47 projekcí... Unikátní přehlídka filmů noir na hradě Křivoklát se blíží mílovými kroky! Třetí ročník festivalu, věnující se širšímu pojetí noirového fenoménu, startuje ve čtvrtek 20.… (více)

Reklama

Reklama