Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černá díra ve sluneční soustavě se nezadržitelně blíží. Představuje hrozbu zániku planety Země a celého lidstva. Pro vyvolenou hrstku lidí se připravuje únik v narychlo postavené vesmírné lodi. Naprostá většina lidstva, v řádech miliard, je však odsouzena k záhubě. Vyskytnou se ale tací, kteří věří, že záchranu naleznou v troskách mayského chrámu. Ukrývá se ve dvanácti starodávných lebkách síla, kterou lze apokalypsu zažehnat? (Universal Channel)

(více)

Recenze (19)

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Ak by mali niekedy v budúcnosti zničiť svet krištáľové lebky mätajúce hromy-blesky, tak až pôjdete k nim do miestnosti, aby ste zachránili svet, nasaďte si na hlavu igelitový sáčok - to by malo stačiť/pomôcť. Ľudia, toto bola taká krásna hovadina, že si to odpad! nezaslúži. Najskôr ani tie dve hviezdy, ale v neprebernom množstve céčkového televízneho bahna, vám toto aspoň občas zdvihne kútiky úst. No nie, Mr. Hastings? ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Kterak ze světoznámého artefaktu - o jehož pravosti se stále vedou spory - dostal do katastrofického filmu. Navíc 12 atjených, ačkoli ta jediná Křišťálová, je opravdu jen jedna. Inu, kde nic není, ani čert nebere. Takže ve zkratce: Smysluplnější zpracování o křišťálové lebce se nachází v jednom dílu seriálu Hvězdná brána. A to už je co říci. Do Odpadu a bez debat. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Podivný televizní snímek s naprosto nepochopitelným dějem. Snůška nesmyslů rozehrává jakýsi příběh, kde se využívá moc křišťálových lebek. Za pozornost tu nestojí naprosto vůbec nic. Logika a nějaké vysvětlení tu chybí, takže nad mnohými situacemi tu nechává rozum stát. Námět není špatný, ale když je děravý scénář obsahující čítankové dialogy plných dlouhých vět, k tomu zpracování za použití levných vizuálních efektů a nic neříkající atmosféra, nemůže vzniknou dílo které by alespoň náznakem uchvátilo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ale tak není to tak hrozné. Jasně, údajná padělaná lebka sice je padělek, ale kupodivu vytvoří magnetické pole s ostatními (jak to?), hlavní hrdina zde běhá v bundě od Tchiba, andští indiáni jsou Bulhaři v kuliších, celé se to odehrává asi ve čtyřech lokacích, vedou se nesmyslné řeči, sem tam se vystřelí, ale přece jen se na to dá koukat, dokonce i dialogy nejsou vždy zcela trapné ("Vídeň, to je tam, jak mají Mozartovy koule?"- "Co se tam píše? Že ženské mají ve čtvrtek slevu."), znám hodně daleko horších nízkorozpočtových katastrofických filmů bez větších triků. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ak sila na zničenie zeme spočíva v koncetrácii lebiek, prečo ich jednoducho nerozdelia... Nevadí, ono asexuálny Burgi s nemenným výrazom v tvári nám vysvetľuje a snaží sa presvedčiť o legendárnosti krištáľu. Ocko sa pochováva v rakve aby ožil, vojak, aby plnil rozkazy, dcérka, aby nechýbal bozk. Osudvosť sa dá krájať a emočne zdrcujúce finále je Shakespearovským dielom vysokej úmrtnosti. Chápete, ste v Bosne a v prestrihu ste v BMW vo Viedni - to všetko medzi 96% a 100% aktivity lebiek. Todor to jednoducho vie a prilial do vody večnosti aj tento vekmi odsúdený snímok. Hľadajte ho, naši potomkovia vo švédskych a potom bosnianskych končinách. Lovu zdar! (videné 10.01.2016,JOJ archív) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama