Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (611)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Místy dobrý, ale místy záměrně hodně brutálně nechutný. Tak nechutný, že to zachází až za hranici nechutnosti. A záměrně jsem si tuhle komedii pustil přesně po Zvířeti s Belmondem, abych si uvědomil, jaké komedie vznikaly tenkrát a jaké komedie vznikají dnes. A musím se přiznat, že daleko radši mám ty komedie, které vznikaly tenkrát. Ty dnešní jak kdyby se kolikrát praly o místo na slunci s maximálním počtem nechutností na osmimilimetrovém materiálu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen se toho nebojí, opět popustil uzdu své šílené fantazii, znovu se pohybuje na hranici vkusu. Ali G, Borat, Bruno, Diktátor a teď fotbalový chuligán Nobby. Sice už není tak zajímavý jako postavy, které tohle přerostlé hovado stvořilo dřív, ale vtipný je pořád. Zatímco na začátku své kariéry pracoval s živým publikem, dělal bordel a naštval kde koho, nyní se nadobro přiblížil klasické filmové podobě. Grimsby je akční komedií s jakýms takýms dějem, ač předkládá scény, na které běžný divák není moc zvyklý. A drtivá většina herců by si na ně vůbec netroufla (penisový souboj se slony, vysátí jedu z varlete). Mnohokrát se ale trefil do černého (ukrajinský Ben Affleck, nakažení Harryho Pottera, žaloba na frontmana Oasis ad.). Po řemeslné stránce je to díky ostřílenému Leterrierovi fajn, scény z pohledu agenta podařené (Mark Strong láme vazy a vypadá u toho hodně naštvaně), dějově ovšem nic nečekejte. Výsledkem je další z příspěvků do subžánru tajný agent plus vše stěžující hovno na podrážce. Spojení chladnokrevného drsňáka a dobrosrdečného hňupa, který všechno zvrtá, bývá divácky vděčné, ani tady to nebude jinak. Beru nicméně všechny výkřiky od „hrůza“ po „oba palce nahoru“. S dovolením zůstanu někde uprostřed. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Když do pekla, tak na ohnivém oři. Když nějakou hodně velikou uchylárnu, jedině se Sachou Cohenem. I když už mám něco málo ta sebou, tak tenhle film překonal má nejtemnější očekávání, myšleno samozřejmě v pozitivním smyslu. Hlavně za konec, sloní bukake, za skvělou felaci, anální rakety, za fotbal, za Trumpa, za Harryho, za těžkotonážní 69, vlastně za celý film, no za pět! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

To byla ale blbost. Sacha Baron Cohen se zase předvedl. Opět nám představuje svou sérii nechutností, které jsou někdy vtipné a někdy ne. Scéna se sloním semenem už mi přišla trochu přeš čáru. Společně se svým bratrem tajným agentem, kterého hraje Mark Strong se vydává na cestu plnou dobrodružství po celém světě. Kromě Londýna se podíváme i do Ugandy, JARu, Čile nebo Jakarty. Asi nemá moc cenu se zaobírat dějem, který je stejně uhozený jak celý film. Taky film podporuje spoustu fotbalových stereotypů. Pohledná Isla Fisher hraje šikovnou agentku a nestárnoucí Penélope Cruz zase prohnanou záporačku. Taky mě dostaly scény s Danielem Radclifem a Donaldem Trumpem. Rebel Wilson mohli raději vynechat. Takže nakonec to byla celkem sranda. Uvidíme, co Sacha vymyslí příště. "Vysaj ten jed!" :D ()

Fr 

všechny recenze uživatele

VÍTÁ VÁS GRIMSBY, SESTERSKÉ MĚSTO ČERNOBYLU… /// Můj brácha má prima bráchu, aneb vlhkej sen všech hooligans (zachránit svět? Hovno, vyhrát FIFA World Cup!) dostal konkrétní podobu – ksicht Sachi Barona Cohena! Mimochodem, ten se konečně ve fekálních zvratcích našel s Rebel Wilson (a sluší jim to!). Nechutnosti (připravte se na neuvěřitelně hnusácký gagy!) jsou uzemněný dobrejma (vobčas fakt skvělejma) perlama! Do toho akce, kterou Louis Leterrier zvládá i „z první osoby“. Cože? Dávám čtyři? Začínám si myslet, že „Rychle a zběsile“ se točí kvůli mně… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Během jednoho dne dokážu vysát chlapovi koule a mít natrhlou řiť od sloního ptáka. 2.) Mám dojem, že mi hrabe. Pletu se? 3.) Thx za titule „pablo_almaro“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Pôvodne sa mal hlavný hrdina filmu Norman "Nobby" Butcher (Sacha Baron Cohen) skrátene volať "Digger" namiesto "Nobby". (MikaelSVK)
  • Režisér Ilya Nayshuller vzhľadom na nabitý program iba v krátkosti spolupracoval čoby konzultant pri POV (point of view) scénach. O pomoc ho požiadal sám Sacha Baron Cohen (Nobby). V rozhovore sa Ilya priznal, že je Cohenov veľký fanúšik. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama