Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

h0n24 

všechny recenze uživatele

Jedinečné. Doporučuji. Takový Mr. Nobody nebo Avatar. Poslepováno z kousíčků jiných filmů. Když se to dá dohromady, je to známá, ale zároveň trochu jiná podívaná. Skvěle fungují "mentální souboje", které jsou děsivé. Má to atmosféru, napětí, děj i přesto, že se jedná o nízkorozpočtový film. Velmi překvapilo. Happyend konec (začátek), pro tento typ filmů originální, je pro planetu zemi trochu depresivní, protože není jasné kam se mimozemské buňky poděly. Infini 2 může klidně nastat na naší rodné planetě, díky neopatrnosti oné skupiny. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Najhoršie na Infini je, že to pripomína kopu sci-fi horor z poslednej dekády (zmienených tu v komentároch) a všetky boli o dosť lepšie. Z počiatku aj film vyvolá očakávanie v niečo masakrálne po tom transporte ale priveľa objasňovačiek a vykecávačiek začne dávať tušiť aj sklamanie, dvojnásobný preslov ku koncu to zabije úplne a ten zvrat na konci asi nemôže nikoho uspokojiť, takže ďalší slabší sci-fi horor na ktorý sa síce vcelku dobre pozerá ale na zlomok nápadu pripadajú desiatky spomienok na lepšie filmy z tohto žánru. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trochu promarněný potenciál. Hned ten úvod mi připadal mimořádně zmatený a tak děravý, že nebylo vůbec jednoduché se do děje dostat. Po chvíli se naštěstí všechen ten zmatek ustálí a úroveň náhle vzroste. I tak bych však spíše ocenil podobný motiv, pouze s větším počtem účastníků. Muselo byt nesmírně zajímavé co se na stanici odehrávalo před příjezdem speciálního týmu. Pro zachování tajuplnosti, stačilo alespoň krátce odhalit ve flashbacku a nebo to raději vzít rovnou z jiného konce. Možná bych to i přes všechno stále viděl na tři hvězdy. Dílu ale nesmírně škodí, že jsem již viděl celou řadu podobných filmů a každý byl o poznání lepší. K tomu je navíc Infini pomalu dvě hodiny dlouhé a nakonec stejně vyšumí do prázdna, neboť to závěrečná scéna úplně zabije. 45% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vzhladom na rozpocet to ma solidny vizual, slusnu atmosferu a celkom sympatickych hercov. Lenze to je prd platne, ked sa tam skoro nic nedeje. Cely cas tam skupinka ludi pobehuje po chodbach a popritom nudne diskutuje. Ach jaj. A ked uz konecne dôjde k nejakej bitke alebo prestrelke, tak uz je neskoro. Vysledkom je vizualne pekne vyzerajuca nuda. 4/10. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nechcem tu porovnávať film s inými klasickými peckami, poviem len jedno. Prakticky celý film sa odohráva v chodbách nejakej starej základne, kde sa postavy niečím nakazia a začnú sa medzi sebou márovať. Nič viac, nič menej. Prestrelená je aj stopáž, niekde v polovici som začal zívať, pretože niektoré dialógy boli nesmierne dlhé, zbytočné a doslova ma ubíjali. Z Austrálie tentokrát mierne sci-fi sklamanie a dúfam, že v blízkej budúcnosti mi táto krajina ponúkne radšej niečo z hororového žánru, tam sú protinožci ako doma. Slabých 50% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama