Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Sci-fi horor - made in Australia - záchranná misia na vzdialenej planéte - neznáma nákaza, meniaca ľudí na vražedné beštie - jednotka ostrých vojakov - teleportácia... po prečítaní si týchto príťažlivých indícií som tušil, že sa mi to bude páčiť a nebolo tomu inak. V prípade Infini by som sa vyhol porovnávaniu s inými, tematicky podobným sci-fi horormi, ktorých tvorcovia narábali s mnohonásobne vyššími rozpočtami než Austrálčania. Aj mne síce spočiatku trochu vadilo, že tu absentujú zábery vesmírneho exteriéru, dej filmu ma však čoskoro úplne pohltil. Myslím, že režisér Shane Abbess ten 5 miliónový budget využil na maximum a za tie peniaze by to málokto na svete dokázal nakrútiť lepšie. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na jednu stránku výborný nízkorozpočtový film plný napjaté atmosféry a dobrých nápadů.Na druhou stránku zbytečně natažený a podle mě i pokažený konec filmu.Nápad byl velice zajímavý a opravdu se mi líbil,kulisy docela ušly a samotná nákaza také nebyla špatná.Výkon herce MacPhersona v hlavní roli mě kladně překvapil.Ale co autoři mysleli tím koncem,to nechápu.Kdyby to zakončili tam,kde by se to logicky zakončit mělo,mohl z toho být velké překvapení tohoto roku.I proto dávám 70%,lepší tři hvězdy. ()

Reklama

h0n24 

všechny recenze uživatele

Jedinečné. Doporučuji. Takový Mr. Nobody nebo Avatar. Poslepováno z kousíčků jiných filmů. Když se to dá dohromady, je to známá, ale zároveň trochu jiná podívaná. Skvěle fungují "mentální souboje", které jsou děsivé. Má to atmosféru, napětí, děj i přesto, že se jedná o nízkorozpočtový film. Velmi překvapilo. Happyend konec (začátek), pro tento typ filmů originální, je pro planetu zemi trochu depresivní, protože není jasné kam se mimozemské buňky poděly. Infini 2 může klidně nastat na naší rodné planetě, díky neopatrnosti oné skupiny. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se členové elitní polovojenské záchranné mise ve zmrzlých, ponurých chodbách nejodlehlejší těžební základny v hlubokém vesmíru, Infini, nechovali úplně jako tupí zelenáči, aspoň ne do doby, než i je přepadl vražedný amok. Pak se trochu zdlouhavě plácali ve stavu "zvířecí bestiality", ve kterém se zcestně pouštěli až do filosofování o podstatě života a lidství. I přes slabším rozpočtem zaviněnou komorní výpravu (žádné CGI "money shoty") bylo akčně hororové sci-fi z filmařského hlediska zvládnuto velmi slušně a ze závěru skoro mrazilo. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Scifíčko se zajímavým rozjezdem, které se postupně naprosto rozmělnilo ve zdlouhavém a zmateném pobíhání po základně.. Pro mě osobně to začalo být zajímavé až teprve ve finiši, kdy na povrch vyplula jistá myšlenka, která byla sice dost nešikovně podaná ale aspoň celému filmu zpětně dodala jistou přidanou hodnotu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama