Reklama

Reklama

Lilly Schönauer


Láska z minulosti (E13)

(epizoda)
  • Rakousko Liebe mit Familienanschluss (více)

Obsahy(1)

Když svobodná matka dvou dětí Maxe a Marie Johanna začne po mnoha letech nový vztah, nečekaně narazí na Waltera, lásku svého života. S Walterem měla vášnivý milostný poměr téměř před 20-ti lety. Právě on může být otec jejích dětí... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Jirkacek 

všechny recenze uživatele

Romantický snímek Lilly Schönauer: Láska z minulosti z roku 2013 přesně splnil to, co jsme od něj očekávali, když jsme si s manželkou chtěli absolutně odpočinout a vyčistit hlavu. Nic víc jsme si od něj neslibovali a tak jsme nebyli zklamáni snadno čitelným dějem a podprůměrnými hereckými výkony. Nemá cenu ani nějak zmiňovat jména herců, protože povědomě mi znělo jen jedno a to Miroslav Nemec, který však z českým státem měl pramálo společného. Vše začalo návratem Waltera Kerna do městečka u rakouského Salzburgu, kde dříve bydlel, ale pak odešel do Bostonu učit na univerzitě a našel si tam manželku. S tou se později rozvedl a se svým studujícím synem odjel na návštěvu do Evropy, kde neváhal navštívit svou bývalou lásku Johannu Gruberovou. Hodně jsem nechápal, když zadem vlezl do moderního domu, v němž jeho bývalá milenka bydlela se svým přítelem a dvěma dětmi Maxem a Marií. Johana vetřelce po 20 letech přivítala jakoby se s ním viděla naposledy včera a vedla s ním družný rozhovor, zatímco mezi nim přeskakovaly jiskry jako nad dobře rozhořeným ohněm. K mému velkému překvapení se ti dva spolu sbližovali stále víc a víc až spolu skončili na pohovce ve Walterově chatě po rodičích. A protože Salzburg se sice krásné město, ale ne zase tak velké, shodou okolností se setkala dcera Marie se synem Tomem a zamilovali se do sebe. Když se to Johana dozvěděla, začala řešit, jestli Marie není náhodou Walterova dcera, protože již před 20 lety spolu prožili milostný románek přestože byla Johana vdaná a teprve později její manžel zemřel. Poslala tedy na testy DNA vlasy Waltera a Marie aniž by to někdo jiný věděl a na výsledek testů jsme si doma museli počkat až do samotného závěru filmu. Kromě dvou lásek se ve filmu odehrávala ještě třetí a ta mne tedy velmi znechutila, neboť syn Johany Max si na prázdniny do krásného Rakouska pozval svého milence Nikolu, se kterým se znal se střední školy. Vztahy mezi kluky opravdu nemusím a pohled na jejich líbání se mi vůbec nelíbil. Jak vše dopadlo, jestli byli ti dva mladí bratr a sestra, zda se Walter a Johana dali znovu dohromady a také zda Nikola a Max řekli o svém gay vztahu ostatním, na to jsme si museli počkat až do úplného konce. Celkově jsem si u něj výborně odpočinul, vyčistil hlavu, občas jsem se i zasmál některým scénám a tak jsem tuto romantiku přežil. Nadšen jsem byl z nádherné rakouské přírody, města Salzburgu a krásných alpských scenérií, prostě hned bych se tam přestěhoval a možná bych se kvůli tomu i naučil německý jazyk. To je ale hudba budoucnosti a teď nastal čas hodnotit. Suma sumárum Lilly Schönauer: Láska z minulosti ode mne získala tři salzburgské hvězdy ***. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ale jo mě se to líbilo.Pokud máte náročný den a chcete u tv trochu klidu tak doporučuju.M.Nemec si mě získal v seriálu Místo činu,tady v té romantice byl jako slon v porcelánu ale ustál to.U mě dobrý. ()

Reklama

Ev.D. 

všechny recenze uživatele

Aneb není nad to sledovat s babičkou romantický film. Co se týče děje.... Není nad to když se ti i vlastní matka vysměje když zjistí že si gay :D :D :D :D Dávám 1* protože tahle scéna mě téměř položila :D ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama