Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 3

Recenze (266)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se z toho vysekala ta strašná kravina o tom, jak se přenesou vzpomínky z jednoho člověka na druhého a tomu se mění osobnost, bylo by to minimálně průměrné, ale spíše ještě lepší. Drsný thriller se skvělým Kevin Costnerem ve výborné ambivalentní roli. Jenž takhle se z toho už od začátku udělala konina, která ani zdaleka nemá takový švih, jako třeba "Tváří v tvář", kde je podobně ujeté východisko. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Kdyby nápad "vzpomínky mrtvoly vsazené do mozku sociopata" zpracoval někdo skromněji, bez přiblbého globálního záporáka a CIA, čistě styl řádícího Costnera používajícího něčí vzpomínky s rozpočtem nedovolujícím zbytečně nudnou drahou akci, věřím, že by byl výsledek lepší. Takhle jen žasnete při pohledu na casting k tak nenápaditému nudnému filmu. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Béčkový Jason Bourne smíchaný s podprůměrnou sci-fi látkou, do které se z nějakého důvodu angažovali áčkové filmové hvězdy. Na filmu Criminal je špatné skoro všechno. Od praštěného střihu, přes nepochopitelné chování všech postav, konče u nezajímavého příběhu. Pár světlých momentů se zde sice najde, avšak ani to nic nezmění na tom, že Criminal je zbytečným nábojem, který se zcela minul účinkem. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Opět nevěřte místním Homoidům a Bukvolidem! Jde sice o rozmixovanou čalamádu ze všech možných omletých ingrediencí, ale tak nějak kompaktní, hustou, učesanou, dost zábavnou a poháněnou motorovým Kevčou. V podstatě reverzní Nesmrtelný, kde si figurant tentokrát polepšil. Z vyhřátého a prkenného tělíčka Gájena Gejnoldse jej tady totiž naroubovali do sympatického, chlapáckého a skvěle hrajícího sociopatického psychomukla Kostěje Nesmrtelného, a celé to vytunili panteonem neméně schopných profláklých xichtů. Tedy mimo té ohyzdné a toporné izraelské štěrbiny, jež patrně výtečně ocumlává obřízky, a proto mi poslední dobou kazí estetický dojem z každého druhého filmu. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak podobný film tu máme každý rok, převtělení do druhé osoby, přesouvání myslí jako tady. Bohužel ve většině případů to ne úplně dopadne. Jednoduchá zápletka, plná věci, které se mi derou z jiných filmů, hodně logických mezer a dlouhé stopáže. Je to velký škoda, vzhledem k hereckému ansáblu. Casting vypadal na papíře fantasticky, ale bohužel krom Kevina Costnera nemá nikdo z herců co hrát a mají minimální prostor. Vrcholem je Scott Adkins, u kterého bych čekal smrtícího zabijáka, který bude znepříjemňovat hlavnímu hrdinovi cestu a na místo toho se mihne v deseti minutách jako kancelářská krysa. A tak je to bohužel u většiny postav. Akčních scén moc není, ale i tak je fajn vidět rozsekávat Kevina frajera kladívkem a je to on, kdo drží laťku nad průměr. Zasloužil by si více takových rolí, ale v lepších filmech ala Liam Neeson......6/10 ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama