Reklama

Reklama

Absolution

  • USA Mercenary: Absolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tajný agent John Alexander má za úlohu zlikvidovať dílera heroínu Kamaala z Afganistanu a získať informácie, kto v USA a Afganistane bohatne z predaja afgánskych drog vo svete. Počas akcie náhodne spozná dve dievčatá, ktoré sú obeťami obchodu s ľudským mäsom a utekajú pred nebezpečným gangsterským bossom, ktorý riadi gang lovcov a pašerákov ľudí a má vplyvné politické kontakty na najvyšších miestach. Nájomný vrah Alexander sa teraz musí rozhodnúť, či zachráni dievčatá na úteku, alebo zostane lojálny voči vládnej agentúre, ktorá ho najala a svoju misiu dokončí. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (52)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Během filmu jsem se smál, kroutil hlavou nad debilitou scénáře a měl kolikrát chuť vzít notebook a rozmlátit ho, co to nejvíc jde. Já chtěl dát původně tři hvězdice, pač finále je úctyhodné a bavil jsem se na účet tvůrců. Mno - příběh mne teda vůbec nebavil, byl jednoduchý a předvídatelný, maximálně potěší komunikace mezi hlavní dvojící. Zbytek mne vůbec nezajímal, nudná prostitutka, záporák za každou cenu co nejvíc ďábelský, mne to bylo celé k smíchu! Byron Mann je nejlepší, působí strašně sympaticky, uvolněně a má plno výborných hlášek, snaží se komunikovat se svym parťákem a zde je první mínus. Už mne štve ta arogance Hulka v černym, kterej nosí sluneční brýle i ve tmě! Celé to má u prdele, přitom kdyby fakt sundal kila dolů, strojkem se zbavil těch vousů a začal chodit v kožených bundách, byl bych zase zesranej z každýho jeho výstupu, před kamerou. Good Man byl dobrej, měl lepší akci, která byla i líp natočená. Zde potěší celkem solidní vizuální stránka a dobrá hudba - a je tu akce. Tý je dost. Bitky maj skvělou, ČTI SKVĚLOU, choreografii, která je civilní. Přestřelky jsou realistické, DÍRY PO KULKÁCH VE ZDI, taky jsou dost krvavé a nekompromisní. A ten jeden výbuch není amatérský. Co mne však sralo a neodpustím filmu je špatný střih, který mnohdy ani nenavazoval... ale ta kamera, co snímala záda Seagala a podlahu během soubojů, mělo bejt jako co? Choreografie zazděná idiotským blbečkem, kterej neumí snímat tak, aby bylo vidět kam údery zapadaj! SS tu předvede několik solidních kopů, jeho chorča je mix Aikida a Wing Chunu, naštěstí poslední tři souboje jsou výborný, ještě ten v bytě proti dvoum byl supr (má ho na starosti Mann), a Seagal na to furt má, neskutečná rychlost.. ale opět, většinou kamera snímala podlahu, proč ty vole? Bitky jsou natočeny hrozně a strašně mne to mrzí. Scénář je taky dost imbecilní, některé činy postav nedávaj smysl (když SS má tlumič na pistoli a Mann bez tlumiče, i když musej jednat potichu?) některý dialogy jsou úplně .... nevim, když se Mann zeptal týpka pro koho pracuje a on mu odpoví "pro šéfa", tak jsem se chytal za nos, jako Sami Naceri v Taxi. A ty flashbacky, filozofický kydy a sex v oblečení Seagala si mohli už odpustit. Takže to není ultimátní sračka, přeci jen obstojná akce to jakž takž drží a kvůli Mannovi by se na to měl