Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí díl povídkové série V/H/S sleduje skupinu teenagerů, kteří se nevědomě stali další senzací internetu. Jako u předchozích dílů je film rozdělen na několik částí. Mezi ně patří například příběh nepříčetného iluzionisty, který získá magický předmět velké síly. Nebo domácí stroj, který otevírá dveře do paralelního světa. Příběh dospívajícího bruslaře, který se nechtěně stal terčem mexické organizace, která sleduje sériového vraha. Části jsou pojmenovány "Dante the Great", "Bonestorm", "Vicious Circles", "Parallel Monsters" a "Gorgeous Vortex". Za každou částí stojí jiný režisér a každý si svůj příběh pojal po svém. (Nivenx)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (89)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

To byl zase jednou zmatenej maglajz. Kouknul jsem na to v podstatě jen proto, že vyšel nový a docela slušně hodnocený díl a asi aby mi něco neuniklo, protože jednu z povídek režírovala moje oblíbená dvojka Benson/Moorhead. Akorát jsem nepočítal, že zrovna právě jejich povídka bude takovej děsnej shit. On teda ani zbytek filmu za moc nestojí. Většina příběhů by byla vhodná vyvěsit leda tak někde na Youtube, kde by možná aj tvůrci získali i nějakou tu chválu za slušné filmařské cvičení pro amatéry. S jednou jedinou výjimkou: povídka z paralelního světa. To bylo tak úžasné wtf, až mě trochu zamrzelo, že se to uvedlo v takové shit kompilaci a ne třeba jako plnohodnotná epizoda v nějaké sci-fi antologické sérii. To ostatní ovšem nestojí vůbec za řeč. ()

jurasino 

všechny recenze uživatele

Tak tyhle hodnoceni a komentare na csfd fakt nechapu !!!!! Tu to ma 28% (melo to 27% pred mym hodnocenim :)) a na imdb 46%? I to je malo protoze tenhle kousek je fakt jeden z nejlepsich horroru roku 2014!!! Ale neni to pro kazdeho, je to pro uzke publikum, a me tohle sedlo naprosto perfektne. Oba predchozi V/H/S byli skvele, ale tohle je mozna uplne nejlepsi. Nechci rikat zadne spoilery tak obsah necham na kazdem divakovi, proste se na to musite podivat. Pribeh jmenem "Parallel Monsters" byl naprosto unikatni. Tohle je proste pecka tenhle film, na to se hned tak nezapomene ()

Reklama

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Jako milovník druhého dílu VHS, kde me bavily opravdu všechny povídky (dodnes především nezapomenutelné Safe Heaven!!), jsem byl moc zklamaný. Narozdíl od dvojky nedrží rámec všech dílů (nějaké natáčení zběsilého auta?? WTF). Povídka mě zde relativně bavila pouze jedna (zajímavý teleport do skoro stejného světa), naopak nejhorší (o skejťácích) strašně nudila a balancovala na hraně hororové kýčovitosti, nelogičnosti a (bohužel) neúměrné vtipnosti. Konec rámce, který měl ohraničovat celou třetí VHSku tak pobavil, až to v rámci hororu nebylo na místě... Obrovské zklamání __20%__ ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

První dva díly VHSky se mi hodně líbily a pak, když jsem zjistil, že vzniknul třetí díl, tak jsem zajásal! Netrvalo to dlouho a dost jsem se zhrozil šedou barvou a tím mrzkým hodnocením obecně. Mávnul jsem nad tím rukou, přečetl si komentáře pozitivních hodnocení a namluvil si, že se možná fakt stádovitost čsfd projevila ve větší míře. Kór když tu dokonce padlo, že se jedná o nejlepší díl téhle found footage horor série. Zapnu, koukám a ač se tak často nestává, mám obrovskou chuť po 20-ti minutách projekci vypnout. Opravdu mi nejde na rozum, jak takováhle mizérie po velmi slušných předchozích počinech mohla projít dál. Děláte si fakt ze mě p*del?!? Takováhle směsice přitroublých a hodně nedotažených scén spolu s jalovitým scénářem musí snad zaujmout jen milovníka nevkusu. Nepůsobí to ani dojmem, že by se to nechtělo brát vážně. V/H/S: Vi(ču)ral je opravdu hodně velký přešlap vedle a myslím, že se tahle dobře nakročená série totálně zazdila, jak jen mohla. Co povídka, to přehlídka exkrementálních nápadů. A ne, ani příběh s názvem "Parallel Monsters" nebo ten o kouzelníkovi "Dante the Great", které tu lidi pro vytažení perly zmiňují, nestojí za to. Přitom jsem si říkal, že ty náměty zas tak úplně špatné nebyly. Špatné je vážně všechno ostatní, tím jsem si naprosto jistý. Jestli patříte mezi fandy prvních dvou dílů, ušetřete si tu ztrátu času a V/H/S: Vi(s)ral se vyhněte óóóóóóóóóóbrovským obloukem!!! ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Nechápu a asi ani nepochopím, co to tu má být za sraz odpadářů ? Bez ohledu na to, co se komu nelíbí, nad čím vlastně brečí, tak to byla velmi zajímavá podívaná a to i bez provázanosti děje jednotlivých nahrávek. Však co tomu chybělo ? Snaželi se vycházet vstříc realitě GO pro kamerama a dalšíma věcma, pokud to tu někteří hateři ještě nepochopili, tak to bylo záměrně takto udělané tak proč to odsuzovat ? Chtěl bych vidět vás jak něco takového natočíte. Pro mě osobně je tohle jeden z nejpovedenějších dílů (ano má to i své zápory, výpadky, rušení, přebíhání z jednoho dílu do druhého, ale co se týká brutálnosti v některých dílech paráda. Jestliže jsou skejťáci co na tom sakra chcete hodnotit (amatéřinu či co ku*a?) ? Co by to mělo za smysl jezdit vedle nich a natáčet je ? Však by se stal jako první obětí kameraman, vtipné to tu číst. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Pri záverečnej scéne v dodávke, je na jednej z obrazoviek premietaná poviedka „Safe Haven“ z V/H/S/2 (2013). (Marceloo)
  • Pôvodne sa mal na filme podieľať aj Rob Zombie, ale po nezhodách so štúdiom sa spolupráca neuskutočnila. (Marceloo)

Související novinky

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

22.01.2020

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate divákům přinese řadu nových oceňovaných snímků (Malý Joe, Vivárium, H0use), které budou soutěžit o hlavní cenu festivalu, ale i nesmrtelné… (více)

Reklama

Reklama