Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 5

Recenze (243)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Budu upřímný, prvního Kurýra si už příliš nevybavuji, vím jen, že jsem si díky němu zapamatoval jméno Jasona Stathama a bylo to celkem cool. Další dva díly byly sračky a tím pro mě tahle série tak nějak skončila. Pak ale někoho napadlo natočit s Edem Skreinem nenápadný remake a do našlápnutého traileru narvat tři celkem slušný kočičky, přičemž jsem si (logicky) řekl "tak fajn, tohle mě začíná zajímat." No a o pár týdnů později tady sedím, poslouchám závěrečné titulky, úsměv na tváři a říkám si, že proč vlastně ne. V rámci toho, co to je, to funguje přesně tak, jak má a že mi se mi to na vrch k tomu ještě celé kompletně trefilo nejen do vkusu (obsazení), ale i do nálady (užít si dobré béčko)? Jo, mám pocit, že si to ode mě těch 7/10 bez problémů zaslouží. P. S. klidně bych bral dvojku. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Tady je špatně skoro všechno a jen se potvrdilo, že Transporter remake nepotřebuje, protože už lépe udělat nejde. Příběh je samozřejmě "debilní", nedává absolutně smysl, je plný klišovitých a kýčovitých dialogů o ničem a místy je nechtěně směšný. Ed Skrein jakožto představitel hlavní role je obřím přešlapem, protože nemá charisma, je toporný, mluví s příšerným přízvukem a strašně rád by byl za drsňáka, jenže se mu to absolutně nedaří. Jediným, o němž se dá mluvit v rámci nějakého herectví, je Ray Stevenson, který si to celé užívá a po celou dobu vůbec nevypadá, že by ho někdo unesl. Filmu chybí i výraznější záporák. Jen snad akce je docela slušná, přehledná a místy vypadá i dost syrově, škoda, že je to úplně zbytečné, když všechno kolem ní absolutně nefunguje. The Transporter Refueled je zkrátka špatný film a především zbytečný remake, který je ještě horší než mnohé další podobné pokusy, protože v něm není nic zajímavého a nemůže ničím překvapit. Po většinu času strašlivá nuda, která působí jako parodie na sebe samu. 30% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Produkcí to připomínalo bulharský levný filmečky se všema zašlejma hvězdama akčních filmů.Jenže to má na svědomí Besson.Akce celkem zručná,ale já u toho vůbec nic necejtil,bylo mi to celkem fuk.A s tim souvisí i naprostá nesympatie vůči Skreinovi,žádný charismá sem neviděl.Ženský role na hovno,a jak už tady někdo psal,jedinej sympaťák je Ray Stevenson.No a o scénáři taky ani nemluvim,i když pro mě to v akčních filmech nikdy nebylo to nejdůležitější.Odpad nedám,byl bych moc tvrdej,a neměl bych čistý svědomí,ale maximálně 30%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kokos to čo bolo? Toto išlo normálne do kín? Keby som to nevedel, myslel by som si, že je to pilot k seriálu.  Nechápem, že čosi takéto na celom svete zarobilo 72 miliónov dolárov, čo síce nie je veľa, ale na také televízne béčko je to približne o 70 viac, než by som tipoval. A pri rozpočte ani nie 25 miliónov eur to fakt bol slušný úspech. Dlho predlho sa žiadna poriadna akcia nekoná. Potom sa to predsa len trocha rozbehne a občas to má pôsobivý akčný ZÁBER, ale na fenomenálne akčné scény zabudnite, to vám rovno hovorím. Naopak, pôsobia sterilne, televízne, odfláknuto. Aj niektoré diely Komisára Rexa a Kobry 11 mali lepšiu akciu! Zaujal ma snáď len nápad, kedy kuriér vystúpi z idúceho auta, hlava nehlava mláti týpkov a auto mu pomaly ide za chrbtom a potom doňho nastúpi. Pôvodnú trilógiu s Jasonom Stathamom nehodnotím nijako extra nadšene, vždy som ju odzíval, ale oproti tomuto instantnému, neviditeľnému béčku to boli akčné statusy. A zápletka o štvorici prostitútok pôsobí ako zo zlého vtipu. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Že jsou filmy co stojí a padají s hlavním představitelem je jasný. Jason Statham, je mlátička,má drsnej kukuč a charisma, jemu to věříte. Tady se objeví vyzáblá držka co měl hrát spíš nějakýho programátora v kanclu. Je mu toho drsoně prostě nevěřím. Bitky působí nevěrohodně. Nicméně v rámci žánru snímek nabízí naprostý standart na který jsme zvyklí z předešlých dílů, takže bych to zase za takovej průser neviděl. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)
  • Dej sa odohráva v roku 2010, no vo filme je možné vidieť Apple iPhone 5 (predávajú sa od roku 2013) a vozidlá Audi S8, modelový rok 2015. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama