Reklama

Reklama

Vzbudil jsi se, nic si nepamatuješ. Nejspíš proto, že tě právě oživili. Ta krásná žena říká, že tě miluje a že se jmenuješ Henry. Máš jakoby umělý ruce a nohy. Najednou někdo vtrhnul do místnosti, střílí na tebe a ženu, která tě miluje, unášejí pryč. Měl bys jí pomoct a dostat zpátky. Kdo ji ale unesl? Mocný vůdce s armádou žoldáků a plánem na ovládnutí světa. Jsi v neznámém městě, kde se tě neustále pokouší někdo zabít. Kromě tohohle chlápka, je z Británie, Jimmy. Prý je s tebou. Nejseš si tím úplně jistý, ale zatím na tebe alespoň nestřílí. Pokud celý tohle šílenství přežiješ, a zjistíš, co se vlastně děje, mohl by ses dozvědět, jaký je tvůj účel a kdo vlastně jsi. Vzhůru do akce! A ještě něco . . Hodně štěstí, Henry. S největší pravděpodobností ho budeš opravdu potřebovat. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

právě proto že tenhle film je jaký je, tak proto si myslím, že aspoň mně ta topka musí být, byť pokračovaní bych uvítal rád, nedovedu si vůbec představit jak by to bylo, ale spíš tohle byla jednorázová akce, režisér spíš vymyslí nějakou jinou šílenost 

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Mě to připománalo CoD protože Jimmy v té jeho uniformě s kulometem, a celkově ten akční spád hry tak to mi prostě hrozně připomínalo tu hru :-D ale ano máš pravdu je to svižné, brutální a nemilosrdné takže k Doomu to sedí takhle jako více. Kéž by ten Doom co kdysi natočili, vypadal takto akorát v hororové atmosféře se spoustou zombíků a skvělou atmosférou k posrání tak jako měla hra. Hekal bych blahem. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Taky se divím že vlastně tenhle film na kterém se podílel bývalý Sovětský svaz, byl takový jaký byl. Ano film se skvěle distancuje od těchto, dovolím si říci sraček. Pokud bude pokračování tak doufám že bude neméně takové jako tenhle pekelně skvělý nářez.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

A abych nezapomněl vyzdvihnout taky hudbu která byla naprosto fantastická a hodně mi připomínala při sledování většiny scén tu ze hry Half-Life, mimochodem při sledování tohohle filmu jsem často měl pocit že sleduji Half-Life skloubený s Call of Duty ve filmové podobě. Opravdu tleskám za tenhle film, byla to bomba. Jenom mě mrzí že jsem na něm nebyl v kině.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no původně sem to tady chtěl mít jenom chvilku, ale pak sem to dal pryč, protože se na tom podílel Sovětský svaz, ale po zvážení jistých věcích sem došel k názoru, režisér a celý tvůrčí tým se distancují od komunismu, Putina a celé té politiky která tam panuje, takže nakonec to tam letí a více méně všechno vypsal tady Bloody :) 

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Akira777

Uživatel BloodyBeast smazal svůj příspěvek.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Kurevsky famózní kulervoucí jízda :-) jednoznačných 5* a kdo tomu dal méně a upřímně může říci že se mu to líbilo, by se měl stydět že dal méně. Já jsem často při sledování blahem ani nedýchal. Je pravda že to mohlo mít hutnější příběh ze stejně dech beroucí pointou jako byl ten vizuál, ale i tak je to určitě něco výjimečného tenhle film.

Harroc

Harroc (hodnocení, recenze)

Může mi někdo vysvětlit, proč to nedávají v Liberci? Ani v jednom kině!

na příspěvěk reagoval Mukade

 (hodnocení, recenze)

Drsná jízda, na kterou brzy zapomenete.....ale tohle se jen tak nevidí. ***

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

hříšnici a svatí jsou fakt špička, vynikající vizuál, špičková akce, mnoho dobrých postav, občas fajn hlášky a senzační hrdina. marine 4 je zase akční survival, kterej nepoleví tempem a akce tam je totálně pestrá

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Tohle byla ale kravina, ale dobrá. Užil jsem si to a konec byl senzační.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

hm takovou velikost má moje sbírka porna, někdo by mohl říct, že je to malé, ale já beru jen kvalitní kousky sem totiž gurmán a né kdejaký gangbang může bejt dobrej 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

to je všechno bomba, ale SPOILER  takovouhle závěrečnou bitku sem teda fakt nečekal 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

pochybuju, že prohloupim. já do kina nikdy nechodil a chodit ani nebudu, mám to rád v klidu doma a počkám si na nejlepší kvalitu.

na příspěvěk reagoval packa

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

V kině taky vždy (když ještě stihnu rezervaci) sedím uprostřed uprostřed řady a to hlavně z důvodu, že je tam ulička, tak mě aspoň neserou lidi, co se tam začnou cpát na poslední chvíli a ani si to neumí obejít z druhé strany, kde to mimochodem mají i blíž.

Související novinky

Bob Odenkirk vyrazí do akce

Bob Odenkirk vyrazí do akce

22.09.2019

Když si představíte herce Boba Odenkirka neboli Saula z Breaking Bad, akční hrdina je asi to poslední, co by vás napadlo. Nicméně hvězda seriálu Volejte Saulovi se teď rozhodla významně rozšířit svůj… (více)

Co chystá režisér Hardcore Henry?

Co chystá režisér Hardcore Henry?

03.09.2018

Režisér Ilja Najšuller, který si fanoušky poprvé získal drsným akčním klipem k písni Bad Motherfucker, rozhodně nepatří k tvůrcům, kteří by se rádi drželi zajetých postupů. Jeho filmový debut… (více)

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (více)

Producenti Hardcore Henryho zvedají laťku

Producenti Hardcore Henryho zvedají laťku

02.09.2016

Unikátní akčňák Hardcore Henry potěšil spoustu žánrových fanoušků, bohužel ale vydělal jen 14 milionů dolarů. Takže průšvih? Z globálního hlediska rozhodně, producenti ale za šílenou řežbu z pohledu… (více)

Reklama

Reklama