každej kouknout, protože ta arogance Seagala je k pláči. A bolí to dvakrát tolik když se musím užírat s uvědoměním, že ten vůl na to pořád má. Jenže mi je už jasný, že zřejmě nic pořádného nenatočí. Komentář, co napsal Lateef je ideální shrnutí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vdaka TV Joj sme sa dockali európskej premiery novej Seagalovky (svetovu premieru nam ukradli Japonci).Z trailerov som nadseny nebol a zaroven meno v kolonke rezia vo mne nevyvolávali velke ocakavania. Lenze vysledok je prijemnym prekvapenim o triedu lepsim ako posledne Seagalovky. Namet je solidny. Seagal tu hra zabijaka so sympatickym partakom, ktory sa rozhodne, ze zachani prostitutku a postve si tym proti sebe vsemocny zlocinecky syndikat na cele s demonickym Vinnie Jonesom. Karty su od zaciatku jasne rozdane a necaka nas ziadny sokujuci zvrat, ktory by pôsobil imbecilne. Velkym plusom su postavy. Chemia medzi Seagalom a jeho partakom Byronom Mannom funguje na jednotku. Vtipne sa postuchuju a zaroven citit medzi nimi vzajomny respekt a ochotu polozit za partaka zivot. Na druhej strane je Vinnie Jones, ktory je taky slizky, ze sa neviete dockat, kedy mu Seagal zlomi väz. Zvysne postavy su len krovie na porážku. V druhej polovici spracovanie zapletky zacne trochu haprovat. Seagal s Byronom patra co je zac ten tajomny syndikat a Vynnieho partaci zase usilovne patraju po Seagalovi, aby sa konecne nakoniec vsetci zisli vo finalnom suboji. Trochu trapne, ale da sa to prezit, lebo v tejto casti prebereju prim akcne sceny. Rozpocet evidentne nebol velky, takze tu mame jeden vybuch, tri prestrelky a hlavne bitky. Nastastie producenti poznali svoje moznosti a tak sa nesnazili natocit velkolepe akcne sceny s trapnymi trikmy ale svojim moznostiam prisposobili film. Prestrelky su prehladne natocene rovnako ako bitky. Sice sa striha dynamicky, takze si nemôzete vychutnat bitky do sytosti, ale zaroven vam ani ziadny chvat neujde. Ziadny strih cez osu, ktory ztazuje orientaciu v bitkach sa nekona. Vynika v nich hlavne Byron Mann, ktory sa odhodla aj na nejake tie stredne zlozite chvaty a pouziva horne aj dolne koncatiny. Seagal pouziva svoj klasicky styl: stojim ako skala a kosím bleskurýchlymi rukami vsetko okolo seba. Vyzera to po dlhsej dobe dobre a Seagal sa zucastnil väcsiny svojich bitiek, co je pokrok. Dockame sa aj nejakych tradicnych brutalnych zlomenin. Evidentne sa tentoraz Seagal snazil. Skoda len, ze stale nezhodil ten divny porast okolo huby. Na jeho nadvahu som si uz zvykol, ale na briadku este nie. Takisto lokacie dopadli slusne. Aj ked sme stale v nenavidenom Rumunsku, tak tentokrat sa film odohrava v honosnejsich miestach a len vynimocne uvidime polorozpadnute domy s nejakymi lokalnymi otrhancami. Takze s vysledkom som spokojny do takej miery, ze po strnastich rokoch od filmu Exit Wounds udelujem nejakej Seagalovej solovke nadpriemerne hodnotenie, pretoze sa po velmi dlhej dobe jedná o Seagalovku, ktoru nepovazujem za stratu casu. Pre istotu uvediem, ze sa jedna o 3 hviezdicky v ramci videoprodukcie, nech nemate prehnane ocakavania. 6/10. ()

