Reklama

Reklama

Vizionářský režisér snímků Dům tisíce mrtvol, Vyvrženci pekla a Halloween přichází s hrůzostrašným příběhem pěti zaměstnanců karnevalu, kteří jsou v noci před Halloweenem uneseni a drženi jako rukojmí v rozlehlém areálu. Vydáni napospas svým únoscům jsou nuceni hrát zvrácenou hru na život a na smrt zvanou 31. Během příštích dvanácti hodin budou muset bojovat o své životy s nekonečným zástupem vražedných maniaků. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (120)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie je prostě retardovanej.Mohl to být další zábavný vykosovák ve stylu Texaského masakru, jenže to by Rob Zombie musel přestat rok od roku navyšovat svůj každodenní přísun heráku.Nejhorší ze všeho co vás bohužel plácne okamžitě do xichtu je příííšerný casting, doslova k zblití.Když pominu tu jeho rachitickou, hnusnou, anorektickou a vyfetovanou čubku který řiká myáj dárling a obsazuje jí do každýho svýho filmu, tak je zbytek herců ještě daleko horší.Plejáda vyčpělých, vyfetovaných, polozapomenutých, podivných existencí, které prožívaly své chvilky slávy někdy v době, kdy v USA hitparádach byl na první příčce Jimmy Hendrix se svojí Foxy Lady a z takových zoufalců sestaví Rob ústřední hereckou pentalogii, jíž od prvních minut přejete jediné...smrt.Jenže ta se díky Robově debilitě dostavuje pomalu, pomalu a navíc řítkých dávkách proložených několika ichtylními postavami vrahů bez jediného náznaku charismatu či atmosféry která se nedostává a jediné co se dostává je neskutečná porce trapnosti, ubohosti a smíchu.Filosofické kecy kokotských charakterů z obou stran barikády ve vidláckém pulp exploinťáku....to je k posrání.Kdyby se Zombie aspoň chvilku režisérsky snažil a vysral se na to být za každou cenu svůj (což znamená prostě vymaštený magor) natočil by opravdu zábavný krvák, protože vraždy mu jdou dobře a Halloween je skvělý film, jenže Rob prostě musí jet podle toho svého trademarku a točit filmy o kreténech pro kretény.S tímto tvůrcem jsem ztratil definitivně veškeré naděje na platný zářez do hororového žánru.30%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie má svůj rukopis a jeho první Halloween mě dostal. 31 Bylo mnou velice vyhlížené dílo .Snímek zachycující skupinku lidí, kteří jsou uneseni a povinní hrát hru s názvem 31. Oč jde? Musí přežít 12 hodin s pěti největšími psychopaty a vrahy, kteří jsou převlečení za klauny. Už od obsahu se čeká, že to bude celkem solidní vybíjená a taky je. Můžu vychválit skvělé masky klaunů, soundtrack a nějaká ta brutalita, ač je o dost menší než se dá u jeho filmů čekat. Většina mordů je mimo záběr, ale třeba taková scéna s pilou je naopak pochutnáníčko. Potěší největší zvrhlík Doom-Head, který se sice objeví na chvíli, ale bere si celý film pro sebe. Takže za mě celkem spokojenost a k plnému nadšení mi chybělo jen trošku víc gore. Určitě doporučuji ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Na tenhle kus jsem se dlouho těšil a je třeba říct, že Rob nezklamal... I v 31 se Zombie drží svých trademarků, vše vypadá hnusně, špinavě, stylizace je prakticky dokonalá, kamera patřičně zběsilá, stejně jako střih a partička šílených vrahů (musím vyzdvihnout úžasného Doom-heada) je mnohem sympatičtější než jejich oběti... A to včetně Sheri Moon, která se pomalu, ale jistě stává silně otravnou... Příběh nemá smysl moc řešit, ten je stejně ujetý, jako v prvních Zombieho filmech a tak zbývá zmínit jen gore... A tady se dostavilo, nechci říct zklamání, ale mírná rozpačitost nad krotkostí mnoha vražd... Je mi jasné, že Zombie musel film prostříhat kvůli ratingu, ale i tak to fanouška lehce zamrzí... I přesto se ale jedná o kvalitní práci (zde je třeba zmínit skvělou poslední scénu) a pokud budou na DVD či ještě lépe na BD slibované vystřižené scény, nebudu mít asi problém jít s hodnocením ještě nahoru... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jakási samoúčelná hixploitationová variace na tuto klasiku. I když se na 31 podívat dá, rozhodně se nejedná o z jakéhokoli důvodu zapamatování hodný horor, který bych někomu mohl doporučit. Příběh samotný i jeho background chybí, krvavost a gore je zbytečně přidržené, torture se nedočkáme vůbec, někoho možná zaujmou masky, ale to je teda dost málo. Celý to působí jako film za pár tisíc dolarů, který Rob natočil za tři týdny. Pro mě dost velký zklamání a nejslabší Zombieho film. 55% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Od Roba Zombieho jsem ještě neviděl nic, ale všude se potýká s rozdílností názorů a hodnocení. Nejinak tomu bude asi i tady. Pro sprostý slovo a vulgarismy to totiž nejde daleko a snaží se to navodit takovej ten cool dojem. Nápad není nijak zlej, pěkně tam nastupuje jedna vlna za druhou a pořád se něco děje. Masky klaunů, super a přitom není nic jednoduššího. A hlavně levnějšího než nějaký digitální triky. Ale chybělo tomu to R-ko, aby to gore prostě bylo vidět. Protože z toho vyzařovala ta brutální buranská atmosféra, ale kdykoli mělo přijít na věc, kamera stranou a viděli jsme maximálně stříkance krve (na vyjímky). To je zvlášť u tohodle žánru dost na škodu. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Rob Zombie bol nútený film dvakrát prestrihať, pretože mu MPAA odmietla udeliť rating R. Pôvodný rating bol NC-17, takže by film väčšina kín v USA odmietla premietať. (Marceloo)
  • Ide o prvý Zombieho crowdfundingový (fanúšikmi financovaný) film. (FromHell)
  • Keď Rob Zombie pridal fotku z natáčania, jeden z jeho fanúšikov na Facebooku sa mu vysmieval a pýtal sa ho, ako môže niekto zabíjať motorovou pílou bez reťaze. Rob mu odpísal, že to možno nie je motorová píla a odkázal ho na slovo DICK, ktoré bolo na píle napísané. (Marceloo)

Reklama

Reklama