Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (220)

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Tak tohle je naprosto skvělý! Ta scéna z kostela, exploze hlav. A z Tarona v obleku doslova nešlo spustit oči. Netuším, jak je možné, že mi Kingsmani tak dlouho unikali. Neuvěřitelný. Umírám (označení pro projev nepopsatelného nadšení a radosti)

plakát

Loch-ness teror (2008) (TV film) 

Příšerný horor, ale je to tak vážné a komické, že mě opravdu pobavilo. Na zasmání pro nenáročné diváky určitě hodnotné :)

plakát

Inga Lindström - Léto u jezera Lilja (2007) (epizoda) odpad!

Naprosto klišoidní záležitost, ovšem nemůžu nezmínit jméno hlavního hrdiny. Pér je dost zajímavé a navíc skloňování typu ,,mezi Pérem a mnou je konec" jsou naprosto odrovnávající. :')

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Jen pro začátek Erben se obrací v hrobě. Možná, že i znovu umírá dlouhou a bolestivou smrtí. Začínají první minuty našeho premiérového skvostu a obrazovku zaplní napěchovaný dekolt paní královny, která zrovna sedí na svém choti. Už to vypadá celkem zajímavě na pohádku. Zlatovláska se svojí parukou nevypadá velmi přirozeně a v souladu s její krásnou čepičkou a batohem princeznu zrovna nepřipomíná. Největší zážitek byl ale moment, kdy král pošle svých 11 dcer, velmi spoře oděných, aby šly zatancovat na klín partě pirátů. A to ani nemluvím o panu knížeti a jeho partě mafiánů. Vážně, toto je nejhorší pohádka jakou jsem kdy v životě viděla. A tento komentář je hlavně proto, že tento velmi nevkusný výtvor má být určen dětem. Upřímně kdybych to viděla v pěti letech, budu potřebovat dětského psychiatra. Děs a hrůza. Že něco takového vznikne, to už se stává, ale vydávat to za pohádku a ještě to označovat za premiérový večerní film, to už je vážně moc.

plakát

Tráva (2005) (seriál) 

S naprostým klidem můžu dát 5*****. Neunikla mi ani jedna epizoda. Umírala jsem smíchem u každé epizody. Naprosto skvělý seriál. Celkem mě mrzí, že už neuvidím žádné další příběhy Nancy, Silase, Shanea, Andyho, Douga a dalších...

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Je to celkem dost ohrané téma. Milostný trojuhelník. Hlavní hrdinku na každým rohu doprovází její nejlepší kamarád, který si přímo ,,užívá" své členství ve friendzone. Když se mu však začne zdát, že jeho Den D se blíží...objeví se potetovanej blonďák v kožený bundě a během prvních 10 minut si získává srdce hlavní hrdinky. Nejlepšího kamaráda to samozdřejmě pěkně vytočí, a aby toho nebylo málo, na frajera v kožený bundě si dělá zálusk jiný potetovaný frajer, tentokrát však s medově hnědou barvou vlasů. A problém je na světě. Tuto prekérní situaci však naprosto dorazí informace, že naši milenci jsou teoreticky sourozenci. Celý snímek tak chytá nesnesitelný nádech. A tohle všechno po celý čas doplňuje tlupa vlkodlaků, démoni, úpíři a naši hrdinští Lovci stínů. Mám ráda fantasy a i tohle mě celkem bavilo. Bohužel pouze kvůli vtipným komentářům mých spoludiváků a slovenskému dabingu. 3***

plakát

Popelka naruby (2014) (TV film) odpad!

Ne. Naprostý odpad. Zajímal by mě časový úsek ve kterém se děj odehrával, velice ukvapený závěr. Tato podoba klasické pohádky se nic než nepovedla. Nejde než vřele nedoporučovat.

plakát

Nějak se to komplikuje (2009) 

Do poloviny byl film víceméně nudný, ale od poloviny mě to začalo celkem bavit. Od srdce jsem se nasmála a konec dá se říct splnil mé očekávání. Průměrná komedie. Meryl Streep je skvělá. 4****

plakát

Wanted (2008) 

„Mám přítelkyni....tohle je můj nejlepší kamarád Barry. Š*ká ji na jídelním stole z Ikei, který jsem koupil za skvělou cennu."

plakát

Město bohů (2002) 

Lidské oběti na ulicích v kalužích krve, vymývání dětských mozků s hlavní na spánku. Realita Latinské Ameriky. Perfektní herecké výkony. Film, který stojí za pozornost... ,,Nejradši bych byl pořád s tebou. Vychovával děti, odstěhoval se, měl slepice,... vysázel pole marijánky a pěkně se zhulil."