Reklama

Reklama

DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy

  • USA Justice League: Throne of Atlantis
Trailer

Obsahy(1)

Řekne-li se Atlantida, vyvstanou na mysli slova jako temnota, záhada nebo mýtus. A přitom tato říše, která obyvatelům pevniny už dávno vymizela z paměti, stojí na pokraji války. Její odlehlé kouty se po útoku na vojenskou ponorku vydá prozkoumat Kyborg. Temné hlubiny však kromě vraku plavidla skrývají hrozbu tak mocnou, že přiměje právě vzniklou Ligu spravedlivých ke společné akci. Mezitím se po souši, tisíce mil od mořského dna, potlouká osamělý muž. Jmenuje se Arthur Curry, má nadpřirozené schopnosti a je patrně jediný, kdo dokáže smířit starodávný svět Atlantidy s tím naším. Postavte se spolu se Supermanem, Batmanem, Wonder Woman a dalšími členy Ligy spravedlivých Ormovi, zbraním z jiné dimenze i nepřízni osudu. Vychutnejte si další působivý příběh z produkce DC Universe, v níž jedinou šanci lidstva v souboji s temnými silami ztělesňuje Aquaman! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

DEMON 

všechny recenze uživatele

Aj tie 3 hviezdicky su so silnym prizmurenim oci, nakolko pribeh bol poslabsi a silne predvidatelny a akcie pramalo. A Ocean Master bol ubohucky, s vynimkou kratkej sekcie na zaver. Bats tradicne najvacsi borec, velmi prijemne sa javil Flash a potesila Mera, ktora ukazala, ze sa moze rovnat aj Diane (aj ked Flashpoint Paradox dal na javo, ze na WW predsa len nema). Je trosku skoda, ze Superman oproti predchadzajucemu dielu "serie" vyrazne zaostaval, ale na druhej strane mali aspon ostatni ucinkujuci prilezitost viac sa ukazat. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Po tom, čo si DC otestovali pri The Dark Knight Returns publikum na Batman v Superman a pri Arkham Assault zase pôdu pre Suicide Squad, tentokrát sa rozhodli zistiť, čo funguje a nefunguje na Aquamanovi pred blížiacou sa sólovkou. Takže milé DC, skvelé kostýmy, Batman má bohovské hlášky, oceňujem dôraz na príbeh (zrejme ste sa poučili po Justice League: War), bohovsky nadizajnovaná Atlantída (I want more!) a záporáci sú tiež fajn. Čo nefunguje je tupá akcia, že Justice League vs. komando nímandov, ktorých sekajú ako kukuričné kláty. A Shazam sa do tohto univerza nehodí, i keď jeho rodinne ladenú sólovku by som si pozrel. A čo preboha vidíte na Cyborgovi? Martian Manhunter forever! Každopádne na sólo Aquamana sa teším, ak Atlantída bude vyzerať aspoň tak zaujímavo ako v Throne of Atlantis, budem slintať blahom. ()

Reklama

vieriX 

všechny recenze uživatele

Naprostý srandard co se týče DC Universe, škoda jen že postavy a lidé z Atlantidy nebyly nějak více popsaný prostě se tu nějak objeví a člověk neví jaké jsou jejich motivy. Každopádně hraný film Aquaman kdyby si bral něco z tohoto a ještě něco přidal by mohl být hodně fajn záležitost. Neříkám nejslabší Justice League, ale prostě tak nějak průměrná. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

"Origin" Aquamana nepatřil zrovna k těm výrazným nebo nápaditým, asi se dalo vymyslet i něco původnějšího, než pohádka o odloženém kralevici Atlantidy a jeho nevlastním válkychtivém bratrovi naslouchajícím piklujícímu rádci (Black Manta - to byl sakra kdo, odkud, proč?). Animace nic moc, aspoňže čerstvě zformovaná Liga spravedlnosti bavila vzájemným popichováním a ke konci se to přeci jen rozjelo (i když zrovna dobývání Metropolis pidiarmádkou Atlanťanů vyhlíželo chudě poddimenzovaně). ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Naprostá pohoda. Předlohu jsem četla, pravda, byla možná kapánek víc kulervoucí, ale v rámci série DC Universe Animated Original Movies je Trůn Atlantidy naprosto ideální kousek. Hezky to navazuje na Justice League: War a realita The New 52 se stává naprostou přirozeností. Možná bych měla skřípat zubama nad další verzí Wonder Woman, ale nač. Pokud je toto její tvář z animovaných The New 52 a bude taková i nadále, zvyknu si. Lantern a Flash hláškují, Bats je studenej čumák, Cyborg si jede vlastní zápletku a Shazam! skoro nikoho nezajímá, takže proč si neužít Aquamanův nástup na trůn a randícího Clarka Kenta a Dianu Prince? ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama