Reklama

Reklama

Sam Ellis (Patrick Wilson) je muž na vzestupu - špičkový prokurátor stojící na prahu zářivé budoucnosti. Když se do něho zblázní stážistka (Dianna Agronová) z jeho kanceláře, Sam se neuváženě pokusí ukojit své touhy setkáním s luxusní společnicí. Zjistí ale, že mu tenhle zážitek přináší mnohem víc uspokojení a vzrušení, než si kdy dovedl představit. Po druhé schůzce následuje třetí a jeho život se záhy začne vymykat kontrole. Zatímco se Sam potýká s vnitřními démony, ocitne se ve víru volebních příprav na post generálního prokurátora. Rázem se stane středem zájmu veřejnosti a je nucen přijímat stále nebezpečnější opatření, aby mu tisk, právo ani manželka (Lena Headeyová) nestály v cestě. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (29)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Trailer se tváří vážněji a dospěleji, ale ve výsledku dostanete film, kde je hlavní nitka příběhu vlastně úplně o ničem. Čekáte, jak se ta zapeklitá situace celá vyvrbí a najednou koukáte na závěrečné titulky - konec to jakýsi má, ale je to jen takový malý výsek toho, co všechno se ve filmu začalo odehrávat. Naproti tomu stojí slušné herecké výkony hlavních aktérů. Šedivý průměr, 3*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chápu závislost na drogách, chápu závislosti na alkoholu či nutkání pokoušet štěstí u automatů. Ostatně sám jsem závislý na nikotinu. Nicméně nerozumím tomu, když někdo chorobně visí na šlapkách a to takovým způsobem, že má jeho posedlost atributy závislosti na výše zmíněných jedech. To mi hlava nebere a proto mi přišel Zipper hodně přitažený za vlasy. A proto mě první polovina filmu příliš neoslovila, protože Wilson v ní vlastně jen objížděl štětky. Když pak začalo vyšetřování, tak se děj trochu někam pohnul a ta snaha zamést vše pod koberec byla celkem vydařená. Stejně tak mě bavili Lena Headey a Ray Winstone, kteří se v druhé hodině dostali víc do hry. Ale celkově mě film nijak zvlášť neoslovil a podle mě ani neobstojí jako obžaloba prohnilé vyšší společnosti, která si ze své pozice může dovolit co se jí zlíbí. Horší průměr. 40% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

V konečnom dôsledku sa podarilo presne trafiť názov filmu s tým, o čom bol. A to sa tak často u distribútorov nestáva. Chalanisko so skvelou kariérou, jebavou manželkou, bielym Mercedesom bass drum našiel záľubu v luxusných kurvách. Jebal to hlava nehlava až raz si tak trošku všimol, že to ide celé do sračiek. Ostal z toho celý vyhúkaný, s prázdnym kontom a plnými vajcámi, preto zneužil svoje právomoci a robil všetko preto, aby tento prúser prežil. V tomto momente stratil film na atraktívnosti, tempe a stalo sa z neho už len dlhé predlhé utrpenie, plné dialógov a takej divnej atmosféry, ktorá sa nedá identifikovať. Už vás vôbec ani nenadchne, že nejaký pisálek vie o tom prípade viac ako celá FBI dokopy, že vlastne aj tá jebavá manželka je vo svojej podstate kurva a neprežila by, keby jej mužíček prišiel o lóve a ona by musela zase začať robiť súkromnú právničku a záver vás preto už absolútne neprekvapí. Spraviť to ako porno, pridať viac vyhrotených scén, trošku viac pochrúmať ten Mercedes a dodať ešte nejakú mŕtvu kurvu v garáži a bol by to plný počet. Tatko len silné 2 z 5 ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to nicneříkající, v podstatě bez příběhu, konec je takřka bez konce (aneb jak si to kdo přebere) a nezachraňuje to ani L. Headey, kterou mám jinak vcelku rád. Ono to tak celý nějak plyne a valí se to pomalu, není tam nějaká pořádná zápletka, nic zajímavýho, co by tu linii narušilo, a to je samozřejmě špatně. Za chvilku už ani nebudu vědět, že jsem to viděl. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek co mapuje závislost na společnosti lehkých žen. Samozřejmě, že jde o veledůležitého týpka co se chystá jít kariérně strmě vzhůru a má mu to, jak se patří řádně zkomplikovat život. Navíc se zdá být nepochopitelné, proč takový fešák a privilegovaná osoba, co může mít každou na kterou ukáže, riskuje vše. Že by šlo o ten pocit moci, že ted mu patří na hodinku, nebo právě to riskování a strach z prozrazení. Nebudu se pouštět do morálních otázek, zda je klasická nevěra horší, či ne. Výsledek je vždy stejný a státní zástupce v tom pěkně lítá. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama