Reklama

Reklama

Případ Leopolda Hilsnera

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dvoudílný televizní dokumentární film Případ Leopolda Hilsnera, natočený k příležitosti stého výročí obvinění z údajné rituální vraždy v městečku Polná, vedle Dreyfusova případu největší evropské aféry svého druhu. Scénář k filmu na motivy knihy Jiřího Kovtuna Tajuplná vražda napsal Vladimír Branislav, film vznikl v tvůrčí skupině Anny Beckové a natočil jej režisér Petr Burian. Zdroj: www.holocaust.cz (Karlos80)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

co se mu stane vůbec nic, kdyby židovská moc chtěla tak už by ho dávno zabásla, jenomže pak by ukázalo že mají ti antisemité a xtrémisté vlastně pravdu a hlavně by z něho udělali mučedníka a to ona nechce, takže si tu bartoš v podstatě dělá co chce, sepisuje seznamy (kde má pravdu, židé se za svůj původ stydět nemusí, nemusejí ho schovávat-tajit), vydává si PSM které vydané už byly a tak na nich bohatne a další a další věci, což by podle mě vše nemohl dělat za A, bez židovské podpory (podpory z venší) a nebo za B, kdyby nebyl jejich člověk, nebo člověk přímo jejich krve, adam "benjamin" bartoš.

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

zdroj holokuast.cz tak to jo, bla, bla, to je ten správný košerácký zdroje že:-) se ti tady tiše s frantdam jarmulko smějem až je nám vidět oběma do krku:-)

na příspěvěk reagoval Martin741

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Karlos80

drž už hubu ty stupidní lidská trosko, neonácku, špíno, a totalně vypatlaný idiote.

edním z tradičních projevů antisemitismu byla ve středověku rozšířená pověra o tom, že Židé vraždí křesťanské děti a pany, protože potřebují jejich krev pro své rituální, náboženské úkony. V mnoha zemích Evropy se tato nařčení stala záminkou pro rozpoutání útoku na uzavřené židovské ghetto - pogromu, ačkoli je krev v židovském náboženství považována za symbol života a jakékoli její požívání přísně zakázáno.

VZNIK A HISTORICKÝ VÝVOJ

Původ těchto obvinění najdeme ve starověku, ve 2. a 3. století byla namířena proti křesťanům, později proti pronásledovaným křesťanským sektám. V souvislosti se židovskou komunitou se pověry o rituálních vraždách začínají objevovat asi v 11. století a od té doby se přes časté výhrady církevních představitelů a teologů velice rychle šířily mezi prostým lidem(čti: jako mezi negramotnými kokotama, jako jsi ty :) ) podporována kněžími a mnichy.

http://www2.holocaust.cz/cz/history/antisemitism/history/medieval_antijudaism/history_blood_libel

na příspěvěk reagoval Martin741

Uživatel konvicce smazal svůj příspěvek.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Karlos80

Samozřejmě všichni s akademickým titulem jsou táák stupidní, že tvrdí,  že rituální vraždy v Judaismu jsou smyšlená píčovina, ale Kája se základním vzdělání ví přeci všechno nejlíp! Vyzrál na ně! Odhalil jejich spiknutí a zapojení do plánu reptilianů a židů, kteří se snaží ovládnout svět!!! Náš kája a jeho intelektuální přátelé z klubu zvědavec.org. Geniální Kájo, geniální :)))

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Karlos80

geniálně takového idiota jako jsi ty vystihla: "Ještě na počátku 21. století se k této temné skvrně českých dějin hrdě hlásí několik podivínů z řad šovinistů a předkoncilních katolíků. Rituální pověra žije dál v tragikomické rovině konspiračních teorií, fascinací zločinem, protižidovských výpadů a paranoických bludů. Na adresy představitelů města Polné chodí anonymy vyzývající k informování veřejnosti o „židovských rituálních vraždách", na internetu nalezneme hojně materiálu vztahujícího se k tématu nešťastné Anežky a její údajné rituální vraždy. Zaznívají vulgární útoky na Židy a na Masaryka."

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

ajé věra tydliátová, tak to jo si mě rozesmál, ta pokud mě pamět neklame přispívá i na reflex a na holokaust.cz to je taková správná košeračka a ty weby takové správné košér plátky, ten blábol nemá ani cenu číst. ale dva-tři příspěvky v disk. od lukáše m. a robina havelky stojej celkem za to. jinak bída.

na příspěvěk reagoval konvicce

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

frantad

samozřejmě, vymýšlej si až takový detaily, pikantnosti to dost dobře ani nejde, proto vřelý dík všem těm lidem kteří toto dokázali napříc celou naší historií zachytit a varovali nás před ním, bolševici další hnus, to co dělali svým obětem jak třeba vařili zaživa v sudech církevní hodnostáře, katolíky, to bych nepřal nikomu, dnes už není žádným tajemstvím, kdo že to ti bolševici vlastně byli a odkud ten bolševismus vlastně vzešel a kdo jej financoval.

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

něuvěřitelná debita a hloupost fakt žejo, fakt tu hoši už nic nepiště...kain, abel, sionismus, židé prý nikdy nedělali lidské oběti, jsou to všecko jen výmysly antisemitů, dobře pokud ano, tak křestané taky celou dobu jen někdo pomlouval a házel na ně špínu, pokud budeme měřit stejným metrem, kdopak to může bejt? totální nesmysly splácané dohromady. samozřejmě že masaryk byl žid převlečený za čecha, vždyt ani nevěděl čí je a českým národem jen opovrhoval..prodal nás židům.

nejsměšnější ale natom je, že tihle přitroublíci, film ani neviděli kdy si jen mezi sebou řekli hele tam diskutuje karel pojdme mu to nandat, vyprokovovat ho, netřeba na ty blázny regovat..zareaguji až sem někdo přide s něčím podnětným, člověk znalej této problematiky

na příspěvěk reagoval konvicce, konvicce

herrWorm

herrWorm (hodnocení, recenze)

frantad

naší realitu? Máš na mysli rituální vraždy křesťanů? :D  Tlupa čumilů neměla na zajištění stop žádný vliv? To byl amatérismus i na jejich možnosti...

frantad

frantad (hodnocení, recenze)

Když tady stále čtu ty přihlouplé příspěvky plné sprostých nadávek a napadání, tak už nemám zájem dále diskutovat. Ti co se chtějí o tématu něco opravdu dovědět, jsem svá doporučení na literaturu dal, ostatní si asi vystačí s tím, co říkají v televizi. Je to jejich věc, já nikoho přesvědčovat nebudu. Jen škoda, že vás doma a ve škole nenaučili slušnému chování.

frantad

frantad (hodnocení, recenze)

herrWorm

Světový tisk :-D To jsou ti, kteří znali naší realitu :-D

Četníci zajistili místo dle svých možností, vzhledem k situaci, že k hledání byla přizvána veřejnost. Na ohledání těla a zjištění stop to ale nemělo velký vliv.

na příspěvěk reagoval herrWorm

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

konvicce

musím ťa poopraviť. on už mu tu nálepku dal. myslím, presne v ten deň, jak dostal v katovni ban za šírenie nacistickej propagandy, rozprával historky o "obrezanej prvej republike." písal aj, ktorý rád zastával v židozednárskej lóži.

bože, to je idiot :))

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Karlos80

Karle nedělej ze sebe nezbytně většího idiota, než je v tvém případě nutné. Víš ty hloupý kokotko vůbec něco o sionismu? O Herzlovi? Židovských kongresech a jakou roli v tom hraje Masaryk. Pevně věřím, že jsi takový stupidní idiot, který rovnou dává Masarykovi nálepku žid převlečený za Čecha.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Karlos80

Tohle to je jen tvá divoká spekulace, opět dokazující jak moc obrovským idiotem jsi, stejně jako ta o reptilianech. A jak moc o judaismu víš. Židé nikdy nedělali lidské oběti, viz Kain a Ábél, ty hromado lidského trusu.

na příspěvěk reagoval frantad

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

frantad

Rysova kniha je vynikající taktéž doporučuji, ale oni to zas nejspíš zavrhnou jako antismitské výplody chorého mozku, to je těžký..

Jinak s tím masarykem a jeho synem, co je na tom že se zastal svýho otce..masaryk jan byl mimochodem taky sionista a to v hodně těžké době kdy po nich šli a likvidovali je - to nebyla tady nějaká naše politika, vedeno to bylo z ruska, proto na to pak bohužel dojel, shodili ho s okna a dodnes se to uspokojivě nevyřešilo.

na příspěvěk reagoval konvicce

herrWorm

herrWorm (hodnocení, recenze)

frantad

-jako "totální ostudu" to světový tisk nebral spíše naopak nebo se mýlim ?

-komický působilo když kriminalisté nezajistili místo činu a nechali dav českých buránku očumovat kolem. Někteří na zavražděnou dokonce sahali.

-o tom už jsme mluvili, antisemitismus byl v té době dosti populární a česká ovečka se nezapře

na příspěvěk reagoval frantad

herrWorm

herrWorm (hodnocení, recenze)

frantad

viděl si dokument Případ Leopolda Hilsnera? Tam dokonce uvidíš lidi kteří dosti pochybnou existenci koruního svědka Pešáka znali osobně...

Uživatel herrWorm smazal svůj příspěvek.

frantad

frantad (hodnocení, recenze)

herrWorm

A co si takhle přečíst Rysovu knihu Hilsneriáda a TGM? Je tam naprosto vše. Ten člověk se dokonce po letech setkal s některými postavami událostí. 

na příspěvěk reagoval herrWorm, Karlos80

frantad

frantad (hodnocení, recenze)

herrWorm

např.

- jeho pamflety, které absolutně neunesly rozcupování odborníky lékaři a kriminalisty

- jeho komická návštěva Polné "v přestrojení", kdy jel ve sněhu hledat stopy vraždy

- výsměch vlastních studentů

na příspěvěk reagoval herrWorm, herrWorm

herrWorm

herrWorm (hodnocení, recenze)

frantad

tak jmenuj pojítka. Víš o tom, že koruní svědek Pešák, který údajně Hilsnera poznal na víc jak půl kilometru byl jedním z mnoha podezřelých?

na příspěvěk reagoval frantad

frantad

frantad (hodnocení, recenze)

herrWorm

Neuvěřitelné, jak je možné udělat z původní totální ostudy a zesměšnění TGM, po pár desetiletích prakticky hrdinský čin:-D

Historie fakt snese vše...

na příspěvěk reagoval herrWorm

frantad

frantad (hodnocení, recenze)

herrWorm

Ano, Věčný Žid je pro mě skutečné umělecké dílo, velmi reálně popisující to, co se v historii dělo pod některými vládci a co bylo skutečným důvodem antisemitismu. Drtivá většina "dokumentů" o holokaustu je opravdovým odpadem, za tím si také stojím.

na příspěvěk reagoval herrWorm

frantad

frantad (hodnocení, recenze)

herrWorm

Vidím, že nic nevíš, měl bys začít číst. To o čem píšu se týká obou soudních přelíčení, porota Hilsnera neshledala vinným vraždy, ale spoluúčasti. Případ Marie Klímové byl velmi podobný, Hilsner ji navíc velmi dobře znal. Těch pojítek bylo až moc.

na příspěvěk reagoval herrWorm

Reklama

Reklama