Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Stallone je prostě dokonalej, no ale krom jeho a noh T. Newton tady na tom filmu nic moc není. Nejsem žádný fanoušek pokeru, abych si hru užíval nebo žasnul nad triky, které hráči předvádí. Jako gangsterka se to snad ani nedá brát. Sice je to zamotané solidně, ale to člověk nemůže brát ani vážně. Příjemné bylo setkání s mnoha známými tvářemi, které se filmem spíše jen mihly. J. Foxxem počínaje a třeba T. Amendolou konče... Průměr asi bude fér. ()

biergof 

všechny recenze uživatele

Ty němý záběry na Melanie Griffith by si zasloužily odpad odpadů, klidně tam mohla být její fotka! Jinak docela sranda, ale ta siuleta Melanie Griffith to je hrozný! Sly využívá svého italského šarmu, to mě bavilo, ale co ta trubka kammená Melanie Griffith tam jako dělala? Film měl pěknou zápletku..hele Melanie, vyser se na to, než dělat ve filmu tohle, radši dělej Antóna, o.k.? ()

Reklama

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Poker, ženy a peníze. Co víc si přát. L.A. je plno podvodníků, tak nezbývá než být nejlepší. Originální, celkem vtipně podaný filmový počin s pointou na konci v podobě přechytračení podvádějící party. Sylvester Stallone tam opravdu nemusel být, do role zkušeného karbaníka bych radši obsadil Roberta De Nira nebo Al Pacina. Sly postrádá šarm. A stárnutí je přirozené a neměl by ho zakrývat plastikou. Vypadá totiž potom jako figurína s umělým obličejem. A těch 96 minut filmu uteče stejně rychle, jako se písek přesype v přesýpacích hodinách. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro hráče pokeru: Pro nás ničím zajímavý film kromě toho, že se týká pokeru. Omaha už není v kurzu, teď se prostě hraje Texas holdem. Navíc v době dabingu ještě nebyla zažítá terminologie výrazů, takže většina řečí u stolu mně rvala za uši. Trapné vystřelování karet z rukávu si měli nechat do nějaké estrády. Pro ostatní: Film plný nelogických událostí, který se nás stále snaží nečím překvapit, ale ta snaha je tak křečovitá, až je to k smíchu. Já však při hodnocení jejich snahu beru v potaz. Tolik známých herců bych v něčem takovém opravdu nečekal, ale i to drží film nad hranicí průseru. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

** FILM PLUS - Já mám tenhle film hrozně rád. Není to bůhví jak promakané krimi a atmosféra je taková poklidná, ale je strašně zábavné pozorovat všechny postavy, zejména samozřejmě Slaje :) Další herci jako Byrne, Newtonová, nebo pan Malini jsou fajn, a nebo Roger Guenveur Smith, coby gorila pana Maliniho, byl hrozně zajímavej. Škoda, že nedostal víc prostoru můj oblíbenec Jamie Foxx. V konečném součtu dávám 80%. // TV FANDA (10.8.2013) - Další opáčko a opět maximální spokojenost. Pan Malini a jeho komplici u mě opět zabodovali :) CZ Dabing také chválím, takže hodnocení je stále stejné - 80%. // (20.1.2016) DVD - Nemohu jinak, než opět potvrdit spokojenost z této super mini-gangsterky o hazardu. Stále 80% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Film sa natáčal okrem iného v Los Angeles (Kalifornia, USA). v nočnom klube Deep na 1707 N. Vine St. a v Magic Castle na 7001 Franklin Avenue. Film sa natáčal od 30. mája do 12. júla 2002. (Arsenal83)
  • Mnoho situací je odkazem na knihu Karla Johnsona "The Magician and the Cardsharp". Například Malini dostal jméno od slavného kouzelníka uvedeného v knize a Shade je výraz pro podvodný karetní trik. (PußyMagnet)
  • Všechny karty používané ve filmu byly vyrobeny firmou United States Playing Card Company. Používané značky jsou Aristocrat, Bee, Bicycle, a Tally-Ho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama