Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh Laney Brooks (Sarah Silverman), dobre vydatej ženy a matky dvoch detí, ktorá zabudla, aké je to byť šťastnou matkou, manželkou a ako milovať život. V zúfalej situácii urobí zúfalé činy, a preto požiada svojho manžela Brucea (Josh Charles) o pomoc. Dúfa, že tak nájde cestu späť k svojej rodine, ale hlavne k sebe samej. (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (14)

peproch 

všechny recenze uživatele

My, kteří víme, že nemáme záležitosti svého života pod kontrolou, my kteří víme, že na nás záleží, jestli budem dobří, věrní, spolehliví a my kteří jsme odpustili svým rodičům a přesto nám dělá potíž zapomenout, mužeme něco říct, protože máme maličko štěstí, že jsme k drogám odolnější. Křehkost našich bližních, ačkoli navenek jsou půvabné, zdatné, sexy, nás trápí, ale bezradně stojíme nad schody, tak jako manžel Bruce v závěrečné scéně. Film je přesně ten typ, který mám ráda, povídka, na hodinu a půl i s titulky a pro mne poznáním jiných světů. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

hrozne tazky film. velka depka. zavislaci su jedna vec, ale ked su zavislaci rodicia, je to o to horsie. film vam krasne nacrtne to, ako si so sebou nesiete bremeno chyb svojich rodicov, ktore sa prenasa z pokolenia na pokolenie. Sarah Silverman este chvilku potrva, kym ju dokazem vnimat v "serioznych" a vaznych rolach, ale tu jej to celkom islo, az na par okamihov. dlzka filmu idealna, ziadne hluche miesta, kazda scena mala zmysel a odrzkadlovala silne emocie. vyborna vec. Adam Salky by mal rozhodne tocit filmy castejsie, ako raz za 6 rokov. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Waw, Sarah Silverman ma naozaj prekvapila. Že dokáže zahrať takúto roztržitú utrápenú ženu utápajúcu sa v krutých depresiách, to som fakt milo prekvapený, keďže ju skôr poznám z úplne iných filmových žánrov. Zahrala to naozaj vynikajúco, a napriek tomu, že film nie je nič prevratné, tak práve vďaka Sarah to malo aspoň akú takú úroveň. Smutný pohľad na človeka, ktorý už viac nedokáže plávať nad hladinou a začne sa čoraz viac topiť v depresiách - až to napokon prichádza až do veľmi zúfalých situácií s ešte zúfalejším riešením... ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

uff, vlastne nevim, jak hodnotit, protoze na jednu stranu nemam, co vytknout, protoze, kdyz si nedokazete pomoci, tak si proste nedokazete pomoci. chcete delat veci spravne a pak utikate ... pak se za to sami trestate ... je to zacarovany kruh. film neni zadny prijemny pokoukani, protoze taky neni o nicem prijemnym. Adam Salky me dostal snimkem Dare a timhle snimkem jen dokazuje, ze ma rad pribehy s lidmi, co nejsou uplne prizpusobivy :) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Je mi to líto, ale nedokázala jsem do této rodiny zapadnout tak, abych soucítila nejen s Laney, ale ani s manželem, potažmo jejich dětmi. Jistě, že to je velmi depresivní film a hlavně námět, který kolem nás obíhá stále častěji, ale v tomhle případě tomu scházela větší hloubka a možná větší prostor pro psychologa a to tady vystupovali hned dva. Manžel je sice vykreslen jako milující, ale příliš laxní k tak závažnému problému. Možná jsem měla problém i s Laney, které jsem ty slzy moc nevěřila, tudíž mě to celé emotivně minulo. Sorry. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama