Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

panMartin 

všechny recenze uživatele

Už dvě hvězdy je moc. Je Everly klasický akční výplach?? Určitě. Je to nelogické, nereálné i nudné, je to velmi bezduchá a tupá zábava, což ještě neznamená že pro někoho to není zábava. O scénáři nemluvme, je to jeden velký nesmysl. Salma je bezesporu hezká ženská, nicméně proč vzala v této bezduché blbosti roli, to mi uniká. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"ÚTOČIŠTĚ OBČAS LEŽÍ V CENTRU BOUŘE" Nasrat mamacitu Salmičku Hájků, to by si měl rozmyslet i ten největší mafioso! Bo jak téhle sexy latino dračici chce někdo sáhnout na její holčičku, začne takové akční kolotoč, že jednomu lezou oči z důlků :-) tohle je tak ultimativní nářez plný hektolitrů krve, kyseliny, vnitřností a mrtvol, že člověk nemá čas se skoro ani nadechnout a je na konci! Opravdu brutální akční jízda nemající chybu a k tomu SALMA je i na prahu padesátky pořád kus!!! :-) ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Je to sice dost akční a i celkem dost krvavý a brutální, ALE Salma Hayek není zrovna můj typ, takže péro z ní mi zrovna 2x nestálo, občas mi některé scény přišly dost komický a nereálný ( u jiných akčních filmů by mi to nevadilo - nevím proč zrovna tady jo ). Každopádně pokud si vzpomenu, tak si tohle pustím na ŠTĚDRÝ DEN :o) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Někdo tu chtěl obšlehnout Tarantina a Rodrigueze, ale zapomněl, že pár slušných gore efektů a kvalitní akce nejsou zdaleka všechno a to ani v akčním filmu. Prostřední část je k uzoufání nudná a nezachrání to ani Salma Hayek v jakémkoliv typu oděvu. Jeden z nejhorších ryze akčních filmů za hodně dlouhou dobu míchající x odkazů podpultových braků na zaprášených VHSkách, ale nefunguje to. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nemám rád slovo Guilty Pleasure, veď keď sa niekomu niečo páči nemusí sa za to hanbiť. Od prvej do poslednej sekundy maximálny meganámrd. Nemal som si kedy ani "odskočiť". A nebudem rozmýšľať nad takými stupídnymi banalitami, že taká "krehká" ženská si dokáže poradiť so všetkými zúčastnenými zložkami typu polícia, yakuza,masochista,štetky,pes a pod. Ja som sa kurevsky bavil a nikto mi to nezoberie. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)

Reklama

Reklama