Reklama

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Taxom sa energeticky pustil do sledovania dalsej seagalovky. ZaplatGandhi vsak pan Seagal poslal "reziserov" typu Don E. Fauntleroy a Michael Keusch konecne do hajzlu. Tuna si na rezisersku stolicku sadol Keoni Voskovymuz a prisla zmena k lepsiemu - nekona sa odpad! Seagal v roli tajneho drsneho agenta bol fajn, aj zapletka mala nieco do seba. Big Stevenovi Seagalovi pritom vo filme kunduje akasi Lesli-Anca Down, co netusim, kto je. Trochu zamrzi, ze po dobrych 20 minutach film zlavi na tempe a dokonca sa objavi aj nuda. Seagal ma zase ten svoj klasicky vsechnomamvprdelihlavnezabitetietriprasiatkaadvekravykfilmu vyraz, ale to som si zvykol. Po hereckych vykonoch tu niet ani chyru /vsak ved seagalovka, no/, ale suboje mali nieco do seba a myslim, ze aj prestrelka sa konala. 0 % ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Tak tu máme další Seagalovku. No, asi je to zbytečné, ale úvodem to napíši. Jsem velký fanda Stevena Seagala. Jeho staré klasiky Nico, Těžko ho zabít, Nemilosrdná spravedlnost atd – ty zbožnuju. No a po roku 2002 jak tu drtivá většina upozornuje, to už točí Steven sračky. Fakt ? Já si to teda nemyslím. Začal prostě točit béčka. A co jako ? Přesto jsou to kvalitní filmy a ty 4 a často i 5 hvězd jsem dával. Třeba takový Zákon ulice, Smrtící zbran, Kod smrti, Žoldáci spravedlnosti. To jsou pecky. No, klesání kvality jsem u něj zažil až později. Zhruba od roku 2010. Cesta smrti nebyl špatný film, ty 4 hvězdy jsem ještě dal, bylo to dost laciné, ale ještě to šlo. Pak se začal točit tuctový seriál Strážce spravedlnosti. Viděl jsem teda jen 4 díly a to mi stačilo. Ani jsem to nehodnotil. Takový průměr, možná méně bych to asi hodnotil. Seriál režíroval i režisér Keoni Waxman, který natočil se Seagalem pěkné filmy Hlídač a Mstitel. Ale pak se zhoršil. Filmy Naprostá sebedůvěra, Pravidla podsvětí a Good Man dopadly v mých očích už jen podprůměrně. Takže jsem se na tento film už moc netěšil. Jenže mě dost překvapil. Vypadá to tak na hodně lepší 3 hvězdy, ale já musel zaokrouhlit na tu slabší čtvrtou. Bavil jsem se v rámci možností od začátku do konce. Příběh je dost primitivní, ale to mi nepřekáželo. Hlavní dvojkahrdinská Seagal a Mann – byla opravdu skvělá. Veškeré scény byly celkem zajímavé, neshledal jsem žádný zásadní problém. Tempo filmu bylo možná trochu pomalejší, i ta lacinost, možná předvídatelnost, tuctová hudba atd..ale moc bych to nekritizoval. Pár přestřelek tu máme. A hlavně souboje. Ty mě opravdu potěšili. Nejvíc mě bavili ty s Mannem. Slušné kousky předvedl. Seagal zase ty své klasické chvaty. Došlo tu i k občas drsnějšímu zabití, podříznutí hrdla apod. Hlavně mě potěšilo, že tu byl velký počet zneškodněných protivníků, o dost víc než v posledních filmech se Seagalem. Takže akce je tu celkem dost. Finále je pěkně vygradované, sice tu máme pár chyb, ale to mi nevadilo. Herecké obsazení je dobré. Seagal mě bavil víc, ikdyž to furt není ono, Mann byl v pohodě, Vinnie Jones předvedl klasického záporáka, takže s tím problém nemám. Samozřejmě, nemůžu film vychvalovat až do nebes. Furt tomu dost chybí, ale já tu 4 hvězdici nakonec dal. Překvapilo mě to. V rámci možnosti se to dle mě povedlo. Doufám, že Steven natočí podobné filmy ještě. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Bojovník lámající kosti, který nikdy nekrvácí, narostl do obřích rozměrů a je zněj obézní bijec, který nemůže dýchat ani při chůzi po rovině. I tak není Seagal sebekritický a stále se pasuje do pozice akčního hrdiny. Naštěstí je zde docela dost akce a není špatně natočená. Příběh opět na bodu mrazu a záporák v podání Vinnieho Jonese je pouhou parodií na padouchy, které kdysi hrával. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama