Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Les Charlots mají plné zuby Paříže. Čeká je slunce, moře a ohnivé flamenco... Větší nudu, než být zaměstnancem pařížské městské hromadné dopravy členové skupiny Les Charlots snad ještě nezažili. Je horké léto, tak co se mořit s turisty v Paříži. Moře volá, proč tedy nezkusit slunné Španělsko. Ale vysněná dovolená se brzy změní v noční můru. Cestovní kancelář všechny podvedla. Spolu s ostatními dovolenkáři se ocitnou na pobřeží bez hotelu, bez peněz, ale s odhodláním se nevzdat a rozhodně se nevrátit. Jejich drobná zaměstnání obvykle končí katastrofou a útěkem, náhodná setkání i lásky také, ale aspoň si přitom všem užijí dobrodružství a legrace. Bažanti jedou do Španělska je jednou z řady komedií, kterými se proslavili francouzští komici známí jako Les Charlots. (Česká televize)

(více)

Recenze (70)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Svěží komedie s oblíbenou hudební skupinou. Nemá to děj (nač taky), jen spoustu veselých situací a prostě gagů. Ty se na diváka sypou jeden za druhým, nikde žádné složitosti, psychologie, nic. Nádherná ukázka toho, že lze natočit kvalitní komedii i za pár šupů. Nelze jinak než doporučit.201503038218/8356 ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Bažanti sú v podstate hrozne jednoduchí, no dokážu obstojne pobaviť. Samozrejme ak vám nevadí tento druh humoru a tiež na to musíte mať náladu. Filmy, pri ktorých proste treba vypnúť a nerozmýšľať, to by ste nevydržali. Ale inak sú Les Charlots vcelku sympaťáci, výlet do Španielska je tiež viacmenej fajn. :-) 2/5 ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tentokrát je to slabota. Aby populární komici Les Charlots byli opravdu dobří, musí je vést schopný režisér a Jean Girault tím typem režiséra není. Snad až příliš se spoléhal na to, že mu to ti čtyři vitální komici zahrají sami a tak jim dal dostatek prostoru pro jednotlivá komediální vystoupení. Jenže z toho je jen sled trapných scének, které postrádají většinou ráz a smysl. Prostě je to servírované bez ladu a skladu. A přitom řada situací, do kterých se naši hrdinové ve Španělsku dostali, přímo volala po dobrém komediálním vyznění. Jenže to zkrátka nepřišlo a obehrané vtípky to nespasí. 40% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak film ma sice jinyho rezisera nez vetsina bazantich filmu, a je to trosku na stylu foru poznat, ale rozhodne nemuzu rict, ze bych se bavil nak min. Hlavni ctyrka jsou jako vzdy sympataci, pisnicky zpivaj chytlavy a delaj jeden maler za druhym, navic nejsou omezeny mistem, takze se dostanou na spoustu zajimavejch mist. Sice sem se nesmal v jednom kuse, ale zabava to je prijemna. ()

3k7 

všechny recenze uživatele

Dokoukáno. Originální, jako vždy. Tohle je sice jejich (asi) nejslabší kousek, ale kdo je má rád a oblíbil si je z předchozích dílů, i přesto stojí za shlédnutí. Sice jsem se tomu tolik nesmál, ale občas tam byly vcelku originální gagy. Pokud les Charlots nemáte rádi, nekoukejte na to. V takovém případě byste patrně dali 1 až 2 hvězdy. Pokud je máte rádi, patrně dost možná dáte 3 hvězdy, protožese tam pořád něco děje. Jinak z pohledu nezaujatého diváka. 4 nadržení děvkaři a totální nemehla jedou do Španělska. Někde je vždy vyhodí a jinde je přijmou, než zjistí, že by je měli raději vyhodit. Nic hlubšího v tom nehledejte, jsem vděčný za tyto filmy, dnes by něco takového již nebylo kvůli politické korektnosti možné. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama