Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu známí nosáči vysílají ve své stanici zábavné songy a jsou v širokém okolí velmi populární. To se nelíbí konkurenci a jeden ředitel jedné nejmenované stanice oznámí policii, aby rádio dvou nosáčů zastavila. Jenže je není lehké dopadnout, protože používají nejrůznější převleky... (duklak2)

Recenze (38)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Státem organizovaná kultura (jediné státní rádio) se nikomu dvakrát nelíbí, a tak není divu, že pirátské vysílání Mike (Mike Krüger) a Tommyho (Thomas Gottschalk) má obrovský úspěch. To si samozřejmě státní správa nechce nechat líbit, a vynaloží jakékoliv úsilí, aby vysílání pirátského rádia přerušili... Musím přiznat, že oproti oběma pokračování jsem Dva nosáče a rádio nikdy neviděl. Ale také musím přiznat, že mi to ani dvakrát nechybělo. Možná v roce 1982 to mohla být dobrá sranda, ale v roce 2011 jen divák neuvěřitelně zírá, co vše bylo dříve možné (Západní Německo, Československo - myslím, že všude to bylo stejné - akorát u nás by se patrně tento film vysílat ani nesměl - to by tak scházelo, aby se někdo chtěl postavit státní moci). Vtipy ve filmu jsou povětšinou docela ubohé (opět z dnešního pohledu), nicméně pár se jich přece jen podařilo (internát)... ()

Barybal 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci, že v podstatě souhlasím s většinou komentářů zde a to sice, že se jedná o nejslabší díl celé série, ono se stává, že se objeví nějaká dvojice, která hraje v nějakém filmu, ale během toho filmu se přijde na to, že ta dvojice má potenciál a vzápětí vznikne nový příběh, který je této dvojici napsán "na míru" a tudíž ten předešlý díl poněkud zastíní. Mě osobně tento díl dlouhou dobu míjel, vlastně jsem o něm ani nevěděl, až jsem na něj náhodou narazil, skouknul a docela dobře se bavil, bylo to poněkud příliš ukřičené a ne úplně dotažené, ale jako celek se mi to celkem líbilo. Proto dávám tři hvězdičky, neboť tuhle dvojici a jejich trampoty mám rád a vžd se na ně rád podívám... ()

Reklama

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Nejstarší z dílů nosáčů a nejlepší německá komedie 80 let? Ty skopčáci fakt nemají rozum. Tohle je očividně nejslabší díl z celé trilogie nosáčů. Možná to vidět v těch 80 letech kdy se u nás promítala maximálně Harpuna :) tak by mě to třeba trošku nadchlo, ovšem jak jsem již říkal je to nejnepovedenější díl. Škoda. Poznali jste v roli programového ředitele rozhlasu Sama Hawkinse z Vinetua?! Byl to on, jestli se nemejlím :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Typicka komedie s nosacema, divim se, ze neni tak provarena jako ostatni. Gottschalk a obzvlast Kruger hrajou naprosto priserne, cim vetsi traparna, tim se v tom vic vyzivaj a vrchol vseho jsou jejich dve ucitelky, to je neco tak otresnyho, ze bych do nich snad ani nekopnul. Navic je celej film lehce stereotypni, vzdycky nekam prijedou s autem, pripadne pouzijou nejaky maskovani, odkecaj si svoje do radia a uz jsou tu flojdi a honi je a tak furt dokola. Ale nejakym zahadnym zpusobem, stejne jako ostatni komedie tyhle dvojky, dokaze film misty docela slusne pobavit, je vcelku sviznej a hraje uchazejici hudba, takze nuda nehrozi. ()

Le6n 

všechny recenze uživatele

Na DVD u nás uvedený ako 'posledný' diel do zbierky a on to pritom bol prvý z nich. Je to na ňom aj cítiť, Gottschalk s Krügerom akoby sa len zahrievali na ďalšie páchanie spoločných komédií. Bohužiaľ u väčšiny dnešných mladých divákov film neobstojí - nie sú tam digitálne efekty a modré pozadie, netočilo sa to v 3D, nie je to paródia na čokoľvek, neprdí a nezvracia sa tam a nemá to ani dvanásť bombastických trailerov na YouTube. Všetko, čo táto komédia má - dvoch správnych bláznov, pár dobrých nápadov a hlášok, dobrú muziku a spád - mi stačí na dobrý pocit, príjemne strávené popoludnie a poctivé tri hviezdy... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v německém Mnichově. (GASTON73)

Reklama

Reklama