Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí díl povídkové série V/H/S sleduje skupinu teenagerů, kteří se nevědomě stali další senzací internetu. Jako u předchozích dílů je film rozdělen na několik částí. Mezi ně patří například příběh nepříčetného iluzionisty, který získá magický předmět velké síly. Nebo domácí stroj, který otevírá dveře do paralelního světa. Příběh dospívajícího bruslaře, který se nechtěně stal terčem mexické organizace, která sleduje sériového vraha. Části jsou pojmenovány "Dante the Great", "Bonestorm", "Vicious Circles", "Parallel Monsters" a "Gorgeous Vortex". Za každou částí stojí jiný režisér a každý si svůj příběh pojal po svém. (Nivenx)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (89)

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Jako milovník druhého dílu VHS, kde me bavily opravdu všechny povídky (dodnes především nezapomenutelné Safe Heaven!!), jsem byl moc zklamaný. Narozdíl od dvojky nedrží rámec všech dílů (nějaké natáčení zběsilého auta?? WTF). Povídka mě zde relativně bavila pouze jedna (zajímavý teleport do skoro stejného světa), naopak nejhorší (o skejťácích) strašně nudila a balancovala na hraně hororové kýčovitosti, nelogičnosti a (bohužel) neúměrné vtipnosti. Konec rámce, který měl ohraničovat celou třetí VHSku tak pobavil, až to v rámci hororu nebylo na místě... Obrovské zklamání __20%__ ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem že to bude průser, ale když jsem viděl kouzelníka s "pláštěm žroutem" a skupinku teenagerů co vymlátili celej Satanistickej kult pomocí skateboardů, řekl jsem si "Dost!" a dal jsem si čokoládovou kouli. Jednu hvězdu dávám za sympatickou "Krajní meze style" povídku s paralelním světem. Po vynikajících předešlých dílech opravdu neskutečné zklamání. ()

Reklama

PfefferSalz 

všechny recenze uživatele

Odpad tomu nedám jenom kvůli celkem fajn příběhu o paralelním vesmíru, jinak je to jedno velké roztřepané, rozostřené, rozšuměné (pardon, ale aby záznam nahrávaný na mobil vhskovitě šuměl 6 vteřin z 10, tak to už je opravdu moc - a takhle to probíhalo po celý film) a chaotické cosi, které nejen že nedovede vybudovat atmosféru, jaká by se na horor slušela, ale servíruje "wtf" momenty jeden za druhým. Jedním slovem chaos. Tu ruka, tu noha, kolo, pád z mostu, mobil, Mexičani. Like what?? Logika nepokulhává, ta tady pro jistotu ani žádné nohy nemá. "Dante the Great" - Podle recenzentů nejsvětlejší moment celé třetí véháesky. Pro Boha prečo a načo? Efekty mi tu připadaly, jako by si někdo doma sedl k Pinnacle studiu. A co je nejhorší, všechno se to děje tak rychle, že se divák ani nestihne zasadit do prostředí, kde se děj právě odehrává a v dalším momentě už je někde úplně jinde. "Parallel Monsters" - Kvůli tomuhle ten odpad nedám. Časové rozmezí, které tomuto segmentu tvůrci vymezili, bylo skvěle využito do poslední vteřiny, přičemž konečně přišlo to kýžené postupné budování atmosféry (v rámci možností). Kdyby to takhle vypadalo celé, možná by to nebyl takový průser. Oni to ti Španělé fakt umí. "Bonestorm" - Celkem mě překvapilo, v jak parádním klídku byly hlavní postavy, když začala hlavní mela. Na to, co se kolem nich dělo, si chlapci zachovávali docela chladnou hlavu, což mi, vzhledem k okolnostem, připadalo mírně řečeno nelogické. A když se blížil konec a začalo to vypadat slibně, tak to usekli a hovno nula - zase nic. "Gorgeous Vortex" -- tento segment ve filmu chyběl -- "Vicious Circles" - Aneb "omáčka" kolem všech těch příběhů. Přítel vyjede hledat svoji unesenou přítelkyni a nezapomene si vzít kameru na mobilu, na přilbě a dokonce má jednu namontovanou i na samotném kole (!). Musím se přiznat, že tento segment mě sral ze všeho nejvíc. Nevím, jestli to mělo působit tak debilně a chaoticky, každopádně jsem přesvědčený o tom, že Sarmiento je idiot a to je tak asi tečka. Sérii V/H/S bych připodobnil k dortu. "Přízemí" je perfektní, "první patro" sice od jiného kuchaře, ale uděláno se stejnou snahou. No a V/H/S Viral je kuchař, který měl ten dort nazdobit. Místo zdobení ho laxně polil kýblem projímadla a mrdnul ho kladivem. Rozhodně to není žádné důstojné zakončení trilogie a jestli si ještě někdy někdo do parády troufne vzít čtyřku (o čemž po shlédnutí tohoto výplodu pochybuju), doufám, že se ponese v duchu prvních dvou. Hotovo, stačí. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nechce se mi věřit, kam se posunul V/H/S: Viral a musím přiznat, že do úplných sraček. Předchozí dva díly jsou nesrovnatelné. Za 3* bych dal kouzelníkovi zbytek nepřesáhne 1*, občas jsem musel přetáčet, jaká to byla nuda. Obrovská škoda, těšil jsem se dost, ale bohužel není na co. Pro fanoušky V/H/S bude Viral velké zklamání, takže je lepší se tomu vyhnout. Kdybych věděl, že se drží okolo 28%, tak se do toho nepustím, ale šel jsem do toho bez informací a díky názvu .. 2/10 = 22% ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

