Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (101)

plakát

Horror in the High Desert (2021) 

Paradni horror, atmosfera by se dala krajet, jeden z nejlepsich horroru roku 2021 a uz nejakou chvili jsem se nebal tolik tak jako u tohoto filmu. Strach s neznama, nadherna priroda, napjeti 10 z 10.

plakát

Ghoul (2015) 

Tak prekvapive to nebylo spatny, z Ceske produkce se nic dobreho neocekava, ale tentokrat konecne neco. Ne ze to bylo strasidelny, ale atmosfera tam byla, super prostredi, lokace, v pohode herci. Zaver mohl byt lepsi ale zase co jineho tam vymyslet. Prvni horor z ceske produkce ktery se mi libil. Navic skvely napad o seriovem vrahovi, ktery se zaklada na realnych udalostech + hladomor na Ukrajine ktery Stalin schvalne zpusobil.

plakát

Svatební cesta (2014) 

Klasika, mame tu dalsi "there's-something-in-the-woods" typ horroru, ktery ovsem prinasi neco noveho. Je to neco mezi Evil Dead (1981) a Invasion of the Body Snatchers (1956). Docela to funguje, co mi ale trochu vadilo je v podstate nevysvetleny konec a plno nezodpovezenych otazek tykajicich se deje filmu. SPOILER: Co bylo jako to svetlo z lesa, a co to sakra vytahla z te ******** (kdo videl, vi co myslim ;))

plakát

The Canal (2014) 

Velmi, velmi slaby horror. Zadny napad, vykrada plno jinych filmu a navic jeste spatne. Dival jsem se na to protoze to JASM doporucuje, ale hodne me to zklamalo. Film vizualne podle mych meritek hezky nevypada, toceny v nudnych, skaredych mistech ktere mi pripominaji Havirov nebo Karvinou.. To je mozna horror sam od sebe, ovsem film je natolik slaby ze ani to nepomohlo. Hraje si na neco co neni. Velka cast filmu je vyplnena nudnymi dialogy kolem hlavniho hrdiny kteremu jsem vubec nefandil, je tam fakt jenom par jakychsi "strasidelnych" momentu, vetsinou klasika, nejaky vyjev ducha doprovazeny hlasitym zvukem, coz uz mi prijde tak ohrane v dnesnich horrorech ze uz se ani neleknu. V tomhle ale tenhle film tak spatny nebyl, ale jako celek to nepusobilo dost presvedcive. Myslim ze jsem tady ztratil hodinu a pul drahocenneho casu ktery jsem mohl dat jinemu filmu. Flipnic to dobre vystihl ve svem komentari. Zklamani 2*

plakát

God's Not Dead (2014) 

Nádhera! Kéž by bylo více takových filmů v kinech! V dnešní době, taková zpráva kterou tento film přináší je velmi potřeba. Je na čase aby si lidi zase uvědomili že GOD'S NOT DEAD !!!!

plakát

V/H/S: Viral (2014) 

Tak tyhle hodnoceni a komentare na csfd fakt nechapu !!!!! Tu to ma 28% (melo to 27% pred mym hodnocenim :)) a na imdb 46%? I to je malo protoze tenhle kousek je fakt jeden z nejlepsich horroru roku 2014!!! Ale neni to pro kazdeho, je to pro uzke publikum, a me tohle sedlo naprosto perfektne. Oba predchozi V/H/S byli skvele, ale tohle je mozna uplne nejlepsi. Nechci rikat zadne spoilery tak obsah necham na kazdem divakovi, proste se na to musite podivat. Pribeh jmenem "Parallel Monsters" byl naprosto unikatni. Tohle je proste pecka tenhle film, na to se hned tak nezapomene

plakát

Paranormal Activity: Prokletí (2014) 

Tak tady si myslím že není o čem diskutovat. Tohle je nejstrašnější díl série Paranormal activity. Po delší době jsem se zase docela bál u filmu a to je už co říct. Sice nám tento díl nic nepřidal do příběhu ale za to pobavil a splnil očekávání. Jsem zvědav co nám nabídne další pokračování.

plakát

Route 666 (2001) 

Nahodou docela mile prekvapeni v podobne docela zajimaveho hororu. Atmosfera tam byla dobra uz jenom protoze to bylo uprostred vyprahle pouste na opustene silnici a ti duchove nebo zombici byli docela strasidelni, krasne vrazdy se zbijeckou, bavilo me to.

plakát

Sabotáž (2014) 

Tak tohle se povedlo!!!!! Po case zase skvely film s Arnoldem v hlavni roli, spoustu akce a napeti, skvely pribeh a vydareny zaver. Takovy uspech jsem zdaleka necekal! Podle me lepsi nez Last Stand a Bullet to the Head. (videno v U.S.A.)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Konečně po dlouhé době zase pořádná duchařina-haunted house něco ve stylu Amityville spojené s vymítáním. Je to perfektně zpracované, film vůbec nenudí a napětí po celou stopáž. Má to prostě šťávu, navíc je to zasazené v 70. letech s nádhernýma autama té doby, prostě doporučuju 5* Po čase zase nějáký kvalitní horror kterých dneska tolik není