Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Středověká legenda praví, že když se drak podělí o své srdce se smrtelníkem, stane se onen člověk všemocným válečníkem. Jenže draci už jsou na pokraji vyhynutí a ten možná úplně poslední, pojmenovaný prostě Drak, žije ukryt před lovci za zdmi kláštera v péči mnicha Petera. Když ho objeví chudý osiřelý čeledín Geoff, rychle se s ním spřátelí. Mladík sní o tom, že se stane rytířem a bude konat hrdinské skutky, stejně jako jeho idol, Sir Osric. Ten však zdaleka není takový, za jakého ho bláhový Geoff považuje. Když jednou vezme Draka, aby se s ním proletěl kolem nádvoří, přitáhne na sebe pozornost nejen Osrica, který už dlouho ví, že drak by mu mohl pomoci k tomu, aby se stal nepřemožitelným vládcem, ale také orientálního kouzelníka Kwana s princeznou Lian, kteří doufají, že se jim podaří zabránit, aby Osric draka zneužil ke svým mocenským plánům. Osric totiž objevil dávné kouzlo, které ho učiní nepřemožitelným, a ze všech přísad už mu chybí jen jediná - dračí srdce. (TV Nova)

(více)

Recenze (67)

Tayen 

všechny recenze uživatele

Jestli se mi jednička aspoň trochu líbila, tohle je pro mne slátanina, kde se mísí britský středověk s asijským Kung fu. Film na mne působí novodobým ochranářským dojmem, což nenávidím. Příběh nic moc, a to nemluvím o postavách (mladý bojovník, z kterého se nečekaně vyklube dívka - to snad ne. Kde je originalita?). Raději si přečtu nějakou pěknou ruskou pohádku o bohatýrech. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Zajímavé... všechny filmy, které mají draka v názvu za mnoho nestojí, snad jen za nakopání jejich tvůrců. Jedinou výjimkou bylo po mém soudu původní Dračí srdce, kde kraloval originální Draco a krásná hudba. Snaha o pokračování a také znesvědcení Dracovy památky dějovou berličkou, že to v podstatě byla dračice či snad hermafrodit, mě v prvních minutách nemile naladilo a film za celou dobu nic nepředvedl, čím by to odčinil. Zbytečné pokračování, které nemá s kvalitami prvního dílu nic společného. ()

Reklama

vlcekmirek 

všechny recenze uživatele

Po přečtení komentářů k Dračímu srdci dvojce si nejsem jistý, jestli jsem se díval na stený film. Ano, na jedničku to sice nemá (která "dvojka" dosahuje kvalit úspěšného originálu?), ale narozdíl od jiných amerických pohádek to mělo hlavu i patu, dalo se to pochopit i dokoukat. Triky vypadaly sice trochu jako z Troškova Z pekla štěstí, ale neurážely. Nemám pocit, že bych sledováním dvojky zbytečně promrhal čas. Po pravdě jsem, podle kritiky, očekával něco mnohem horšího. Odpočinková pohodička bez přehnaného patosu a frází. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Dívala jsem se na Dračí srdce 2 s vzpomínkou na skvělou jedničku, a kdybych byla po lobotomii a byla opilá, ano, myslím obě tyhle podmínky splnit zároveň, mohlo by mi to připadat jako dobrý film. Takhle to bylo hodně slabé a s hodnocením jdu ještě níž za to zklamání, které mi tenhle film připravil svým názvem. ()

serena88 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je ?? s jedničkou, která byla fakt výborná fantasy pohádka,s krásně vyvedeným drakem,měla celkem svižný a vtipný příběh, ... to mělo pramálo společného, v postatě to byla trapná a laciná napodobenina,s ničím originálním se tu nesetkáte a bohužel ani ten drak už není tak věrohodný a vyvedený.... Možná že, pro děcka dobrý, ale jinak totální odpad! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bolo natáčané na Oravskom podzámku na Orave. (andykovac)
  • Drake je jediný filmový drak chrliaci ľad. (H4ku11)

Reklama

Reklama