První dva díly VHSky se mi hodně líbily a pak, když jsem zjistil, že vzniknul třetí díl, tak jsem zajásal! Netrvalo to dlouho a dost jsem se zhrozil šedou barvou a tím mrzkým hodnocením obecně. Mávnul jsem nad tím rukou, přečetl si komentáře pozitivních hodnocení a namluvil si, že se možná fakt stádovitost čsfd projevila ve větší míře. Kór když tu dokonce padlo, že se jedná o nejlepší díl téhle found footage horor série. Zapnu, koukám a ač se tak často nestává, mám obrovskou chuť po 20-ti minutách projekci vypnout. Opravdu mi nejde na rozum, jak takováhle mizérie po velmi slušných předchozích počinech mohla projít dál. Děláte si fakt ze mě p*del?!? Takováhle směsice přitroublých a hodně nedotažených scén spolu s jalovitým scénářem musí snad zaujmout jen milovníka nevkusu. Nepůsobí to ani dojmem, že by se to nechtělo brát vážně. V/H/S: Vi(ču)ral je opravdu hodně velký přešlap vedle a myslím, že se tahle dobře nakročená série totálně zazdila, jak jen mohla. Co povídka, to přehlídka exkrementálních nápadů. A ne, ani příběh s názvem "Parallel Monsters" nebo ten o kouzelníkovi "Dante the Great", které tu lidi pro vytažení perly zmiňují, nestojí za to. Přitom jsem si říkal, že ty náměty zas tak úplně špatné nebyly. Špatné je vážně všechno ostatní, tím jsem si naprosto jistý. Jestli patříte mezi fandy prvních dvou dílů, ušetřete si tu ztrátu času a V/H/S: Vi(s)ral se vyhněte óóóóóóóóóóbrovským obloukem!!! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Pôvodne sa mal na filme podieľať aj Rob Zombie, ale po nezhodách so štúdiom sa spolupráca neuskutočnila. (Marceloo)
  • Pri záverečnej scéne v dodávke, je na jednej z obrazoviek premietaná poviedka „Safe Haven“ z V/H/S/2 (2013). (Marceloo)

Související novinky

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

22.01.2020

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate divákům přinese řadu nových oceňovaných snímků (Malý Joe, Vivárium, H0use), které budou soutěžit o hlavní cenu festivalu, ale i nesmrtelné… (více)

Reklama

Reklama