Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (266)

Gary 

všechny recenze uživatele

Znuděný Harvey Dent implantuje mysl Green Lanterna do hlavy Supermanova otce, který pak nezastavitelně běhá za zneškodněním odpalovacích raket, zamiluje se do Wonder Woman a za zadkem jim furt křičí Jim Gordon. Kevin Costner to pojal jako vraždícího Kentána z Montarži a Gal Gadot nakonec vlastně vůbec nevadí, že bude žít s masovým vrahem. Hlavně když má v hlavě kousek Ryana Reynoldse! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

naprosto brutálně obsazené béčko,které jako by uteklo z počátku 90.let.Ve spoustě věcech tady neuvěřitelně hapruje logika,agenti CIA se chovají v lepším případě jako amatéři,v tom horším jako totální idioti,vrchní záporák je zjevně počítačový génius,který ae neprohlédne finální plán...těch věcí co by se na tom dalo zkritizovat je strašně moc,ale na druhou stranu pořád je to dost zábavné béčko s ultracool Costnerem,fajn soundtrackem a solidním spádem.Nerežírovat to prací prášek,tipnul bych že Criminal utekl z dílny páně Bessona.Na vypnutí ideál...60% ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Režisér Ariel Vromen musí disponovat nějakými nadpřirozenými schopnostmi, díky kterým je schopen zhypnotizovat herce první kategorie a vnutit jim roli ve snímku, jehož kvalita se pohybuje na mentální úrovni odtokové roury v kabinách zkorumpovaného fotbalového klubu. Kdyby si spolu Oldman, Costner, Reynolds a ostatní hvězdy tohoto snímku sedli do jedné místnosti, nic by nedělali, jen by na sebe koukali a občas si někdo z nich prdnul, byla by to neporovnatelně hodnotnější a hlavně DUCHAplnější zábava. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

zvláštne, že v tom istom roku vznikli dva dosť podobné filmy. v self/less tarsema singha sa "duša" zomierajúceho milionára bena kingsleyho "nahrala" (naloadovala) do novej schránky – do tela vojaka ryana reynoldsa, v oveľa vydarenejšom criminal sa pamäť agenta ryana reynoldsa nahrala do mozgu zločinca kevina costnera. tam, kde bol self/less prázdny, nudný a nesmierne nezáživný midcult, je criminal celkom šťavnatý, drsný akčňák. samozrejme dokonale "hollywoodsky", tiež čiastočne generický a nie úplne bez typických scenárových klišé ba aj pár nelogickostí, no nevadiacich až tak, ako self/less irituje totálnou odláknutosťou a pre akčné sci-fi nepatričnou "nasládlosťou". z kostnera aspoň tečie krv, má charizmu a o niečo tu ide... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neskutečná scénáristická debilita s příšerným Kevinem Costnerem, který hraje absolutně tupého a nesympatického debila a Ryan Reynolds je tady jen pár minut, což je pro děj naprosto obrovský hřeb do rakve. Děj je stupidní, dialogy bolí, Scott Adkins, tupý herec ale smrtící řezník tu jen mluví, ano, ano...ano...to je jako byste točili porno, Madison Ivy nechali nosit kafe a řekli ste Tommymu Gunnovi aby oprcal zvukaře. Akční béčka jsou akční béčka, ale když děj vrší sračku za sračkou, dá se to fakt už jen těžko přehlížet. On totiž jeden IT ňouma může položit svět a jeden teroristický ňouma s pěti zabijáky jedním letadlem unikne kompletní protiteroristické jednotce Velké Británie a zastaví je vězeň s půlkou mozku. Ten film je děsná lobotomie. Ani nevim za co ty 2*, asi že sem viděl větší sračky. 40%. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama