Reklama

Reklama

12 opic

(seriál)
Trailer 2
Dobrodružný / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 33 h 45 min (Minutáž: 41–47 min)

Hrají:

Aaron Stanford, Amanda Schull, Kirk Acevedo, Noah Bean, Tom Noonan, Željko Ivanek, Emily Hampshire, Shannon Lucio, Ramon De Ocampo, Barbara Sukowa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(47)

Obsahy(1)

James Cole je poslán z budoucnosti, aby zachránil lidstvo před virem, který v roce 2017 zabije 7 miliard lidí. Musí najít a zabít muže, který virus vypustil... (TV Prima)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (74)

Kracken 

všechny recenze uživatele

S tímhle seriálem to je jako s písničkou kterou máte spojenou s nějakým příjemným zážitkem z minulosti. Film 12 opic od Terryho Giliama miluju. A tohle mi příjde snesitelné jen ze dvou důvodů. Ten první důvod je momentální tragikomická situace která vládne světu a ten druhej je že si tou písničkou rád připomenu jaký to kdysi bylo sedět v kině Kapitol a být s Willisem a Pittem při tom. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(51/2015) / Tvári sa to o triedu sofistikovanejšie ako Helix, ale zábavné asi tak rovnako. Celkom mám rád tieto Syfy série, nič náročné, stále sa niečo deje. 12 Monkeys má celkom dobré momenty, ale klasicky sa dej po pár dieloch spomalí a už sa rieši a rieši a nić podstatné sa dopredu v deji už nehýbe. Taký klasický zabijak času. (6/10) ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

Jako sorry, ale takhle doslova a do písmene zprasit takovou kulťárnu, jakou je 12 opic film, tomu říkám průser. Udělali z toho naprosto nesmyslnou patlaninu, kde se furt cestuje v čase, aniž by to mělo nějakej význam a pro jistotu se tam i hodně střílí. Naprostý zneuctění a nepochopení smyslu originálního filmu. Todle je zhola zbytečný. A navíc ještě zcela necharismatickej Cole, no s timdle se fakt jděte bodnout. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film nasadil laťku hodně vysoko, seriál téma v podstatě rozvádí do detailů. Na čtyři série ta látka naprosto nestačí, dvě by ho vyčerpaly na velmi slušné úrovni. Přesto seriál nepostrádá silné momenty, první dvě série jsou zábavné a o něčem. Druhé dvě už je nastavovaná kaše. Nakonec se finále dočkáme a není zas tak špatné. Ale cesta k němu byla dlouhá a vyčerpávající. 60% ()

Tommassi3

všechny recenze uživatele

12 opic ?? Přesně tolik jich zřejmě pracovalo na scénáři k týhle syfácký šmíře, která si s Gilliamovým kultovním bijákem nejen vytírá řit, ale co je zvlášť iritující, sprostě na něm parazituje.. O tom hloupoučkém prznění motivů cestování časem se raději ani zmiňovat nebudu.. Vedle té řady nesmírně kvalitních seriálových spin-off projektů vycházejících z filmových legend na čele s Fargem, Batesovým motelem či Hannibalem vypadá 12 opic jako regulérní hnůj.. Ne, díky !! ()

Galerie (507)

Zajímavosti (2)

  • Pilotní díl se natáčel v Detroitu v Michiganu a další díly v kanadském Ontáriu. V rámci čtvrté série se filmaři podívali i do České republiky (zejména do Prahy). (lost815)
  • Psychiatrické centrum, ve kterém je umístěna Jennifer (Emily Hampshire), se jmenuje "J.D. Peoples Psychiatric Treatment Center", pojmenovaný podle scenaristů filmu 12 opic (1995) - Janet a David Peoples. (lost815)

Související novinky

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

Sebevražedný oddíl 2 má nové scenáristy

11.06.2018

Zatímco hodnocení kritiků nebylo v případě Sebevražedného oddílu nijak oslnivé, po finanční stránce se filmu dařilo. Momentálně tak vzniká pokračování, které do kin pošle zkušený režisér Gavin O… (více)

Reklama

Reklama