Reklama

Reklama

Zoltán, Drákulův pes

  • USA Dracula's Dog (více)
Trailer

Existuje více než 200 filmů se jménem Dracula v názvu, tento ale patří mezi ty nejpodivnější. Jeho hlavní hvězdou je Zoltan - Draculův pes, kterého jeho pán proměnil v upíra! (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela bizarní zážitek. Draculův pes oživne a sním i jeho bejvalej majitel(ted něco ve stylu dracula/zombie). Kterej je ale fakt luxusně vyschlej. No a tak začne takhle obskurní záležitost. Zoltan je sympatickej pes a pro kousnutí nezajde daleko, a tak kousá pejsky kde se dá(i štěňátka), a aby toho nebylo málo tak se snaží zabít i jednu rodinu. Zoltan je zajímavej zážitek, nicméně je tu dost věcí který bych vypustil, třeba konec byl takovej nic moc. Nejlepší byl ten sluha či kdo to byl, ten byl fakt dokonalej. Film bych doporučil asi spíše jen sběratelům. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

To tu ešte nebolo,Dracula má psa.Je to béčko ako hrom.Ruská armáda objaví hrobku,kde je pochovaný gróf Dracula a jeho príbuzní,a aj jeho pes Zoltan.Zoltán sa preberie k životu aj so sluhom a dostanú sa do USA kde žije posledný Draculov príbuzný,Michael Drake.Zoltan je pes a zároveň aj upír,niekedy je veľká sranda sa naňho pozerať.Ale vycvičený je poriadne,svojho pána poslúcha na slovo.Ale sú tam aj iný psi,dokonca aj malé šteniatka.Tento pes dokáže veľa vecí,nie len zaútočiť na človeka,dokáže robiť aj z iných psov upírov.Rozobrať zubami a labami strechu je preňho hračka,vytiahnuť kolík z upíra tiež.Je to síce hlúposť,ale taká milá hlúposť,oplatí sa pozrieť.O zábavu je naozaj postarané. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

V časoch, keď som tento horor registroval, vládli Slovensku Nemecké satelitné TV, namiesto TV Prístrešku a moderných Prúdových hovadín. Nezrel som to. Film mi unikol a do dnes, som ho akosi pokladal za pre mňa jeden zo stratených grálov Gothic Hororu. A presne v tom je ten problém. Nejde o o gotický flák, ale o moderný príbeh, ktorý sa možno snaží niečo z toho žánru vykopať, ale nedarí sa. Mať to grády známeho hororového štúdia rokov 50. - 70. určite by som bol spokojnejší. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Snímku rozhodně nejde upřít originalita, která ale není dotažena k dokonalosti, protože Zoltan, jak se ten Draculův čokl jmenuje, je ovládán tajemných chlápkem s luxusní vyzáží oživlé mrtvoly. Přesto je ale vysávání psů psy poměrně legrační a zmrtvých vstání upířího štěnátka takřka dokonalé. Zpracováním to nemá daleko k pozdním Hammerům a sběratelé obskurností po tom jistě rádi hmátnou. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku scénou v hrobce draculových krásně rozjeté, později, i navzdory hezky ohyzdnému lidskému záporákovi, však poněkud toporné až nudné. Psí útoky sice ujdou, ale je jich málo a vše okolo je prostě jen ukecaná vata, která vygraduje na dnešní poměry již poměrně suchým závěrem. Krátce řečeno, film, který zřejmě neobstojí v plynutí času. Přesto má pár zapamatováníhodných scén, jako je třeba vzájemné vysávání psů nebo vylézání pohřbeného štěněte. 2,5* ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama