Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězda filmu Škola ro(c)ku, Jack Black, předvádí svůj dosud nejlepší herecký výkon v roli Dana Landsmana, typického nerda, který dostal za úkol uspořádat maturitní sraz po dvaceti letech. Dan doufá, že by se konečně mohl zbavit nálepky outsidera, kdyby přesvědčil Olivera Lawlesse (James Marsden – X-Men), kdysi nejoblíbenějšího žáka školy, nyní herce, aby se výročního setkání zúčastnil. Proto se vydává do Los Angeles, kde se šílená noc v hollywoodském stylu stane základem nečekaného přátelství a příčinou, proč se na tenhle maturitní večírek nikdy nezapomene. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (31)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Gratuluju, po vzoru svých neméně slavných nehereckých kolegu má za sebou i Jack Black svou první homo scénu. Úspěšně ? Ano, nezastavitelně a dávivě bleju. Považuji se navíc ještě za šťastlivce, protože jsem si stihl po prvním pár vteřinách vypíchnout obě oči... Věřím, že nejsem sám, kdo se po tomto zážitku vyvrátil do strany a zkazilo mu to celý, už tak dost pochybný filmový zážitek. Dále věřím, že i když je po dnešku svět filmu o dost temnějším místem, které umí dost krutě překvapit, tak jsou mantinely a hranice vkusu, které by se s Jackem Blackem překračovat neměli...... ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film rozpráva príbeh muža, ktorý s nadšením organizuje stretávky strednej školy, no bohužiaľ nie je veľmi populárny. Zafixuje sa na to, aby sa najpopulárnejší chalan na strednej škole zúčastnil stretnutia strednej školy, no jedno klamstvo za druhým mu vymykajú veci spod kontroly. Toto je zvláštny malý film. Nie je to len komédia alebo dokonca dráma, ale obsahuje v sebe trochu oboch žánrov. 5/10 ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

D-bored. Kde jsou ty nejlepší časy mýho oblíbenýho Jacka Blacka? Kde jsou časy Tenacious D? Film vypráví o nenaplněných homosexuálních touhách ( no ony se vlastně naplnily) stárnoucího byznysmana. Vypráví sice nenásilně, ale taky nijak zajímavě, nebo poutavě. Škoda, těšil jsem se na Jacka, ale bohužel jediný co si z toho zapamatuju jsou dvě lehátka na sobě a homo scéna s Jamesem Marsdenem. Nic co by stálo za vzpomínku. 20% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľmi chabá komédia, ktorá miestami pôsobila až príliš nútene. Kedysi bol Jack Black zárukou kvality, no čím ďalej, tým viac tie komédie upadajú. Samozrejme, občas sa na niektorých scénach a hláškach dalo zasmiať, ale ako celok nič moc. No a po dejovej stránke to bolo spočiatku celkom dobre rozohrané, dokonca aj zápletka sa celkom schopne vyrysovala, ale potom v druhej polovice to poriadne upadlo celé, až k 2 hviezdam. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

D Train je jeden z těch filmů, u kterých víte, že jste je už kdysi viděli, ale zároveň se strašně snaží být něčím novým a nevídaným. Bylo tam několik míst, kdy jsem to chtěl vypnout, ale zvědavost zvítězila. Hlavní dějová linka ničím asi nepřekvapí, jenže jak se říká, i cesta je někdy cíl - a s cestou se duo Mogel a Paul vypořádalo sice po svém, ale obstojně. Několik momentů byl výborných, většina ale byla spíš průměrná a Black ani Marsden neměli moc šanci zazářit, což byla především u druhého jmenovaného škoda. Dávám 50 % a varování, že sledovat se to dá jen na vlastní nebezpečí :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém městě New Orleans a okolí. (Terva)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu Sundance 2015. (Terva)

Reklama

Reklama