Reklama

Reklama

Vizionářský režisér snímků Dům tisíce mrtvol, Vyvrženci pekla a Halloween přichází s hrůzostrašným příběhem pěti zaměstnanců karnevalu, kteří jsou v noci před Halloweenem uneseni a drženi jako rukojmí v rozlehlém areálu. Vydáni napospas svým únoscům jsou nuceni hrát zvrácenou hru na život a na smrt zvanou 31. Během příštích dvanácti hodin budou muset bojovat o své životy s nekonečným zástupem vražedných maniaků. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (120)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jakási samoúčelná hixploitationová variace na tuto klasiku. I když se na 31 podívat dá, rozhodně se nejedná o z jakéhokoli důvodu zapamatování hodný horor, který bych někomu mohl doporučit. Příběh samotný i jeho background chybí, krvavost a gore je zbytečně přidržené, torture se nedočkáme vůbec, někoho možná zaujmou masky, ale to je teda dost málo. Celý to působí jako film za pár tisíc dolarů, který Rob natočil za tři týdny. Pro mě dost velký zklamání a nejslabší Zombieho film. 55% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie skládá holdy Texaskému masakru a sedmdesátkám. Už zase. Rob Zombie zaměstnává všechny (ne)herce co jich jen v rodině má. Už zase. Rob Zombie dává naplno znát svou fobii z klaunů. Už zase. Rob Zombie natočil variaci na své předchozí filmy. Už zase. A je to stokrát viděná pulpově úchylná vybíjená na jedno použití, kde se na logiku, návaznost, byť jen jednu sympatickou postavu, které byste nepřáli krutou smrt, přehlednost střihu a podobné nadbytečnosti prostě nehraje. To však jeden v okruhu správně naladěných/podnapilých přátel i čeká čili zdaleka největší překážkou té správné trashové zábavě je, že hispánská nacistická čivava se odporoučí až příliš brzo na úkor nápaditosti jednotlivých gore smrtí a působivosti zabijáckých úchylů (s čestnou výjimkou Doom-Heada). ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Kde začít? Potenciál tu byla a i když Roba považuju za průměrného režiséra tak díky tomuto filmu spadnul do podprůměru. Tohle je tak šablovinovitý film až je to k pláči což zamrzí na to jak dlouho se čekalo. Vraždi jsou dost často mimo kameru což je u Roba taky nezvykem. Film je děsně pomalý a celá ta sestava "31" je dost o ničem byly to prostě obyčejní psychouši kteří vraždily obyčejně. Herci jsou podprůměrný chtěl jsem vyzdvihnout jako obvykle skvělého McDowella ale moc se tu nakonec nepředvedl, Sheri je už neuvěřitelně okoukaná a umí jen dva obličeje a ani u jednoho nedokázala zavřít hubu. Vlastně jediné co mě překvapilo a potěšilo byl Richard Brake který hrál naprosto parádně takovýhleho psychouše(nicméně jeho vraždy byly docela rutinní a odfláklé) a naprosto pardní hudba hlavně poslední skladba od Aerosmith "Dream On". 2* za prakticky posledních 20 minut jinak slabota. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Dle očekávání - Zombie je zpátky ve svý zóně (ofenzivní explo-dirty-buranov), ale nebeských výšin jeho prvotin to zdaleka nedosahuje. Celou dobu jsem se bavil, držel pozornost, hlavně díky povedený galerce cvoků vrahounů, má to vychytaný "murder rooms" dekorovaný ve stylu náckovskýho oltáře nebo vagíny, ale překvapivě je to slabší po stránce nápaditýho explicitního násilí a smrtí (vina MPAA?), a nějak mi tu chybělo to zásadní... aby mi cokoli z toho přirostlo fakt k srdci, urvalo mě nebo rozesmálo. Trošku to na mě působilo dojmem rychlovky. P.S. Sheri už okoukaná až to irituje, naopak Richard "Doom-head" Brake čaruje, on je na 31 s přehledem ta nejlepší věc. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„In hell everybody loves popcorn.“ Hispánský nazi-liliput, dva dementní klauni dřevorubci, baleťák z Drážďan se svou šlápotou, pod pudrem a parukou se skrývající organizátoři bizarního vraždění a jeden vyzáblý psychopat s tupou sekerou a vystřelovacími noži. Chybí už jen cokoliv hovořící Ovčáček a Forejt na saních a máme ideální halloweenskou společnost nejen pro coulrofobiky.. Rob hodil do starého kastrolu Vyvržence pekla, Očistu a Běžícího muže, přisypal přitažlivý vizuál, trochu zastydlé pubertálnosti a glutamát v podobě Doom-Heada Richarda Brakea, přidal ždibet koření Dream On a bez nějaké výrazné invence vše zuřivě zamíchal. MPAA pak bez milosti přelilo obsah hrnce přes erkový cedník, načež kuchař strávníkům slíbil, že se na DVD dočkají původní vydatné polévky (tzv. Zombie Cut). No nevím, jestli mu to pomůže, když už začíná srát i vlastní oddané fanoušky.. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Ide o prvý Zombieho crowdfundingový (fanúšikmi financovaný) film. (FromHell)
  • Keď Rob Zombie pridal fotku z natáčania, jeden z jeho fanúšikov na Facebooku sa mu vysmieval a pýtal sa ho, ako môže niekto zabíjať motorovou pílou bez reťaze. Rob mu odpísal, že to možno nie je motorová píla a odkázal ho na slovo DICK, ktoré bolo na píle napísané. (Marceloo)
  • Sid Haig musel odriecť svoju účasť na tomto filme, pretože bol v čase plánovaného začiatku natáčania hospitalizovaný v nemocnici. (beso74)

Reklama

Reklama