Reklama

Reklama

Rope a Dope

Krátkometrážní / Akční / Komedie
USA, 2013, 13 min

Scénář:

Eric Jacobus

Kamera:

Drew Daniels

Hrají:

Eric Jacobus

Recenze (9)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Perfektní nápad, velmi vtipné, zábavné a naložené akcí, která má solidní choreografii i kameru. Opravdu naložených 13 minut! 9/10. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zabavny kratas so skvelymi bitkami. Proste klasicky Jacobus. 8/10. Odporucam kazdemu priaznivcovi kvalitnych bitiek, aby si na youtube nasiel jeho rôzne kratasy a ukazky z treningov. Je to nadany chlapik. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Paráda! Moc krátké filmy nemusím, ale tohle je učebnicová výjimka. Vtipný příběh, sympatická postava a skvělá dávka bojových scén. Těším se na Death Grip :-) 9/10 ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak to je hodně vtipný a choreograficky skvěle zvládnutý kraťas, kterýby neměl uniknout žádnému fandovi akčních rubaček. 90% :) ()

Darren98 

všechny recenze uživatele

No toto je geniální. Už jsem myslel, že jsem viděl všechno, viděl jsem ROSMT, VerSus, Kesslers Knigge, Kanadskou Sodu, Goldentuska, Stejka, HISHE i Kyanid a Štěstí, ale toto je skvělý. Je to krátkometrážní film s obsahem nekrátkometrážního. Ve 13ti minutách vydá za celý film. Akce je tu maximálně akční, a přitom nevyzerá jako sci-fi, ale jako reálná, k tomu natočená bezchybnou kamerou a s perfektně vloženým humorem. Akce, děj, humor, 13 minut - dokonalá zábava. ()

Reklama

Reklama