Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí díl povídkové série V/H/S sleduje skupinu teenagerů, kteří se nevědomě stali další senzací internetu. Jako u předchozích dílů je film rozdělen na několik částí. Mezi ně patří například příběh nepříčetného iluzionisty, který získá magický předmět velké síly. Nebo domácí stroj, který otevírá dveře do paralelního světa. Příběh dospívajícího bruslaře, který se nechtěně stal terčem mexické organizace, která sleduje sériového vraha. Části jsou pojmenovány "Dante the Great", "Bonestorm", "Vicious Circles", "Parallel Monsters" a "Gorgeous Vortex". Za každou částí stojí jiný režisér a každý si svůj příběh pojal po svém. (Nivenx)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (89)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ani povídka se snahou natočit něco skvělého, ani povídka ze skateparku vás nevytrhnou a film by fungoval i bez nich, možná ještě lépe. Nemyslím si ale, že je to až takový průser, jen ty filmy celkově prostě nevynikají. Není zde žádná pecka, která by vás ohromila, vše je spíše průměrné až podprůměrné. A právě v takovém duchu je i film „V/H/S: Viral“ jako celek, kdy vás prostě nechytne. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Bohužel slušně najetá série je timhle naprosto zkurvená. První příběh o kouzelníkovi hrozná píčovina, navíc ke konci už ani nedávalo smysl odkud to kdo točí takže to bylo skoro jako normální film. Druhej příběh taky naprostá blbost což se podle režiséra dalo čekat, neboť paralelní svět kde je vše obráceně má velkej potenciál ale španěláci to samozřejmě využijou na obří zubatý péra a kundy. Třetí příběh byla totální komedie protože asi 10 minut člověk sleduje bitku skejťáků a mexickejch skeletonů kde je vše od rozmlácenejch palic skateboardem a utrženejch rukou po vybuchující kostry a raketovou palbu rachejtlema. Spojující nanukovej příběh nesmyslná kokotina, né provedením ale celkovou pointou, kdy to slibně začalo ale to "vyvrcholení" dávalo smysl asi jako iPhone 6. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Found footage mám pomerne rád a preto som mierne sklamaný, čo sa stalo s dobrou antológiou. Po prekvapivej jednotke a skvelej dvojke prichádza sklamanie. V prom rade sa absolútne vyhodil spájajúci motív, teda samotné V/H/S-ky, miesto čoho je vlastne nič. Sarmientova poviedka (od ktorej som čakal skutočne veľa) je nezmyselne rozstrihaná a nedáva zmysel, skrátka neviem čo sa snažil básnik povedať. Príbeh o kúzelníkovy mal zaujímavý nápad, peknú záverečnú rúbanicu, ale s found footage to má pramálo spoločné. Vrchol filmu prináša Nacho Vigalondo, ktorý ma neskutočne bavil a neprekážalo by mi ani celovečerné spracovanie. Záverečný masaker bez zmyslu je skôr na pobavenie. Keď si to zhrniem, tak môžem povedať, že Viral je zrejme nešťastná bodka za sériou V/H/S a dúfam, že to nie je labutia pieseň celého found footageu. Škoda no. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem že to bude průser, ale když jsem viděl kouzelníka s "pláštěm žroutem" a skupinku teenagerů co vymlátili celej Satanistickej kult pomocí skateboardů, řekl jsem si "Dost!" a dal jsem si čokoládovou kouli. Jednu hvězdu dávám za sympatickou "Krajní meze style" povídku s paralelním světem. Po vynikajících předešlých dílech opravdu neskutečné zklamání. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Nechápu a asi ani nepochopím, co to tu má být za sraz odpadářů ? Bez ohledu na to, co se komu nelíbí, nad čím vlastně brečí, tak to byla velmi zajímavá podívaná a to i bez provázanosti děje jednotlivých nahrávek. Však co tomu chybělo ? Snaželi se vycházet vstříc realitě GO pro kamerama a dalšíma věcma, pokud to tu někteří hateři ještě nepochopili, tak to bylo záměrně takto udělané tak proč to odsuzovat ? Chtěl bych vidět vás jak něco takového natočíte. Pro mě osobně je tohle jeden z nejpovedenějších dílů (ano má to i své zápory, výpadky, rušení, přebíhání z jednoho dílu do druhého, ale co se týká brutálnosti v některých dílech paráda. Jestliže jsou skejťáci co na tom sakra chcete hodnotit (amatéřinu či co ku*a?) ? Co by to mělo za smysl jezdit vedle nich a natáčet je ? Však by se stal jako první obětí kameraman, vtipné to tu číst. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Pôvodne sa mal na filme podieľať aj Rob Zombie, ale po nezhodách so štúdiom sa spolupráca neuskutočnila. (Marceloo)
  • Pri záverečnej scéne v dodávke, je na jednej z obrazoviek premietaná poviedka „Safe Haven“ z V/H/S/2 (2013). (Marceloo)

Související novinky

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

22.01.2020

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate divákům přinese řadu nových oceňovaných snímků (Malý Joe, Vivárium, H0use), které budou soutěžit o hlavní cenu festivalu, ale i nesmrtelné… (více)

Reklama

Reklama