Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (96)

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Jednička mě hodně bavila. Dvojka mě vlastně nezklamala. Stopáž je tak akorát, takže to má celkem tah. Je to takový jaký to je. Netlačí to na pilu a vtipy vám nezalejzaj do prdle svojí vtíravostí. Je to takový lehký. Humor je suchej, brutální a pro někoho nechutnej. Ale mě to bavilo. Jedničce jsem dal 4 hvězdy, ta byla fakt lepší. Tady 3 hvězdy... Ale na hranici 4.. 60% ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Bohužel i zde se objevil neduh druhých dílů u komedií. A to tvorba příběhu, který většinou za moc nestojí a nikoho nezajímá, na úkor vtipných vtipů/dialogů/scén. Jinak pojetí budoucnosti docela odpovídá včetně televizní zábavy, která jde ke sračkám stále víc. Jinak ve filmu jsou narážky na další "cestovatelské" filmy a hlavní logiku si bere z Návrat do budoucnosti. Hodnocení: 36/100. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po sympatické, ale ničím převratné jedničce, která mě štvala spíš odfláknutým zpracováním, přichází dvojka, o kterou nejspíš nikdo neprosil. Tvůrci bohužel přidali spíš na fekálním humoru (ne že by ho v jedničce bylo zas tak málo) a většina kouzla je v tahu. Navíc ve většině stopáže se neobjeví John Cusack, takže to všechno táhne především trio Corddry, Robinson a Duke, kteří se až moc spoléhají na opakované hláškování. Přibráním Adama Scotta se kvalita sice mírně pozvedla, ale nikterak výrazně. Pro fanoušky Community a/nebo Silicon Valley je příjemným bonusem účast Gillian Jacobsové, resp. Kumaila Nanjianiho. Všehovšudy to za lepší než dvě hvězdičky ovšem není. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po solidní jedničce je dvojka velkým ústupem ze slávy a naplňuje tak rčení o dojení mrtvé krávy.Většina hlavních hrdinů sice zůstala,ale ani to nezabránilo tomu,že prvních 10-15 minut je snůškou trapností a vulgarit a osobně jsem hodně váhal jestli vůbec koukat dál.Poté sice dojde ke zlepšní a dokonce se objeví i pár vtipných hlášek a náznak několika slušných nápadů,ale to je tak všechno.Craig Robinson,kterého mám normálně celkem rád se sice celkem snaží,ale příliš se mu nedaří vyvážit hlavně Corddryho postavu,která je ještě větším idiotem než v jedničce.Asi nejvtipnější část filmu tak diváky čeká až s nástupem závětečných titulků a to je na pokračování poměrně dobré komedie set sakra málo...40% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem pohodová hovadina, která pobavila svoji relativní nevinností. Tohle je ovšem zhovadilost, kde ani nahota, explodující hlavy a neustálé pomrkávání všemi směry nezakryje fakt, že tohle je natřikrát ohřívaná svíčková z minulého týdne. Nudné, hloupé a k zábavě to má hodně daleko. Ta jedna hvězdička je za to, že to alespoň nabere docela rychlý konec. Víc pozitiv ovšem v téhle hodince a půl nenajdete. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama