Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Kancl

Kancl (2001)

Jako vystřižené ze života. Kdo denně zažívá svůj vlastní "Kancl", ten ocení komiku tohoto seriálu. Keith je jednička - každý jeho výrok je perla.

12 opic

12 opic (2015)

Naprostá seriálová pecka! S každým dalším dílem nabírá na síle a napětí, takže chcete vidět další a další díly. A přitom každý další díl neuvěřitelně rozvíjí a navazuje na všechny díly předchozí, takže v celku postaví neuvěřitelnou příběhovou mozaiku, která se nádhěrně na konci uzavře. Mńamka, kterou jsem předjedl, a vřele doporučuji.

Myšlenky zločince

Myšlenky zločince (2005)

V mnoha ohledech nový druh kriminálního seriálu. Nikoliv jen jeden hrdina, ale celý kolektiv. Navíc vyšetřují ty nestrašnější zločiny. A středem kriminalistického úsilí nejsou nejnovější vědecké postupy, ale profilování myšlenek zločince. Škoda, ze Mandy vydržel jen do začátku třetí série.

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Seriál, u kterého se člověk vždy těší na další díl. Směsice komedie, krimi, drama a romance vždy potěší a pobaví, někdy i poučí. Kdo je schopný sebekritiky, vždy najde mnoho společného ze svého vlastního života. Lze jen doporučit.

Profesionálové

Profesionálové (1977)

Klasika 80. let detektivního žánru - Bodie a Doyle, snad není slavnější detektivní dvojka.

Odložené případy

Odložené případy (2003)

Mňamka detektivního žánru. Spolu s Myšlenkami zločince nejlepší dvě kriminálky začátku třetího tisíciletí. Oceňuji zde zejména prolínání časových rovin příběhů a důraz na lidskou stránku hrdinů - obětí i vyšetřujících. Doprovázeno výbornou hudbou. Závěr každého dílu zdůrazňuje základní smysl lidského života. Doporučuji.

Báječná léta

Báječná léta (1988)

Ve svém vlastním dospívání to byl snad jediný seriál, u kterého jsem si nenechal ujít žádný díl. Komika a střízlivý náhled na život a jeho smysl činí z tohoto seriálu právem jeden z nejlepších.

Návštěvníci

Návštěvníci (1983)

Domníval jsem se, že to byl hit 80. let. Při shlédnutí v repríze jsem však musel uznat, že seriál neztratil nic na aktuálnosti. Výtečný - zábavný a napínavý. A kdo neumí dělat amarouny nebo humidovat, ten jako by nebyl.

Tajemství 2. světové války

Tajemství 2. světové války (1998)

Výborně zpracovaný historický dokumentární seriál. Spousta vyčerpávajících historických údajů a souvislostí dějinných střetů. Asi nejzábavnější dokumentární exkurz do válečné minulosti lidstva.

Vlak dětství a naděje

Vlak dětství a naděje (1985)

Skvělé herecké výkony všech hlavních protagonistů. Dá se vidět opakovaně, vždy zaujme. Takový hovězí gulášek z koniny jako Helenka Růžičková asi nikdo jiný neumí, vrchol delikatesy!